Дълговете на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Дълговете на ЦСКА!

Мнениеот шивача » 30 юни 2015 22:32

Нека тук говорим за дълговете. Малко неприятна тема, но по значение е най-важната, поне за мен. В група е ясна, дълговете-не!
Има различни спекулации, като се започне от 12-15мил, та се стигне до над 30 мил.
Като Томов ни взимаше имаше допълнително споразумение с титан, че всички "нови" дългове(като на Бенжалюн), отиват директно към тях, нещо услужливо забравено от медиите :roll: Пишат разни цифри, без нужната конкретика, а най-логичното и важно нещо е дасе оздрави дружеството, ако ще и 10г да играем във В група, че и по-надолу. Мен не ме блазнат нито титли, нито докарани сульо и пульо от Бразилия или Испания, искам само едно- това дружество да се оздрави. Това е моя клуб, който аз обичам, и нищо друго не ме интересува. Варианти за погасяването много-като почнем от чисто силовите, минем през агитиране на феновете и стигнем до манипулативните. Феновете също трябва да изиграем ключова роля, за да покажем на всички Армейския дух и да имаме чиста съвест пред обществото. Само ЦСКА!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Vonin
Контакти:

Re: Дълговете на ЦСКА!

Мнениеот Vonin » 30 юни 2015 22:43

Медиите говорят наизуст.
Не са запознати, слагат някаква глоба от УЕФА за фейърплей, която аха да отпадне или ще се удържи, когато ЦСКА СОФИЯ се върне в Европа.
Всички се упражняват да пишат за дълговете на ЦСКА.
На хартия са 11 мил към НАП и 12 мил към кредитори към 1.1.2015.
Според мен към 1.1.2016 ще видим съвсем друга картинка. И пак да повторим: проблем не е размерът на дълга, а дали се обслужва!
Антверп, Аалст, B 1903, Люцерн, О.Ф.Н., Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), Жилина, Дебрецен,Търнава, Сараево, Иртыш Павлодар...keeps counting => "Не спирате да губите по цялата земя!"

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 30 юни 2015 22:48

Да така е, но за да се обслужва дългът трябват приходи или поне приходите да са повече от разходите. Когато това дружество започне да харчи толкова колкото изкара ще започне да се топи дългът. Най-хубавото което се случи е, че поне някой ще се опита да съживи истинският ЦСКА!
Аз съм от Микре Юнайтед

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 30 юни 2015 22:51

Авторчето, нали три деца имаше(третото ЦФКА Средец),и третото ти беше умряло от ония дни,щото видиш ли било по долните групи? Възкръсна ли, какво стана? Разкажи ни ако обичаш.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юни 2015 22:55

Никой никакви дългове няма намерение да плаща, спокойно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 юни 2015 22:58

leedsuafc написа:Авторчето, нали три деца имаше(третото ЦФКА Средец),и третото ти беше умряло от ония дни,щото видиш ли било по долните групи? Възкръсна ли, какво стана? Разкажи ни ако обичаш.

Ти си гледай арабелите и индийците в лийдс за нас не се грижи.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 30 юни 2015 22:59

Щяла да се гони бърза промоция в Б и след това А група, но никой не си задава въпроса "ще получи ли лиценз ЦСКА след 1 година?" Ако не поучи такъв, ще си остане във В група, ако ще и само победи да запише в предстоящия сезон. А ще получи такъв, ако има движение по изплащането на дълговете, ако не както има съмнения, лиценз няма да видите и следващата година.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 юни 2015 23:02

plamenst7 написа:Щяла да се гони бърза промоция в Б и след това А група, но никой не си задава въпроса "ще получи ли лиценз ЦСКА след 1 година?" Ако не поучи такъв, ще си остане във В група, ако ще и само победи да запише в предстоящия сезон. А ще получи такъв, ако има движение по изплащането на дълговете, ако не както има съмнения, лиценз няма да видите и следващата година.

А вие ще получите ли или джаба пеевски ще уреди нещата?

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 30 юни 2015 23:05

leedsuafc написа:Авторчето, нали три деца имаше(третото ЦФКА Средец),и третото ти беше умряло от ония дни,щото видиш ли било по долните групи? Възкръсна ли, какво стана? Разкажи ни ако обичаш.

Сега прочети пак какво беше написал шивача преди няколко дена ,помисли над него ,защото явно си прочел от всяко изречение по 2-3 думи ,забий си главата в масата и се върни да изтриеш глупоста ,която си написал .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юни 2015 23:06

Ами за дълговете всичко е изписано, каквото може да се напише. Гришата или вади парите и плаща, или не плаща. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”