Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
sandi74 написа:С абсолютно нищо.И в трите мача бяхте много ама наистина много слаби.Привидно срещу Берое изглеждахте най-малко слаби.
Red Warrior написа:sandi74 написа:С абсолютно нищо.И в трите мача бяхте много ама наистина много слаби.Привидно срещу Берое изглеждахте най-малко слаби.
Това искам да кажа и аз. Просто се намираме в дупка, в която всеки отбор попада поне веднъж на сезон. Така че трябва да престане тази истерия за уговорки, УЕФА, ФИФА, ФУФА и какво ли още не.
bluemight написа:И всичко казано от вас до момента изгуби смисъл.
Стойчо Младенов потвърди новината на Topsport.bg, че напуска ЦСКА. Специалистът е категоричен в своето решение и утре ще даде оставката си на Александър Томов.
"Исках да си тръгна още миналата седмица, вече няма кой да ме спре. Този мач с Ботев е черно петно върху историята на клуба. Аз исках повече от всичко да победим. Направих всичко възможно да мотивирам футболистите. И на полувремето им казах, че трябва да обърнем резултата, но те бяха подложени на натиск.
bluemight написа:И всичко казано от вас до момента изгуби смисъл.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта