Какво всъщност каза Стойчо

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Какво всъщност каза Стойчо

Мнениеот boabbb » 02 юни 2015 00:14

Колеги, тая вечер гледах интервюто на Стойчо по отношение на случващото се в ЦСКА. За съжаление това, което си мислех, че е станало в клуба, се оказа грозната реалност :x Има няколко основни неща, които всъщност се чуха от устата на Младенов:

- Стойчо "комисионера" - основна мантра на хората, които го плюят и както той самия отбеляза - щом е взимал комисионни, що досега, вече над 10 години, нищо не излезе официално с документи и както си му е реда ?

- ЦСКА е разграден двор - неприятна констатация, която за съжаление е факт - знае се взимали ли са заплата служителите, има ли парно, колко е отчел електромера и прочее ... Защо е разграден двор? Защото както Стойчо спомена, в ЦСКА винаги е имало хора, които са работили или против клуба, или против определени лица в него, което пак е против клуба

- "огромните дългове" на ЦСКА - малко посмята на милиони, но сметката е логична, още повече, че до скоро беше в кухнята - 22 млн. , 7 са от Манджука и ко, 3 от чичо Том, 10 на НАП и останаха има-няма 2 милиона към играчи, треньори и т.н. - това ли са "непогасимите" дългове за новото ръководство, при положение, че то ОЧЕВИДНО вече е дало 7 милиона ?

- съмненията за пробив в дадени играчи - Стойчо каза, че се надява повече никога да не работи с дадени играчи от отбора :!: Не знам кого имаше предвид, но внезапния "срив" пролетния дял не изглежда вече толкова нелогичен, нали ? Един Вальо Илиев, лично на мен много ми падна в очите, когато го играеше профсъюзен деец, при положение, че е знаел какво ще е положението и, че не е нужно да се вкарва напрежение в отбора :x В момента закриват любимия му отбор, поне по неговите думи, къде го Вальо Илиев да се застъпи за ЦСКА :?:

- големите заплати на Стойчо - каза, че се е навил първите 5 месеца да работи без заплата ( предполагам, щял е да я получи по-късно или въобще, не е ясно :? ) ... А сега има да взима 7-8, по негови изчисления ... Излиза, че от края на миналия сезон, той не е взимал нищо, а като гледам, май и няма изглед да вземе.

- "легендите" на ЦСКА - не случайно спомена Майкъла и Паро. Възхваляват Лудогорец и си прибират парите от периода си на "директори на водопад" при Титан :x За да си легенда трябва да си бил освен качествен играч, и качествен човек, дано някога се сетят за това двамата ...

- основния коз на Стойчо - липсата на рев и "сензации" от Крумчо и интимния му приятел Фичката Петрунофф ! Днес ЦСКА загива, а всичко е цветя и рози, няма измами, забавени заплати, спрян ток и т.н. Всичко е ток и жици ...

- на ЦСКА му се отнема лиценза, а "Милко и Морко" се готвят да играят в "А" група ... Това значи унищожаване на ЦСКА, закриване на най-успешния клуб в България ! Вие ненормални ли сте, бе ?

Накрая нещо лично от мене. Това отгоре, което го казва човека, това е моята истина за ЦСКА и мен наистина ме е яд, че има привърженици на отбора, които са съгласни да бъдеме закрити, да отидеме в селските, да направиме Лицеск и какво ли още не :!: Наистина ме е яд, че се хвърлят тонове помия по Стойчо и Томов, а в същото време се правят решителни стъпки за закриване на отбора :!: Наистина ме е яд, че фенската маса е толкова наивна, че вярва на мантрите на сегашните собственици как само с документални хватки ЦСКА ще започне като ЦСКА, но без 22-те милиона дългове, директно от "А" група :!: Хора, опомнете се, тия хора ни закриват отбора, а вие ги подкрепяте, подкрепяте предателите на ЦСКА :!: "По плодовете им ще ги познаете" ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Какво всъщност каза Стойчо

Мнениеот memnto » 02 юни 2015 00:17

Сточйо каза много истини, неудобни за мнозина истини. Но лаиците ще чуят от думите му само - комисиониите и заплати.
Това е. :|

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 юни 2015 00:18

Стойчо каза, че е прибрал 69% от трансферната сума на Буш и си чака другите 30%.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 юни 2015 00:19

:lol: :lol: :lol:
А с последния 1% ще се напият с Томов.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 юни 2015 00:21

Другият 1% каза, че го отпуска на Милко, да си смени елека, че тоя смърди на пот вече.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 02 юни 2015 00:28

Бат Стою го боли кура за ЦСКА, иначе щеше да си дава парите от джоба, а не да взема толкова много от клуба. ЦСКА го е имало без Младенов, но Стойчо без ЦСКА нямаше да го има.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 юни 2015 00:28

Така е, бат Стойчо го боли кура .... боли го, понеже повози на него доста народ. :lol: :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 юни 2015 01:34

1982 написа:Така е, бат Стойчо го боли кура .... боли го, понеже повози на него доста народ. :lol: :lol:

Наистина, бая народ повози.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 02 юни 2015 03:57

Само празни приказки вече не могат да ме трогнат, моето лично мнение е, че и за когото и да се застъпя, все ще съм сгрешил, защото всички са си взели сухото или тепърва ще го вземат, бягат всички от отговорност- обществена и наказателна също така, нема футболисти, нема треньори, нема ръководства, нема бази, мази или вази, стомната се счупи, чакам да видя с какви пари ще купят нова! За мен най-голямото престъпление на века е друго и тук вече Стойчо отново малко ми се поиздигна в очите- милата ми армейска общност е знаела от самото начало явно какво ни чака и затова седи с биберон в уста, не с мъжка пура! :cry: Милите ми играчета се научиха да ритат футбол, когато ЦСКА беше даден доброволно на кучетата, но легендите на ЦСКА ще се върнат от гроба, така както "белите бродници" се върнаха в осма серия във "Война на тролове" и ще им поискат сметка на всички предатели! Да желаеш ЦСКА да иде на майната си, за мен е чисто и просто предателство, да знаеш, че ще иде на майната си и да си дъвчиш биберона, същата работа, дори в по-големи мащаби. :(

Не вярвам вече на никого, а се вижда и че законите за едни са се нарушавали, а за други не можело. Кашата е толкова голяма, че не е истина и никакви спатии не могат да се хванат на никого, защото случващото в момента ми наподобява игра на белот и всеки вдига на боята, защото ако вдигне на друго, няма да може да изкара играта и партньора си отсреща, а Милко и Морко немат късмет и те поне в едно раздаване да им дойде и на тях някой коз- всички седмици и осмици са у тех, ама тва не е трънка, баце, а белот и като немаш нужния ти коз, оставаш и валат или без лиценз, ако излезем от рамките на играта белот и влезем в другата по-истинската и по-болезнена игра! :lol: :lol: Вие мили деца, се подигравате на батко, че не разбирал от футбол непрекъснато, а ако некой си направи труда да ми преброи точните от всички игри в мрежата, ще се хване и за главата като изчисли, че повече от 60-70 процента са точните, ами същата работа и на белота дето мъчат да играят тия хубавци, ама кат рече некой да вдигне, а нема достатъчно спатии или айде купи, некой ще му сложи контра тей, че да не може сетне да каже реконтра, макар че пращането на ЦСКА си е излез контра, а оная ми ти заспала червена общност още ще си дъвчи биберона и ще се надява и тя като попорасне достатъчно да поразцъка белото, ама то тая игра не е за всеки, особено ако немаш никакви спатии, па сините сигурно всяка игра ще мъчат да вдигат на купа, белким и тях ги огрее някоя, че да изкарат и играта, че те са вдигнали на боята в това раздаване! Купи и спатии им дай на грандовете, а БФС-то си предпочита да си заложи на всичко коз и трябва да им се признае, че си я изкарват играта винаги! :lol:

[offtopic]Добро утро, но аз ви казвам и лека нощ, че много игри с карти и мисли ми се въртят в момента в главата, по-добре да си легам, че след седмица пак ще Копаме с Алексис Америка сабален рано! Почивайте, ама ще ви кажа, че днес съм зачертал три от най-любимите ми клубове с хиксче, а аз не съм некой дето лесно слага хиксчетата на отборите, но ме е срам да кача подобно нещо. :cry: Мен ме е срам поне, а някои хич не ги беше срам да ни турят хикса, ама ще си го найде всеки лош, мен само това ме успокоява и ще си лягам и ставам с усмивка! :)[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 02 юни 2015 10:11, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 02 юни 2015 07:06

Много важно какво е казал Стойчо! Той ли е най-умния та трябва да му изучаваме постулатите!Отстрани е лесно да даваш акъл особено като го нямаш!

Върни се в “ЦСКА”