За Бадема, но и за сергията

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

За Бадема, но и за сергията

Мнениеот turb04 » 25 юни 2014 14:37

"Това е ЦСКА!" С тази фраза моят добър приятел и ревностен фен на ЦСКА Чавдар често взимаше на подбив меко казано странните ситуации и решения в армейския клуб.
Ами, прав е...
Ето и сега - преди седмица драма, развод, замеряне с квалификации, напускане, бягства, а седмица по-късно от едната крайност в другата, със задължителните заклинания и клетви във вярност.
Е, да попитам - какъв беше смисълът от тази буря в чаша вода и кой, освен Менди спечели?
Никой. Това е простата истина, а в ЦСКА за сетен път доказаха, че не умеят да пазят тайните от фирмената кухня и почти на 100% са си виновни за непрекъснатия нездрав медиен интерес!
Кажете ми вие, дали в някой друг клуб кирливите ризи се вадят по този гръмък и безотговорен начин?! Левски не са цъфнали и вързали, но при тях се отразяват само положителните събития, а при нас?
И ако всякакви оцветени в различни от червения цвят журналисти се скъсват да си правят дъвка със състоянието на отбора, от какъв зор самите хора вътре го правят?!
Да речеш, че другите са зрели, а нашите са някакви неосъзнати от детската градина, не е така. Тогава?
Бадемът си тръгна, Бадемът се върна... Не вярвам зад това митарстване да са само отношенията с Тодоров и Томов. Не е сериозно, особено за човек, който вече е доста зрял и далеч от пуберските изригвания на егото.
И ако сега наистина в ЦСКА има хора, които да са такива ревностни защитници на истината в чист вид, нека излязат и да кажат, защото в противен случай жаравата на подмолните истории пак ще тлее!
Пълна тъпотия! Прекъсна се тренировъчния процес, деморализираха се играчи и фенове, хора напуснаха...
Кого да виним? Батков, Боби Михайлов, Станишев, Бойко, Титан?! Няма как! Вината си е изцяло в червено!
ЦСКА е стартирал като клуб на армията и докато беше под крилото й, там цареше ред и дисциплина, а това се вижда от бляскавата му история!
Сега там има звезди, примадони, разбирачи, политици и един единствен човек, който е запазил онзи дух - Стойчо Младенов! На него се крепи всичко в момента и макар да не е бляскав треньор, поне е предан на каузата и добър мотиватор и боец. Не знам докога ще издържи под тази тежест, защото на моменти просто е нечовешко.
Няма да коментирам Бадема. Каквото имах да казвам, вече съм го казал.
Върна се, добре, макар да имам резерви относно потушения конфликт, но не съм вътре в отбора и няма да е правилно да се изказвам като последна инстанция.
Дали бадемите ще са конвертируеми през новия сезон, това предстои да видим, но много ми се иска ЦСКА да не бъде като сергия на Женския пазар, защото това носи много горчилка на привържениците му.
Мълчанието на Томов е повече от показателно за голямото му ожълтване и дано все пак успее да проумее, че сам съсипва стореното от него!
Стойчо каза нещата в прав текст и предполагам, че вече няма да има пламенни комсомолски изцепки и обещания на кило!
Успех на отбора!

Venko123
Контакти:

Re: За Бадема, но и за сергията

Мнениеот Venko123 » 25 юни 2014 14:42

Бадем, Бадем, подготовка кога...? Той досега се е подготвял сам иначе според медиите...В Плаза всеки ден. :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 юни 2014 14:44

Против връщането на Бадема в ЦСКА :!: Не е хубаво да сме злопаметни, но хвърляне на кал върху ЦСКА, напускания, връщания, скандали - нямаме нужда от това, макар и да върви с доста класен играч :!: За мен Бадема не трябва да получи нов договор :!: ЦСКА може без всеки. И нека Гъргоров не си мисли, че нещата, които изнесе за ситуацията в ЦСКА са само там - подобни изпълнения има в много наши отбори, просто не се разгласява. За да няма втори подобен случай, договорът му не трябва да бъде подписан от ръководството :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 25 юни 2014 14:45

boabbb написа:Против връщането на Бадема в ЦСКА :!: Не е хубаво да сме злопаметни, но хвърляне на кал върху ЦСКА, напускания, връщания, скандали - нямаме нужда от това, макар и да върви с доста класен играч :!: За мен Бадема не трябва да получи нов договор :!: ЦСКА може без всеки. И нека Гъргоров не си мисли, че нещата, които изнесе за ситуацията в ЦСКА са само там - подобни изпълнения има в много наши отбори, просто не се разгласява. За да няма втори подобен случай, договорът му не трябва да бъде подписан от ръководството :!:

За съжаление ЦСКА е в безизходица и ще го върнат.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 25 юни 2014 14:46

Ако не подпише ще назрее бунт срещу ръководството от футболисти и треньори. След като всички го искат да се връща.
Щеше да е златен, ако не бяха тези негови изцепки с бунтовете и извадените джобове.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 юни 2014 14:47

turb04 написа:
boabbb написа:Против връщането на Бадема в ЦСКА :!: Не е хубаво да сме злопаметни, но хвърляне на кал върху ЦСКА, напускания, връщания, скандали - нямаме нужда от това, макар и да върви с доста класен играч :!: За мен Бадема не трябва да получи нов договор :!: ЦСКА може без всеки. И нека Гъргоров не си мисли, че нещата, които изнесе за ситуацията в ЦСКА са само там - подобни изпълнения има в много наши отбори, просто не се разгласява. За да няма втори подобен случай, договорът му не трябва да бъде подписан от ръководството :!:

Абе, как така ще е в безизходица, бе :?: Има си ръководство, той им хвърли маса обвинения по медиите, остава и да го върнат ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 юни 2014 14:48

бадем бадем кога пари?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 25 юни 2014 14:48

Venko123 написа:Ако не подпише ще назрее бунт срещу ръководството от футболисти и треньори. След като всички го искат да се връща.
Щеше да е златен, ако не бяха тези негови изцепки с бунтовете и извадените джобове.

Сами си ги правят тези драми, да ти кажа и после ще е тъпо да обвиняват кого ли не!

Потребителски аватар
turb04
Контакти:

Мнениеот turb04 » 25 юни 2014 14:49

boabbb написа:
turb04 написа:

Абе, как така ще е в безизходица, бе :?: Има си ръководство, той им хвърли маса обвинения по медиите, остава и да го върнат ...

Клубът е на ръба и няма възможност да избира, това имам предвид, а ръководството трябва да запушва много пробойни и няма средства за играчи - факт.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 25 юни 2014 15:00

turb04 написа:Клубът е на ръба и няма възможност да избира, това имам предвид, а ръководството трябва да запушва много пробойни и няма средства за играчи - факт.

Клубът нямаше да е на ръба, ако бяхте взели за пример модела на Литекс със предимно млади играчи с малки заплати. А не застаряващи "звезди" и обещания за титли, купи и доминация в БГ футбола без пари! Този път без да се заяждам, ще кажа, че модела на Стойчо ще издиша. Със този отбор още някоя друга годинка, и после какво? Вече само "голямата марка" ЦСКА не привлича спонсори и безнесмени, особено докато начело са Сашетата и Стойчо. :roll:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”