Този луд, луд сезон за ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
megagrym
Контакти:

Този луд, луд сезон за ЦСКА

Мнениеот megagrym » 20 юни 2009 07:02

В началото на шампионата раненият звяр хапеше лошо, но след това развя бялото знаме пред Левски

Когато на 3 август миналото лято ЦСКА излезе в първия си официален мач за сезона срещу Литекс във финала на Суперкупата, малцина бяха тези, които вярваха в успешното представяне. Лицензът за Европа бе отнет заради огромни задължения на клуба към държавата и най-различни институции, играчи и отбори. Отборът бе напуснат от редица футболисти начело с треньора Стойчо Младенов. Единствената утеха бе в това, че червените все пак не бяха изхвърлени във "В" група и останаха в елита. Специалистите коментираха, че набързо сглобеният състав от Димитър Пенев ще се бори за място в десетката. Не бе проведена дори и читава подготовка, което допълнително обезверяваше и най-верните фенове на армейския отбор.
Въпреки всички катаклизми в онзи горещ августувски ден близо десет хиляди фенове с червени шалчета посетиха националния стадион "Васил Левски", за да подкрепят любимците си. ЦСКА се бори за суперкупата на България с носителя на националната купа Литекс.
Пената събра огризките от миналия сезон повика набързо няколко голобради юноши и пусна напълно нестандартна формация, с каквато всъщност разполага. В Ловеч са настроени за празненства, никой не
се съмнява в спечелването на трофея......... ТУК

stg333
Контакти:

Re: Този луд, луд сезон за ЦСКА

Мнениеот stg333 » 20 юни 2009 07:13

не съм фен на ЦСКА , опазил ме господ, но на мача с Пирин такава постановка спретнаха на Пената че чак ми дожаля за него

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 20 юни 2009 10:54

stg333 написа:не съм фен на ЦСКА , опазил ме господ, но на мача с Пирин такава постановка спретнаха на Пената че чак ми дожаля за него

Така беше :cry: :cry: гадно беше-ей това на тея Титани няма да им го простя!
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
a17585
Контакти:

Мнениеот a17585 » 20 юни 2009 17:05

Всяко зло за добро

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 20 юни 2009 22:25

a17585 написа:Всяко зло за добро

Дали?При Пената се опитвахте да играете футбол,докато това при Чичовото-да пази Господ!Аз на тоя не му вярвам-помни ми думата,ще изпуши като Стойчо,като му припари.За мен тая треньорска смяна беше безумие,но аз съм от другия лагер,може и да греша...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 юни 2009 23:30

124 написа:

Дали?При Пената се опитвахте да играете футбол,докато това при Чичовото-да пази Господ!Аз на тоя не му вярвам-помни ми думата,ще изпуши като Стойчо,като му припари.За мен тая треньорска смяна беше безумие,но аз съм от другия лагер,може и да греша...

Мхм..Пената трудно си казва името буква по буква,но футбола го чете.Това го казвам без ирония.Факт е,че с едни много посредствени и съмнителни футболисти и в един много тежък момент той успя да направи отбор който да играе прилично. Супата дойде и развали всичко дето чичо му успя да направи. Аз не знам вашето мнение за Тодоров или както го наричате "табуретката",но заедно с Лазаров това ви бяха най-класните играчи.И двамата обаче останаха на скамейката ей така от инат...
110 години любов!

krix
Контакти:

Мнениеот krix » 22 юни 2009 15:20

groti написа:
124 написа:

Мхм..Пената трудно си казва името буква по буква,но футбола го чете.Това го казвам без ирония.Факт е,че с едни много посредствени и съмнителни футболисти и в един много тежък момент той успя да направи отбор който да играе прилично. Супата дойде и развали всичко дето чичо му успя да направи. Аз не знам вашето мнение за Тодоров или както го наричате "табуретката",но заедно с Лазаров това ви бяха най-класните играчи.И двамата обаче останаха на скамейката ей така от инат...

Наистина това с електричката и Данчо много ме ядоса - в най-важните за Цска мачове ми пуска юноши, а не тези които трябва да си титуляри - играчите с повече опит

Върни се в “ЦСКА”