XXXVI кръг: ЦСКА - Литекс (плейофи) 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

XXXVI кръг: ЦСКА - Литекс (плейофи) 2:0

Мнениеот Червени_шампиони » 30 апр 2014 22:01

[center]Изображение

Изображение VS Изображение

Дата: 4 май 2014 г. (неделя)
Час: 19:30 ч.
Стадион: "Българска армия", гр. София

Изображение[/center]
Последна промяна от Червени_шампиони на 04 май 2014 22:09, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Venko123
Контакти:

Re: XXXVI кръг: ЦСКА - Литекс (плейофи)

Мнениеот Venko123 » 30 апр 2014 22:04

2-0. Според мен тренера ще направи голям брой промени за този мач. А Милисавлевич май приключи с ЦСКА след този мач днес.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 30 апр 2014 22:05

След 1 грешка не трябва да съдим Неманя, колко е дал на ЦСКА няма да говорим. Мача е 1:1 и двата отбора не играят за нищо вече

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 30 апр 2014 22:41

Mного ме е яд за днешната загуба, защото ми писна да гледам как тоя измислен отбор Лудогорец го тикат и подкрепят. Само ще кажа, че за всичко си има ВИДОВ ДЕН и, че това няма да е вечно и това , че Перукан и Домусчиев се прегращат не означава , че тая мъжка любов ще е вечна.
Такива отбори без фенове и публика не са интересни - не съществуват дълго - пример с Кюстендил, с Ловеч - измислена работа. Някой ще каже да ама имат пари - пари, пари ама и те не са достатъчни , за да имаш фенове.
Колкото до мача с Литекс - 2-0.

Kairqkov
Контакти:

Мнениеот Kairqkov » 30 апр 2014 22:52

Стойчо и играчоте направиха много този сезон за което е нужно уважение и поздравление. Но както във всички важни и тежки мачове на цска при младенов остава едно гадно усещане на недовършена работа. Не се сещам негов мач в който да сме излезли и да сме скочили напред пък каквото стане. Все някакви тактики защитити минути до края. Защо аджаба не се борисш за нищо. Ако ще и с -3-0 да падаме не ми пука искам цска да не се страхува а днес с лудогорец цска бяха напълнили гащите. Не искам да ги гледам така.
няма нищо по лошо от това да те забравят не отговаряйте на сините човечета

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 30 апр 2014 23:08

Мисля, че и този мач няма да победим! Равенство най-вероятно!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 30 апр 2014 23:11

Kairqkov написа:Стойчо и играчоте направиха много този сезон за което е нужно уважение и поздравление. Но както във всички важни и тежки мачове на цска при младенов остава едно гадно усещане на недовършена работа. Не се сещам негов мач в който да сме излезли и да сме скочили напред пък каквото стане. Все някакви тактики защитити минути до края. Защо аджаба не се борисш за нищо. Ако ще и с -3-0 да падаме не ми пука искам цска да не се страхува а днес с лудогорец цска бяха напълнили гащите. Не искам да ги гледам така.

Съжалявам! Това е точното изказване ! Напълнили ги бяха и то яко! А пък Вальо нека си плещи глупостите и да се заканва за догодина. И Стойчо с неговото противопоставяне!
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 30 апр 2014 23:52

astra написа:Mного ме е яд за днешната загуба, защото ми писна да гледам как тоя измислен отбор Лудогорец го тикат и подкрепят. Само ще кажа, че за всичко си има ВИДОВ ДЕН и, че това няма да е вечно и това , че Перукан и Домусчиев се прегращат не означава , че тая мъжка любов ще е вечна.
Такива отбори без фенове и публика не са интересни - не съществуват дълго - пример с Кюстендил, с Ловеч - измислена работа. Някой ще каже да ама имат пари - пари, пари ама и те не са достатъчни , за да имаш фенове.
Колкото до мача с Литекс - 2-0.

Фенове, фенове ама и само с фенове не става, ТРЯБВА И АКЪЛ, трябва и игра!
Опитай се да видиш първо вината във вашия отбор и после се опитвай да търсиш проблема на друго място.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Върни се в “ЦСКА”