Екшъни и грозни сцени на юношески мач ЦСКА-ЛОКО

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Екшъни и грозни сцени на юношески мач ЦСКА-ЛОКО

Мнениеот bixxol » 27 авг 2014 00:43

Мачът Локомотив (Пловдив) - ЦСКА е прекратен в 74-ата минута при 2:2 заради нахлуване на зрители на терена, които са удряли играчи на гостите.
Екшънът се разгаря заради спречкване между нападателя на домакините и автор на двата гола - Георги Чукалов, с вратаря на гостите Даниел Наумов при топка в аут. Играчът на Локо пада на тревата. Твърди се, че е ударен от Наумов.

На игрището влиза част от публиката. Вратарят на ЦСКА Даниел Наумов е повален и ритан от зрител, по думите на треньора на армейците Галин Иванов. Според него са удряни и други от възпитаниците му, например капитанът Марио Йорданов. Намесва се самият Иванов, който изблъсква запалянкото, тръгнал на саморазправа с Наумов. Включват се и родители.

Всичко това принуждава главният съдия да прекрати срещата шест минути преди края. На двубоя са присъствали само двама охранители. А гостите са изведени с полиция от парк "Лаута" след дълго забавяне.

"Даниел Наумов удари Чукалов абсолютно непредизвикано, обяви треньорът на "смърфовете" Иван Петров пред Viasport.bg. - След това отвърна на хора от публиката, която бе зад вратата и му подвикваше. Оттам тръгна всичко. След това вече не мога да кажа кой кого е удрял, аз бях далеч, а в суматохата тръгнах да си пазя децата. Същото направи и Галин Иванов.

Имаме видеозапис, там ще се види всичко. Нямам никакви претенции. Единствено съжалявам, че направихме много добър мач, а сега най-вероятно ще загубим служебно, може да понесем и други санкции. Знам, че Наумов е национал и точно заради това не му прави чест да се поддава на провокации. Каквото и да са му казали. Не оправдавам, разбира се, и постъпката на нашите фенове."

"Ако Даниел Наумов е виновен, нека си понесе наказанието, коментира Галин Иванов. - Наистина не бива да се поддава на провокации. Според мен обаче нападателят на Локомотив падна артистично. Но да влезеш на терена и да риташ дете, това умът ми не го побира?! Нямам думи просто. Тези хора псуваха и обиждаха моите футболисти през цялата среща. Това не е нормално. Да, блъснах човека, който риташе Дани. Да го оставя ли?! Тези момчета са ми като синове. Не съм доволен от играта на моя отбор. Има някакъв необясним спад от началото на сезона."

Локо повежда на два пъти, а ЦСКА изравнява. Голмайсторът на "червените" също е един - Тодор Кръстев.

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/511148.html#ixzz3BXJRMWhA

Как може да се удрят Деца !!!
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Екшъни и грозни сцени на юношески мач ЦСКА-ЛОКО

Мнениеот metodito » 27 авг 2014 00:52

За идиотията граници няма (виж какво стана на Литекс - "Левски", и то не само феновете какво направиха. Виж полицая, който съвсем целенасочено хвърля палката си към човек, с ясното съзнание, че може да му нанесе трайни вреди!!!!!! А, ако беше го убил, кво правим?). Тази държава се нуждае от рестарт. Не може така да продължава. Станахме бетер от мангалите...

Има три опции - военна хунта, гражданска война, или трагично събитие, което да извади от кожата целия народ. При положение, че ние вече не сме един народ, едно цяло, третата опция отпада.

way
Контакти:

Мнениеот way » 27 авг 2014 00:59

А това че е дете дава ли му правонда прави каквото си иска?не искамнда защитавам никой но оправдания от рода той е дете са юълни глупости

В спортал пише ударил с глава в лицето нападателя на Локо ако утре удари някой на улицата пак ли е дете
Последна промяна от way на 27 авг 2014 01:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 авг 2014 01:03

way написа:А това че е дете дава ли му правонда прави каквото си иска?не искамнда защитавам никой но оправдания от рода той е дете са юълни глупости

Бе, не може да удряш дете, ако ще и да си му родител а при положение, че не си, още повече. Идиот ли си, къв си, да удряш дете? Още повече чуждо.

В спортал пише ударил с глава в лицето нападателя на Локо ако утре удари някой на улицата пак ли е дете

Бе малките да се бият. Нужно е да ги спреш, ма ти представяш ли си с моите 70 килограма, ако му надъня един шамар кво ще стане? А за 100-килограмов побеснял чичко? Нали ще го остави на място? Трябва да ги мислиш тея неща...
Последна промяна от metodito на 27 авг 2014 01:06, променено общо 1 път.

way
Контакти:

Мнениеот way » 27 авг 2014 01:05

metodito написа:
way написа:А това че е дете дава ли му правонда прави каквото си иска?не искамнда защитавам никой но оправдания от рода той е дете са юълни глупости

Бе, не може да удряш дете, ако ще и да си му родител а при положение, че не си, още повече. Идиот ли си, къв си, да удряш дете? Още повече чуждо.

логиката ти е много проста + на 17год още ли ги водиш деца айде моля

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 авг 2014 01:08

way написа:
metodito написа:

Много ясно, че са деца. Най-малкото не могат да удрят така че да убият. И отделно ще го спрат. Един възрастен ако го удари му е достатъчен един шамар... Че нали, ако се отдадеш на инстинкта си, можеш да го убиеш? Анатомията му е на дете. Ма вие тея неща не ги ли мислите?

way
Контакти:

Мнениеот way » 27 авг 2014 01:12

metodito написа:
way написа:
metodito написа:

Много ясно, че са деца. Най-малкото не могат да удрят така че да убият. И отделно ще го спрат. Един възрастен ако го удари му е достатъчен един шамар...

в голяма грешка си могат да убиват това че са на 17 не на 18 не ги прави по слаби или по малко издръжливи

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 авг 2014 01:16

way написа:
metodito написа:в голяма грешка си могат да убиват това че са на 17 не на 18 не ги прави по слаби или по малко издръжливи

Не ми се спори. Не бих се занимавал да тупам дете никога... Да, дете е. Няма значение колко вдига от лежанка. Анатомията е константа - както сърдечния мускул, така и челюстта. Както искай ме разбирай. Да не говорим за моралната страна на въпроса, щото аз наближавам 40-те и ще съм бахти жалкаря, ако ударя 16-годишен... Щях да ги разтърва. Нямаше да ги бия.

way
Контакти:

Мнениеот way » 27 авг 2014 01:21

metodito написа:
way написа:
metodito написа:в голяма грешка си могат да убиват това че са на 17 не на 18 не ги прави по слаби или по малко издръжливи

Не ми се спори. Не бих се занимавал да тупам дете никога... Да, дете е. Няма значение колко вдига от лежанка. Анатомията е константа - както сърдечния мускул, така и челюстта. Както искай ме разбирай. Да не говорим за моралната страна на въпроса, щото аз наближавам 40-те и ще съм бахти жалкаря, ако ударя 16-годишен... Щях да ги разтърва. Нямаше да ги бия.

Абе то е ясно че не правилно но както и е де брат ми е на 17 и малко или много знам какво представлят.
и за това което неше написал ами едно нормално момче на 17 тежи 60-70 кила а някой и отгоре :) така че имат физическите даннида ти овърнат :)

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 27 авг 2014 01:24

way написа:в голяма грешка си могат да убиват това че са на 17 не на 18 не ги прави по слаби или по малко издръжливи

Помисли от правната страна на нещата! До 18г. се води непълнолетен и си е баш дете. До тази възраст законът тълкува по съвсем различен начин нещата. Ти това за първи път ли го чуваш?
Още повече, че деянието е извършено по време на спортно събитие - дали ще го ритне умишлено, ще му удари глава или ще го ухапе - това е по време на мача, а не улично сбиване.
Тези възрастните дето са нахлули и са решили да раздават правосъдие трябва да бъдат съдени за нанасяне на лека телесна повреда/ако с това се е разминало/ по хулигански подбуди, както и да им спретнат по едно дело самите родители на потърпевшите ДЕЦА.

Върни се в “ЦСКА”