Веднага след жребия на Лудогорец, започнаха подмятания, коментари и т.н. относно това-Ще подкрепят ли червените отбора на Стяуа?
Лудогорец ги намразих! Намразих ги не заради игра, футболисти или завист че са най-добрия отбор в България през последните години. Намразих ги заради наглия им собственик. Заради самочувствието на новобогаташ, който си мисли че всичко му е позволено. Заради наглостта му да говори против съдии, телевизионни коментатори и да обсъжда други отбори. Заради тънката подкрепа от футболния съюз. Намразих го заради мутрите които наема за да бият в никому неизвестното градче в Делиормана. Намразих ги заради изпълнителния им директор, който преди мач в София се моли на софийските фенове да му подкрепят отбора, а след това плюе против тях. Намразих ги заради изкуствената платена публика, която я разкарват като циркова трупа из България за да покажат и те че са някои. Заради комплексираните форумни селяндури, които се изкарват най-великите (докато гелосания дава пари).
Аз ще отида на стадиона. Въпреки че Стяуа не са ми никакви-аз ще ги подкрепя. Защото искам поне малко да се смачка самочувствието на "изкуствените". Защото парите са до време, но ЦСКА, Левски, Ботев и т.н. ще ги има-защото са истински.
Аз ще отида на стадиона и то не за да ям семки и да си правя селфита като онези с автобусите.
Лудогорец-Стяуа...фенове на ЦСКА???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Лудогорец-Стяуа...фенове на ЦСКА???
аз съм Левски ,но също ще подкрепям Стяуа ,и аз мразя лудогорец защото са мошеници и това се вижда във всеки мач !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Станахме трима ( щях да пиша двама, ама и батмана е влязъл в съглашението
)
Пълна подкрепа за Стяуа в мача.

Леевски, оле

Много сме. Не гледайте само този форум.
Погледнете и фейсбуци, фенове на ЦСКА, Ботев...Скоро всички ще разкрият каузата и ония ще си останат отново 200 души.
Погледнете и фейсбуци, фенове на ЦСКА, Ботев...Скоро всички ще разкрият каузата и ония ще си останат отново 200 души.
- Thurman Murman
- Контакти:
Само Стяуа!!!
Дано и ЦСКА смачкат преди това самозабравилата се "кауза"!
Дано и ЦСКА смачкат преди това самозабравилата се "кауза"!
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

- atanas7510
- Контакти:
Досега ги подкрепях в Европа но след вчерашното им нагло поведение просто са ми безразлични.Не говоря за съдията а за наглите изказвания след мача. Едва ли не другите само се оплаквали, а те били силни.Време е някой да ги свали на земята, че се самозабравиха вече. Прекалено лесно спечелиха всичко. Не съм за Стяуа но определено няма да подкрепям и Лудогорец.
Venko123 написа:Много сме. Не гледайте само този форум.
И за всичко е виновен Гела с наглото му държание

Леевски, оле

и аз съм от Левски,но тези лудогорец са ми станали толкова омразни с нагласените си мачове,че чак ми се иска цска да ги бие в идния мач,обаче се съмнявам,че съдята ще позволи !
фен на цска след загубата със 7 гола през декември 2013 г.
Red army написа:отказвам се от цска ,не може да падаме за трети път със 7 гола и аз да подкрепеям такъв отбор.край !
От Ботев Пловдив съм и винаги, когато е играл български футболен отбор съм му стискал палци, но такава наглост и простотия селска като на лудите, ей Богу няма. За първи път ще подкрепя чужд отбор.
- venko 1984
- Контакти:
Желая успех на ЦСКА и Стяуа срещу съдийското отборче без фенове!