ЦСКА - нож с две остриета

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

ЦСКА - нож с две остриета

Мнениеот Кировец » 29 окт 2014 18:33

Отдавна не бяхме виждали ЦСКА да играе ефективен футбол - с лекота, без напрежение. Треньорското ръководство следва постоянен, добре очертан тактически план за развитие на печеливш стил, който оказва своето благоприятно въздействие върху всеки отделен момент на футболните срещи.
Начинът, по който ЦСКА стои на терена и реагира на поведението на съперниците си е очарователен. Единствено Лудогорец, които имат изграден стил и надграждан 3 години колектив не се стъписват в мачовете си срещу нас и това разбира се статистиката отчита безкомпромисно.

Острие първо - можем да бъдем "глухи", сякаш прекалено спокойни, но в същото време да реагираме светкавично и с кинжални контри да взимаме своето - последното дерби го доказа в пълна сила. ЦСКА игра практично и умно.
Острие второ - мачове, като тези с Литекс, Берое и Локомотив Пд пък показаха, че ЦСКА е опасен и когато бъде оставен да работи с топката. Разнообразни атаки, смяна на темпото, изчакване, удари от далеч пасове на точното място и отлични включвания в атака дори на дефанзивно ангажираните футболисти.

ЦСКА играе по шампионски. Съперниците са смутени. Трудно ни се противопоставят.
Естествено не липсват и някои досадни грешки, но това го отдавам на прекалената увереност и желание за задължителна победа - все пак повечето футболисти са от няколко месеца заедно и не винаги съумяват да завършват по перфектен начин своите идеи на терена.

effect

Re: ЦСКА - нож с две остриета

Мнениеот effect » 29 окт 2014 18:43

Имате най - добрите футболисти в България след тези в Лудогорец, като изключим може би десния бек и Тунчев, както и лявото крило, а Маркиньос е на години.

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 29 окт 2014 18:52

Както върви,най вероятно ще сте шампиони.Но после идва по трудния въпрос "А сега,накъде?"
фен на еднодневката

effect

Мнениеот effect » 29 окт 2014 18:54

pupesh написа:Както върви,най вероятно ще сте шампиони.Но после идва по трудния въпрос "А сега,накъде?"

Едва ли, все още съм на мнение, че киро гела няма да позволи толкова лесно да му се изплъзнат нови 10 м евро от ШЛ, като бруталните съдийски тесли тепърва предстоят, а за се преодолеят трябва страшно много индивидуална класа.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 окт 2014 18:55

pupesh написа:Както върви,най вероятно ще сте шампиони.Но после идва по трудния въпрос "А сега,накъде?"

Не е сигурно това... гората като са аут от Европа на пролет в 6-ците ще наваксат преднината... :idea:
Ние важно си взимаме мачовете на Армията пък от там нататък каквото сабя покаже!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 29 окт 2014 18:56

Няма отбор, който да не прави грешки - Байерн и Барса ги допускат та ние ли няма.
Но не това е най-важното. Важното е да не се главозамайват и да си поставят някакви цели. Нека не се внася напрежение в отбор. Нека си играят за удоволствие, както до момента, и да си взимат мачовете. Резултати ще си дойда в последствие.
Вида се, че нито Стойчо нито Томов летят във облаците и се изказват доста умерено.
Напред Армейци!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 29 окт 2014 18:56

Не съм съгласен. Несериозно е. Не сме клубче без фенове и без традиции. Тъкмо шампионската титла ще сложи началото на нова червена приказка и велики, паметни моменти.

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 29 окт 2014 19:05

Кировец написа:

Не съм съгласен. Несериозно е. Не сме клубче без фенове и без традиции. Тъкмо шампионската титла ще сложи началото на нова червена приказка и велики, паметни моменти.

Дай Боже....ще имаме два отбора в ШЛ!!!
фен на еднодневката

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 29 окт 2014 19:10

Смисълът на израза "нож с две остриета" е малко по-различен. Иначе лично на мен не ми се вижда нормално близо 1 календарна година никой да не може да вкара на армията. Ок, съгласен съм - домакини, публика, добре, но чисто статистически някой трябва да може да отбележи, било то от разбъркване или каквото и да е. Не е нормално само ние да ви се опъваме, а останалите да пълнят гащите като дойде мача с вас. На нас сульо и пульо ни се хвърля да се доказва, а от вас ги е страх. Като прибавим към това и че целият ви сезон се осмисля с по 1 мач на седмица, везните сериозни клонят във ваша полза. Нож с две остриета ще стане като дойде пак я Зумбру, я Мура...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

iliyan

Мнениеот iliyan » 29 окт 2014 19:21

D.Georgiev написа:Смисълът на израза "нож с две остриета" е малко по-различен. Иначе лично на мен не ми се вижда нормално близо 1 календарна година никой да не може да вкара на армията. Ок, съгласен съм - домакини, публика, добре, но чисто статистически някой трябва да може да отбележи, било то от разбъркване или каквото и да е. Не е нормално само ние да ви се опъваме, а останалите да пълнят гащите като дойде мача с вас. На нас сульо и пульо ни се хвърля да се доказва, а от вас ги е страх. Като прибавим към това и че целият ви сезон се осмисля с по 1 мач на седмица, везните сериозни клонят във ваша полза. Нож с две остриета ще стане като дойде пак я Зумбру, я Мура...

Страх ги е защото сме ЦСКА и играят на Армията.Вие кое сте ?! А вярно една рошава гарга :lol: :lol: :lol: Къде вие гаргата защо не я пускахте на мачовете от ШЛ ?! Да не е избягала :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “ЦСКА”