Здравейте армейце!
Някой знае ли в кой предварителен кгъг ЦСКА ще започне участието си в ЕКТ
И дали ЦСКА е поставен в вс кръгове преди групите на Лига Европа
Европа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- rebelheartous
- Контакти:
Re: Европа
Започваме в 3-ия предварителен като поставени. След това ако продължим, има и 4-ти кръг, в който е по-вероятно да сме също поставени, отколкото непоставени. В този 4-ти кръг ще стартира и Литекс като поставен. Абе шансовете да вкараме два отбора в групите на ЛЕ са доста големи, та дано! 

- valkata_levski
- Контакти:
Момчета пожелавам ви да влезете безпроблемно в групите на Лига Европа, Левски да се класира в ШЛ, Литекс и Черно море да си мачкат и те.
И нека поне днес да няма заяждане, защото най-важното е футбола ни да върви напред.
И нека поне днес да няма заяждане, защото най-важното е футбола ни да върви напред.
- JohnnieWalker
- Контакти:
И аз съм на мнение, че когато става дума за ЕКТ всички трябва да се обединим и да се радваме за БГ успехите в Европа (ако има такива де
)

valkata_levski написа:Момчета пожелавам ви да влезете безпроблемно в групите на Лига Европа, Левски да се класира в ШЛ, Литекс и Черно море да си мачкат и те.
1 от малкото Левскари който заслужавар поздравления.
ФеарПлай му е майката

- Sleepwalker
- Контакти:
JohnnieWalker написа:И аз съм на мнение, че когато става дума за ЕКТ всички трябва да се обединим и да се радваме за БГ успехите в Европа (ако има такива де![]()
![]()
)
Аз още вчера в една друга тема казах,че силно се надявам да направим масиран пробив в евротурнирите.Но съм почти 100% сигурен,че след първата издънка на който и да е отбор ще започнат едни заяждания и обиди,ще се появи поредната вълна дразнещи аватари,подписи и никове...За това стискам палци да отлижим този момент поне с 2-3 месеца,тоест отборите ни да ограят поне по 6 мача този сезон.

Левскар съм, но когато става дума за евротурнири, стискам палци на всичките ни отбори, защото все пак те представят преди всичко България. Успех на Левски, Черно море, ЦСКА и Литекс при жребиите и самите мачове.
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Хубаво е да се играе в евротурнирите. Все пак при успехи се вдига и коефициента на България. 

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
Пожелавам успех на цска в европа дано е лек жребия !
САМО ЛЕВСКИ !
САМО ЛЕВСКИ !
Пожелавам успех и на 4те отбора в ШЛ и ЛЕ, дано да са леки мачовете на българските отбори тази година