Минута преди началото на мача за Суперкупата в неделя вечер
състезателите на ЦСКА ще прибавят към шампионската си титла още едно отличие за блестящите си игри през миналия сезон. Хосе Пратс, директор на испанското футболно издание Don Balon, пристига специално в София, за да връчи на отбора "Трофея на непобедимите".
От четири сезона насам известното в цял свят списание награждава онзи европейски отбор, който има най-малко загуби в шампионата. За първенство през 2007-08 година българският ЦСКА и сръбският Цървена звезда ще си поделят отличието тъй като и двата състава не са допуснали загуба в първенството. ЦСКА е изиграл 30 мача, в които е постигнал 24 победи и 6 равенства, а сръбският клуб има 33 мача с 21 победи и 12 равенства. В предишни години трофея са печелили Шериф (Тираспол, Молдова), Аполон (Лимасол, Кипър) и Партизан (Белград, Сърбия).
ЦСКА ще получи "Трофея на непобедимите"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ***cska***
- Контакти:
ЦСКА ще получи "Трофея на непобедимите"
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
- hahoto_2008
- Контакти:
Re: ЦСКА ще получи "Трофея на непобедимите"
Този трофеи много приляга на цска 

- mertezaker
- Контакти:
Само ЦСКА!!!
Да де ама пак Левски в Европа а ЦСКА с Родопа.

- ***cska***
- Контакти:
sin_fen написа:Да де ама пак Левски в Европа а ЦСКА с Родопа.![]()
![]()
Да де,ама вие пак си спамите,а ние си увеличаваме трофеите.

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
- mitko_nedkov
- Контакти:
този трофей приляга единствено на непобедимите цесекари, които мачкаха наред
митко,спокойно и тази година ще мачкаме(
)макар и по-трудно.Незнам какво ще стане в първенството,това ,че сме щели да бъде изън челната 4ка ми се струва смешно.Но знам и съм сигурен в едно-на Левски лесно НЯМА да се дадем

ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!
Хубаво е,че ще получим този трофей.Нека подкрепим младите момчета в неделя, да започнат с ценна победа един успешен сезон. Елате на този мач, ако обичате ЦСКА.
Аз мисля, че в неделя ЦСКА трябва да окичи витрината си с две купи на веднъж. Това ще даде голям тласък на младия отбор за победи. Славното минало, трябва да стане настояще и бъдеще. Напред АРМЕЙЦИ.
Като гледам какви отбори са го печелили, явно е доста ценен. В случай,че е от ценен метал трябва да се скрие, защото съдии изпълнителите са хора безпощадни! Ха-ха-ха