Мнениеот DanielGeorgiev » 06 дек 2014 22:16
цесекари, вие че сте болни мозъци такива сте, с това съм свикнал, но моля ви само за едно, не обсъждайте нещо което не сте гледали, както аз не обсъждам вашата игра, защото не ви гледам, безинтересни сте ми, "сори", а и не смятам да ви гледам, както вас, така и Левски, не защото ви мразя, не се издигайте в небесата. Има разлика между "омраза" и "безразличие". Бих гледал ваш мач, само ако е срещу Черно море, като предстоящия. Аз не ви обсъждам, не го правете и вие. Черно море играел само кюскане? Хора, при Станков .. може би, но сега .. ? Моля ви се, вижте ни, само един мач (примерно този срещу Берое във Варна, когато ги бихме 4-0, да цесекарчета 4-0, този Берое, който почти всяка година ви отнася в Стара Загора). Това което играем ние, не е анти-футбол, а комбинативен футбол. Играем в схема 3-5-2 и вие ни казвате "ще се наредите 10 отзаде". Ако нашата схема е "дефанзивна", вашата каква е? Защо трябва преди всеки мач, да говорите заучените си фразички, като ощипани госпожички. Защото нали знаете, какъвто отбора, такива и феновете, такъв и треньора. Лека вечер!