Bg Dream teаm- ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Bg Dream teаm- ЦСКА

Мнениеот danko_sot » 24 юни 2009 15:50

Аз мисля, че правим добра селекция. Когато взимаш на килограм, няма как да няма едно-две разочарования. Но това са рисковете. Аз подозирам, че момчетата от Ботев може да се окажат тези грешки, но дано се лъжа. Ще предложа и една конфигурация на схемата с която ЦСКА би могъл да играе. Ето как ще изглежда тя за мен. На вратата засега давам равни шансове за Пифа и Чавдаров. Каквото и да говорим Пифа си е класен вратар и няма да се даде лесно, а Чавдаров засега е въпросителна. В защита от дясно поставям Павел Виданов, като по-добрият вариант е Минев, но за него засега е лявата зона. В центъра на защитата Иван Иванов и Костадин Стоянов с оглед очакваната продажба на Котев. Алтернатива тук е Бранеков и някой от юношите, Узунов, Събев. От ляво поставям Минев, но тук зее и дупка и трябва да се намери още един ляв бек. В средата на терена едното място е за Тодор Янчев, който е и капитан на отбора, а другото за Коста Янев. Алтернатива тук е и Светльо Петров, но ми се струва, че по -скоро на Янчев, тъй като е сходен на него играч. В дясно и ляво са Спас Делев и Иван Стоянов, като двамата могат да сменят местата си по време на мач. Силно се надявам Тонев все пак да остане и той да е първа резерва на един от двамата. Резервни варианти за крила могат да бъдат и няколко други играча, като Тимонов и Н.Манчев, но тяхната позиция е друга, макар че могат да играят и на фланга. Така че и тук може да се мисли за купуване на още едно крило. Всъщност Владо Манчев е показал, че играе отлично и като крило, така че има варианти и той да играе на фланга в някой момент. Остават две позиции. Ако предположим, че схемата ще е с един чист нападател и един втори атакуващ, тип плеймейкър зад него, то почти сигурно чистия нападател трябва да е Манчев, ако е здрав. Резерва му е Муши, ако остане, но както се говори ще бъде закупен и нов централен нападател.Въпросът е кой да е атакуващият плеймейкър зад него. Тимонов, Манчев, Руи Мигел и Зехиров ще спорят за това място. Ако схемата все пак е с двама нападатели, отличен тандем биха били Делев и Манчев с резерви Муши и Руи Мигел. Възможно е и Иван Стоянов да бъде пробван като втори нападател. Ето я и схемата:

---------------------------------------- ----- Чавдаров/Пифа------------------------------------------------

----Виданов/Минев------------Стоянов(Бранеков)------Иванов(Узунов,Събев)--------Минев(?)

---И.Стоянов(Тонев, ?)------К.Янев(Н.Манчев)------Янчев(Св. Петров)-----Делев(В.Манчев)

----------------------------------------Тимонов/Манчев/Зехиров/Руи Мигел-----------------------------

---------------------------------------------Манчев(Делев, Муши, ?)

Заб. Има още много варианти, като Маркиньош, Данчо Тодоров, Котев, Силва но приемам че те ще бъдат продадани и не влизат в концепцията на Любо Пенев. За Руи Мигел и Муши мога да приема, че стават за резерви, но с доста условности, но и да бъдат продадени няма да е фатално
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

brossy
Контакти:

Re: Bg Dream teem- ЦСКА

Мнениеот brossy » 24 юни 2009 15:57

[
Страхотен отбор.Браво!Тази година сте шампиони.Отново Сливен ще ви трупа точки.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 юни 2009 16:00

Абе чак дрйм тиим за сега още не сме ама да се нядяваме,че може и да излезе нещо от този отбор!
Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 24 юни 2009 16:03

Нека първо да видим с, кои се разделя ме и, кои са новите попълнения и тогава да коментираме евентуалния състав! Защото, ако вземем Любоя тогава става вече интересно|!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 юни 2009 16:08

hlucho написа:Нека първо да видим с, кои се разделя ме и, кои са новите попълнения и тогава да коментираме евентуалния състав! Защото, ако вземем Любоя тогава става вече интересно|!

Абе на мене лично Любоя не ми трябва-

Сошо - 62 (21)
Страсбург - 121 (34)
ПСЖ- 42 (7)
Щутгарт-26 (8)
Хамбургер ШФ-16 (5)

Не вкарва кой знае колко гола,а пък и Манчев и Делев мисля ,че ще ни свършат работа.Според мене ако ще се взема все пак чужденец,предпочитам да е класен плеймейкър-да рече Хидиуед-макар,че иска много пари!
Изображение

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 24 юни 2009 16:10

Браво Данчо,супер статийка и анализ за цска,вече се информирах за отбора,че ми беше боза,кой идва,кой си тръгва ;)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 24 юни 2009 16:13

cska_90 написа:
hlucho написа:Нека първо да видим с, кои се разделя ме и, кои са новите попълнения и тогава да коментираме евентуалния състав! Защото, ако вземем Любоя тогава става вече интересно|!

Абе на мене лично Любоя не ми трябва-

Сошо - 62 (21)
Страсбург - 121 (34)
ПСЖ- 42 (7)
Щутгарт-26 (8)
Хамбургер ШФ-16 (5)

Не вкарва кой знае колко гола,а пък и Манчев и Делев мисля ,че ще ни свършат работа.Според мене ако ще се взема все пак чужденец,предпочитам да е класен плеймейкър-да рече Хидиуед-макар,че иска много пари!

Любоя ни е необходим за ЕКТ!Не вярвам Делев, пък и момчетата от Сливен ( с изключение на вуйчовото), а да неговорим за Тимонов и другия от Ботев, да имат психика за подобни мачове!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 юни 2009 16:16

[

Абе отборите в които е играл са от доста добра класа,но ме притесняват головете му или по-скоро липсата на такива.

121 мача- 34 гола
42 мача- 7 гола- :evil: :evil: :evil:

Може би не е чист нападател,не си спомням точно къде играеше,иначе от това което съм гледал не е лош,ама това слабо представяне що се отнаяся до вкарването малко ме притеснява!
Изображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 24 юни 2009 16:22

На фона на селекцията от предишните години, тази хич не е лоша. Делев и Иван Стоянов са идеални попълнения(в България са рядкост този тип играчи). Коста Янев и Тимонов, според мен, имат потенциал и ще изглеждат по-добре от преди. Светльо Петров ми е мътен, вероятно и на Вас. За останалите съм резервиран - ще ги видим. Все пак успех на отбора!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 24 юни 2009 16:24

Не вкарва кой знае колко гола,а пък и Манчев и Делев мисля ,че ще ни свършат работа.Според мене ако ще се взема все пак чужденец,предпочитам да е класен плеймейкър-да рече Хидиуед-макар,че иска много пари![/quote]

Любоя ни е необходим за ЕКТ!Не вярвам Делев, пък и момчетата от Сливен ( с изключение на вуйчовото), а да неговорим за Тимонов и другия от Ботев, да имат психика за подобни мачове![/quote]
:) :) :) :lol: :P Каква психика бе братчед. Те с Митьо Селския начело ква психика да имат, освен да ходят по кръчмите :)

Абе какъв Хидиуед бе, мани го тоя! Но наистина е нужен играч с плеймейкърски функции. Защото се насъбраха качествени играчи, но все са бързаци, като Делев, Манчев, Стоянов. Нали трябва да има някой да им пуска пасчета от дълбочина. От това което съм гледал Коста Янев има поглед, но само той не е достатъчен. Иначе имаме много такива играчи, и Маркиньош , и двамата от Ботев, Руи Мигел, обаче никой от тях не е достатъчно класен за да бъде плеймейкър. Ще видим, но наистина по-добре вместо Любоя да се вземе качествен плеймейкър от чужбина, щот в Б-я не мисля че има
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”