Кой да бъде новия треньор на ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
Кой да бъде новия треньор на ЦСКА?
Според вас кой трябва да бъде новия треньор на ЦСКА? Аз предпочитам някой нов млад специалист, който досега не ни е бил треньор. Видяхме ги всички стари муцуни досега. Извъртяха се до един. Казвайте имена?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Re: Кой да бъде новия треньор на ЦСКА?
Методи Деянов
- Red Warrior
- Контакти:
Галин Иванов сменя Стойчо Младенов начело на 31- кратните шампиони
Галин Иванов е с най-големи шансове да поеме ЦСКА, научи LIVESPORT.BG. С бившия защитник и настоящ треньор в ДЮШ на “армейците” са водени разговори и той е дал съгласието си веднага да започне работа.
Първоначално е обсъждана идеята Иванов да работи в тандем с Методи Деянов, но в последните часове този вариант е отпаднал.
Иванов се представя отлично начело на младите “червени” надежди и водените от него формации демонстрират впечатляващо ниво.
Ръководството на ЦСКА е очаровано от работата на Галин Иванов, както и от селектираните от него играчи за академията на 31- кратните шампиони.
Спряганите имена на Любослав Пенев и Беноа Кое също са били опция за заместници на Стойчо Младенов. Кое е близък приятел с Ивайло Манджуков, но работи в Интер.
Новите силни хора в Борисовата градина ще назначат и спортен директор. Фаворит сред спряганите за този пост е любимец на сектор “Г”.
"livespоrt.bg"
Точно това имам предвид. Някой млад треньор с амбиции, който има опит от работа с юноши. Галин Иванов, или Мето Деянов трябва да е според мен.
Галин Иванов е с най-големи шансове да поеме ЦСКА, научи LIVESPORT.BG. С бившия защитник и настоящ треньор в ДЮШ на “армейците” са водени разговори и той е дал съгласието си веднага да започне работа.
Първоначално е обсъждана идеята Иванов да работи в тандем с Методи Деянов, но в последните часове този вариант е отпаднал.
Иванов се представя отлично начело на младите “червени” надежди и водените от него формации демонстрират впечатляващо ниво.
Ръководството на ЦСКА е очаровано от работата на Галин Иванов, както и от селектираните от него играчи за академията на 31- кратните шампиони.
Спряганите имена на Любослав Пенев и Беноа Кое също са били опция за заместници на Стойчо Младенов. Кое е близък приятел с Ивайло Манджуков, но работи в Интер.
Новите силни хора в Борисовата градина ще назначат и спортен директор. Фаворит сред спряганите за този пост е любимец на сектор “Г”.
"livespоrt.bg"
Точно това имам предвид. Някой млад треньор с амбиции, който има опит от работа с юноши. Галин Иванов, или Мето Деянов трябва да е според мен.
Аз и ви гарантирам второто място през това първенство,за другото ще видим.Ако сте съгласни свиркайте. 

- Red Warrior
- Контакти:
Паро Никодимов също е почнал с юноши и после ни стана най-успешният треньор.
Любо Пенев,Ивайло Петев ,Вили Вуцов,Тошко Янчев 

- Red Warrior
- Контакти:
soilwork написа:Любо Пенев,Ивайло Петев ,Вили Вуцов,Тошко Янчев
Петев е национален треньор. Любо се харесва на много хора, но мен лично ме съмнява като специалист. Винаги почва добре и завършва с пълен провал. Другите двама не искам да ги коментирам изобщо.

Херо, Бончо Генчев....има още 

Херо не е лоша опция ама е левскар едва ли ще се навие
- obi4am_pirin
- Контакти:
Лаптопа ще лепне като шамар на буза
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.