Откъде дойдоха 19 милона за година и половина

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Откъде дойдоха 19 милона за година и половина

Мнениеот bobo_13 » 19 дек 2014 10:43

В свое интервю за една спортна медия Александър Тодоров твърди, че август месец 2013 г. ЦСКА е имал 34 млн лева задължения. Сега в края на 2014 г. щели да бъдат малко под 15 млн. лева. Та се пита в задачата откъде дойдоха тези 19 млн. лева приходи, с които са покрити задълженията, при положение, че за този период се направиха : 1 трансфер за 2 млн. лв(Чочев) и Мболи(700 000 лв) и Платини и Анисе за близо 1 млн. лева. или с други думи казано от трансфери не повече от 4 млн. лева. Акциите бяха провал.
При положение, че на мач на Армията ходят по 2-3 000 човека, което не стига дори за заплати в клуба, откъде са дошли останалите 15 млн. лева, за да се покрият задълженията.
Ако изобщо има истина в тези цифри посочени от Тодоров не прави ли това ЦСКА отбора с най-голям бюджет? Все пак разходите/задълженията на един клуб са включени в бюджета му. Това са 19 млн за 18 месеца или около 9 млн евро само за намалени дългове, тук не се включват парите за издръжка на клуба през тези 18 месеца. Не веднъж е споменавано, че ЦСКА се нуждае от 6-7 млн лева на сезон, само за заплати и разходи по подръжка на стадиона(без дълговете)

Кой налива тези милиони в ЦСКА? Не ми се вярва Стойне или Манджука да вадят толкова милиони. Или тук става въпрос за разсрочване и отлагане на текущи задължения? Не се изчистват, а се разсрочват, като главницата отпада от баланса за тази година, а се вписва само вноската по дълга? Или тук се смятат за намаление и отписаните от Титан задължения за 10 млн лева? И тази заслуга си приписват Дабъл Т?

Ако с такава скорост Дабъл Т топят задължения, би трябвало Барса и Реал да ги вземат, че току-виж за 5 години са им оправили дълговете от по 500 млн. евра :)

източник
Последна промяна от bobo_13 на 19 дек 2014 10:50, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Venko123
Контакти:

Re: Откъде дойдоха 19 милона за година и половина

Мнениеот Venko123 » 19 дек 2014 10:49

Теб какво те интересува? От къде идват милионите в Лудогорец? От къде идваха до скоро парите в Левски?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 дек 2014 10:49

Когато ЦСКА не плаща, "убиваме" футбола в България, когато плаща - откъде са парите. Има ли изобщо угодия за вас?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 дек 2014 10:51

bobo_13 написа:Не се изчистват, а се разсрочват, като главницата отпада от баланса за тази година, а се вписва само вноската по дълга?

:lol: :lol: :lol:
Умирам от смях, когато по финансови и счетоводни въпроси се изказват с такава "компетентност" пълни лаици.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 19 дек 2014 10:52

Ами интересуваме, както ме интересува и Батков откъде ги вади тези милиони. За Лудите е ясно - кораби и наградни фондове.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 19 дек 2014 10:52

mistreated написа:
bobo_13 написа:Не се изчистват, а се разсрочват, като главницата отпада от баланса за тази година, а се вписва само вноската по дълга?

Умирам от смях, когато по финансови и счетоводни въпроси се изказват с такава "компетентност" пълни лаици.

Ми смей се, все пак това съм завършил и работил 5 години, а и в момента се занимавам с бюджети.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 дек 2014 10:54

bobo_13 написа:
mistreated написа:

Ми смей се, все пак това съм завършил и работил 5 години.

Кой те е взел на работа? Аз това го работя от 15, ама не знам как така "главницата отпада от баланса", а се вписва само вноската. Ти баланс, пасив и задължения изобщо знаеш ли какво представляват?

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 19 дек 2014 10:57

mistreated написа:
bobo_13 написа:
mistreated написа:

Кой те е взел на работа? Аз това го работя от 15, ама не знам как така "главницата отпада от баланса", а се вписва само вноската. Ти баланс, пасив и задължения изобщо знаеш ли какво представляват?

Ми този, който ме е взел ми плащаше и яки кинти. Ама после фалира ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 дек 2014 10:58

bobo_13 написа:
mistreated написа:
bobo_13 написа:
mistreated написа:

Ми този, който ме е взел ми плащаше и яки кинти. Ама после фалира ;)

Е това обяснява всичко!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 19 дек 2014 11:01

mistreated написа:
Е това обяснява всичко!

Беше си много добре, но се забърка с Томов в едни сделки и после.......духа супата. Но както и да е. Това си е негов проблем, затова сега се и съдят. Моите професионални качества са ги оценявали бившите ми работодатели, каакто и настоящия в размера на заплатата, която ми плаща. Те не се обект на темата.

На мен лично ми е много интересно откъде ги взеха тези пари пеи положение, че имат 4 млн от входящи трансфери. Ако Титан са опростили онези 10 млн за покупката на ЦСКА, които Лира Инвестмънт им дължеще при сделката.....не знам

А колкото до Левски и Лудите за тях си има отделни теми.
Последна промяна от bobo_13 на 19 дек 2014 11:03, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”