Идиотия!?!?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Идиотия!?!?!

Мнениеот TheClub » 15 юни 2009 14:46

Здравейте,
та днес си се прибирам от училище, пускам компютъра, ГОНГ и какво да видя - ЧЕРНО МОРЕ ПРИВЛЕЧЕ ЗДРАВКО ЛАЗАРОВ!!! Викам си: еби му майката и този добър играч есента ще ни накаже, нали поредния, който след като ни е напуснал ни го вкарва... После минавам на друг спортен сайт, какво да видя там - Тонев ,Николай Чипев и Мартин Тошев напускат ЦСКА. Е тука вече почнах да се замислям, нали докато лекичко беснеех, мисля си: нямаше ли аджаба на тези "таланти" да разчитаме!? Щом ще ги продаваш защо ги обиграваш цяла пролет!? Защо не викна други таланти, които да се обиграват!? Май нито аз нито Пенев знае... Знаете ли кое е лошото, не че аз не знам, а че и той не знае... Помислих пак и се сетих как обещават селекция само от българи и тези момчета защо да не се от нея? Говореше се че са новите Торес, Бербатов и т.н. Но сега ще си ходят момчетата... ЗАЩО!??!!?? Другите фенове на клубове се радват, а ние трябва да се чудим аджаба какво става?!? Защо ги продавете?! Защо не ги оставите да станат звезди и тогава да им вземете милионче, а да ги дадете сега за жълти стотинки и да се ядосваме после, че еди кой си клуб ни бил с нашите юноши и после ги продал за милионче две... Толкова много въпроси никакви отговори. Боли ме че всичко е толкова неясно. Дано е само за мен неясно, а на Л.Пенев му е ясно, защото... Та кажете си вашите мнениея и апелирам към сините фенове, ако ще се бъркате поне не ни убиждайте.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Идиотия!?!?!

Мнениеот delqnski47 » 15 юни 2009 14:51

TheClub написа:Здравейте,
та днес си се прибирам от училище, пускам компютъра, ГОНГ и какво да видя - ЧЕРНО МОРЕ ПРИВЛЕЧЕ ЗДРАВКО ЛАЗАРОВ!!! Викам си: еби му майката и този добър играч есента ще ни накаже, нали поредния, който след като ни е напуснал ни го вкарва... После минавам на друг спортен сайт, какво да видя там - Тонев ,Николай Чипев и Мартин Тошев напускат ЦСКА. Е тука вече почнах да се замислям, нали докато лекичко беснеех, мисля си: нямаше ли аджаба на тези "таланти" да разчитаме!? Щом ще ги продаваш защо ги обиграваш цяла пролет!? Защо не викна други таланти, които да се обиграват!? Май нито аз нито Пенев знае... Знаете ли кое е лошото, не че аз не знам, а че и той не знае... Помислих пак и се сетих как обещават селекция само от българи и тези момчета защо да не се от нея? Говореше се че са новите Торес, Бербатов и т.н. Но сега ще си ходят момчетата... ЗАЩО!??!!?? Другите фенове на клубове се радват, а ние трябва да се чудим аджаба какво става?!? Защо ги продавете?! Защо не ги оставите да станат звезди и тогава да им вземете милионче, а да ги дадете сега за жълти стотинки и да се ядосваме после, че еди кой си клуб ни бил с нашите юноши и после ги продал за милионче две... Толкова много въпроси никакви отговори. Боли ме че всичко е толкова неясно. Дано е само за мен неясно, а на Л.Пенев му е ясно, защото... Та кажете си вашите мнениея и апелирам към сините фенове, ако ще се бъркате поне не ни убиждайте.

Тошев ,може би ще бъде премахнат,но Тонев и останалите няма да бъдат продадени!Целта на ръководството е да ги даде някъде под наем,за да се развиват(както с Иван Иванов!Направи изключително добър сезон в Локо Пловдив и не случайно е един от най-добрите централни защитници)),после да ги върнат през 2010 и готово! :)
Целта на Пенев е да залага на юноши,не да продава!Заради това и би шута на Лазаров за наше съжаление!Първо ще гониш звездите си,а после ще гониш и юношите като преди това казваш,че ще залагаш на тях!Еми това изречение не се връзва много! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 15 юни 2009 15:02

Да ама в материала се споменава, че пичовете не искат под наем, а искат да бъдат продадени.....

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 юни 2009 15:03

абе пълна идиотия бе.Нямям обяснение.Вече съм престанъл и да се ядосва,ЦСКАТО винаги сме си били такива.Все нещо не е наред, или футболистите ще сгафят или ръководството и така нататака.Водиме със 7 точки Левски стават Шампион с 4-5 преднина.Ставаме шампиони с 16 точки имаме супер качествен отбор, Лупши ни прецака.Водиме четери точки преднина, Левкси ни бият, а в тия четери мача не може да вкараме гол.За какво говориме повече.Такаава си ни е орисията.винаги ще си бъдеме така.Затова и Левски всяка година си прави ташак с нас.Нито вярвам на Пенев нито на ръководството нито на никой.Продаваме си добрите играчи и после, ще искаме да влизаме в Лига Европа.Еми ще влеземе ама след 10 години, не сега!Пълен цирк сме!То затова и другите ни ебават!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Talic
Контакти:

Мнениеот Talic » 15 юни 2009 15:05

Или е поредната тъпотия на тия курви журналистите ( не визирам всички :) ) или от ЦСКА са полудели :evil:
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 15 юни 2009 15:06

Момчета не се ядосвайте и ние с тоя Борат не сме по различни :(
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юни 2009 15:07

TheClub написа:Да ама в материала се споменава, че пичовете не искат под наем, а искат да бъдат продадени.....

Единствено чипев не иска(пък и за него не е сигурно,защото няма негов цитат да казва тия думи и може информацията да е изсмукана през пръстите)!Броят на Меридиан Мач си го купих днес и пише само за него!А тая информация в спортал може да е променена,не съм я чел,но главното което пие във вестника е че ще ги развиват в чужбина(имам чувството че Любо ше ги прати в Испания да тренират) и после както с Иван ше ги !
В спортала не вярвай много много какво пишат само ще ти кажа!Те са като Меридиан Мач:от време на време пиша глупости щото няма какво да измисят ;)
Последна промяна от delqnski47 на 15 юни 2009 15:08, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 15 юни 2009 15:08

Talic написа:Или е поредната тъпотия на тия курви журналистите ( не визирам всички :) ) или от ЦСКА са полудели :evil:

Вече дори и второто бих приел за вярно... А спрямо мнението на Попкорн: така е пич... ПРосто колко болезнено прав си...

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 15 юни 2009 15:08

Благодарим ти ,Цска! :mrgreen: хи-хи
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 15 юни 2009 15:12

delqnski47 написа:
TheClub написа:Здравейте,

Тошев ,може би ще бъде премахнат,но Тонев и останалите няма да бъдат продадени!Целта на ръководството е да ги даде някъде под наем,за да се развиват(както с Иван Иванов!Направи изключително добър сезон в Локо Пловдив и не случайно е един от най-добрите централни защитници)),после да ги върнат през 2010 и готово! :)
Целта на Пенев е да залага на юноши,не да продава!Заради това и би шута на Лазаров за наше съжаление!Първо ще гониш звездите си,а после ще гониш и юношите като преди това казваш,че ще залагаш на тях!Еми това изречение не се връзва много! ;)

Ще бъде премахнат-да няма да го трепят бе колега- :lol: :lol: :lol:
Майтапа на страна.Сега серизоно! Първо за Здравко-да и аз мислех ,че има още какво да ни даде,но все пак не е чак такава трагедия,че се е махнал.За юношите-не вярвам да е вярно това-още повече като гледам сайта от които е инфото-съвсем!
Мене лично много ме притеснява обаче Титан.Да вярно има много заеми и задължения за погасяване,ама се трябва и да отдели някой лев за селекция,а за сега нищо не се прави по въпроса.Като гледам какви имена се спрягат направо ми настръхва косата-Лахчев,Тимонов,Гаров,Чавдаров,Божиков! Това е всичко друго,но не и селекция отгоряща на претенциите наотбор,борещ се за титлата и пробив в Европа.Селекцията ще е само от българи-това добре,но май един по един класните такива по една или др причина няма да доидат на Армията-Делев бил скъп,Камбуров не се продава9а можехме да го вземем за 40 000,вместо това платихме 300 000 за мигел-????????),Коста Янев иска в Левски.Христо Янев незнам защо сме се отказали от него,така че незнам ,дано не съм прав,но май се очертава доста слаба селекция!!!
А някой знае ли какво става с Манчев-остава ли или не??
Изображение

Върни се в “ЦСКА”