Младата надежда на ЦСКА Александър Тонев категорично е отказал да играе за Сливен от новия сезон.
Както е известно, треньорското ръководство на "червените" реши да преотстъпи нападателя в друг елитен тим у нас за една година.
Най-близо до Тонев бе именно тимът на Йордан Лечков. Почти сигурно натам ще се запътят нападателят Мартин Тошев и вратарят Иван Караджов.
Тонев обаче е заявил, че няма никакво намерение да напуска София.
При този вариант той почти сигурно ще облече фланелката на Славия.
Сашо Тонев се инати за Сливен
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Сашо Тонев се инати за Сливен

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Re: Сашо Тонев се инати за Сливен
Какъв елитен ти ме Сливен?Ма*ка им цесекарска,пропиляха младото момче.В Сливен ще го пращат!По-добре да отиде в Черноморец,нали там го искаха по едно време?Ако отиде там,поне има база,хубав стадион и бъдеще...
[center]
[/center]

Гонете го.После ще ревете за него,да си го върнете.
- igor tomasic
- Контакти:
Не след време ако отиде някъде ще излезне ,че те са го създали :DMasaba написа:Гонете го.После ще ревете за него,да си го върнете.
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
Converse написа:Какъв елитен ти ме Сливен?Ма*ка им цесекарска,пропиляха младото момче.В Сливен ще го пращат!По-добре да отиде в Черноморец,нали там го искаха по едно време?Ако отиде там,поне има база,хубав стадион и бъдеще...
Щом Сливен играе в "елита" значи е "елитен" тим така че не си прав а това че в Сливен няма база,хубав стадион бъркаш.... Дори Лазур не е стадиона на Черноморец

[center]

[/center]

Masaba написа:Гонете го.После ще ревете за него,да си го върнете.
За какво гонене ми говориш?
Едно е да го преодстъпиш др. е да го продадеш нали?

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Converse написа:Какъв елитен ти ме Сливен?Ма*ка им цесекарска,пропиляха младото момче.В Сливен ще го пращат!По-добре да отиде в Черноморец,нали там го искаха по едно време?Ако отиде там,поне има база,хубав стадион и бъдеще...
Пич, виждам че те сърбят ръцете да пишеш против ЦСКА, ама поне се обоснови и тогава плюй. Първо, всеки отбор в А група е елитен. А това означава, че играят в първата група на страната, а не че са най-класния отбор. Второ ,желанието на Тонев е да си остане в София, а не където на теб ти се било искало. А що се отнася до бъдещето, това и Господ не го знае.
Masaba написа:Гонете го.После ще ревете за него,да си го върнете.
Не мога да ви разбера вас сините фенове. Как така, всеки футболист, който напуска ЦСКА е най-добрия и най-переспективния, а всички които се спрягат като нови попълнения не ставали за нищо. И защо, след като ви е такава логиката ни критикувате, а не се радвате че ще сме по-слаби. Има нещо много объркано във вашите разсъждения, ако въобще някой от вас може да мисли преди да пише тук.
- david_villa
- Контакти:
Не съм съгласен. В Сливен работят добре с младите футболисти. Иначе Тонев трябва да бъде преотстъпен. Има талант, но и проблеми с нощния живот в София и още Пената го каза. Чете се много самочувствие в действията му и често прекалява със самостоятелните изяви. Освен това можем да си го върнем при първа възможност, след като е преотстъпен, а не продаден. Правилна политика!
msm написа:Masaba написа:Гонете го.После ще ревете за него,да си го върнете.
Не мога да ви разбера вас сините фенове. Как така, всеки футболист, който напуска ЦСКА е най-добрия и най-переспективния, а всички които се спрягат като нови попълнения не ставали за нищо. И защо, след като ви е такава логиката ни критикувате, а не се радвате че ще сме по-слаби. Има нещо много объркано във вашите разсъждения, ако въобще някой от вас може да мисли преди да пише тук.
Тук бъркаш. Нито идващите, нито заминаващите стават за нещо. А въпросния обект на темата го видяхме на мача на младежите, като се опитваше да прехвърли трибуните, друго не показа. Другия сладур, вратарчето може спокойно да се самообеси след същия мач, във футболно отношение няма да липсва на никого. Сливен явно е някакъв филиал на цска, щом прибира изританите провали.