Ще помоля хора които целят единствено да плюят по ЦСКА да не пишат в тази тема и да се спазва добрия тон !
До тук добре Армейци а сега на къде ?
Само с лъвчета няма да стигнем далеко,вярно Вуядинович и Маркиньос не играха но дори и с тях скамейката ни е прекалено къса,не мислят ли господата ликвидатори да вземат 2-3ма играчи още за новия сезон , и по специално в центъра на терена и атаката ?
Ще я караме на адреналин до средата а после ?
Лошо ако не намерим нов собственик и спонсор...
Имаме потенциал за 1-то място видя се вчера на мача , но е хубаво да се застраховаме с 2-3 попълнения.... все пак изпродадохте целия отбор , 4-5 мил. лева пари събрахте... всички ли отидоха за лиценза ?
П.С. Едно обръщение към Г-н Костадинов:
Не закривайте ореола си на един от най-великите футболисти играли някога в ЦСКА...тръгнете си с достойнство ако е останало малко поне у вас .
Какво правите още в клуба ?
Не ви ли е срам че докарахте клуб като ЦСКА до просешка тояга ?
Скандиранията от снощи по ваш адрес не ви ли притесняват ?
А сега на къде ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
А сега на къде ?
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Re: А сега на къде ?
най спешно се нуждаем от дефанзивен полузащитник на мястото на Тошко Янчев . вижда се , а и още миналата година се виждаше , че Тошко вече не издържа . не знам как са Морац или литовеца , може би това ще е смяната му . имаме нужда от малко повече самочувствие особено в Иванов , Чипев и Тонев - то може би ще доиде с мачовете от първенството .
като цяло съм доволен има потенциал и в Тошев - включи се с много желание .
като цяло съм доволен има потенциал и в Тошев - включи се с много желание .
-
- Контакти:
Чипев, Тонев, Тошев и Иванов = част от големия отбор на ЦСКА!
Напред Армейци!!!
Напред Армейци!!!
- mertezaker
- Контакти:
Играчи не ни трябват, трябва ни ръководство
- hahoto_2008
- Контакти:
трябва да се намери собственик и то барзо нали Живаго щте ше взима клуба кфо стана 

не се самозалъгвайте, Краси Балъков го каза "видяхме малко футбол". ЦСКА игра малко, Литекс изобщо...все едно гледахме горно срещу долно нанадолнище. Безсмислени са такива мачове. Гледах го, защото очаквах да видя футбол, а заспах....
Осъзнайте се и вижте и 2та отбора какъв "футбол" играете.
Осъзнайте се и вижте и 2та отбора какъв "футбол" играете.
не знам и Арсенал всяка година имат голям потенциял с младоци и опитни и сяка година в средата на сезона почват да се усират!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Видя се, че поне младите ви играчи имат потенциал. Развийте ги, не ги знам точно кой какъв е, но промерно мисля че един Александър Тонев (освен че името му бие много на едно друго лице...
) има и желание, хъс да победи. От един мач не могат да се направят генерални заключения, но с едно-две качествени попълнения и сте готови за шампионата.

Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
-
Първо на цска му трябват пари, да си платят борчовете, за да може да има вечно дерби, това ще е важно за цска, но не и за Левски....ние си имаме работа в европа до към....март месец другата година. Но хайде дано да ви оставят в А група, че съм дал прогноза 6-8 място....
Мачът беше бърз и интересен .Не знам Балъков кой мач е гледал .Литекс имат проблеми с опорните халфове ,след като Тодор Янчев ги надигра.ЦСКА игра с много голямо желание и което много ме изненада с добра тактическа ПОСТРОЙКА И ДИСЦИПЛИНА.Да не забравяме ,че Удоджи беше фаулиран в пеналта и съдията можеше да даде дузпа.