Червените получават медалите си по служебен път
От ЦСКА са отказали да получат сребърните си медали при гостуването на Локомотив Мездра утре. От БФС бяха готови да пратят човек и да наградят армейците, но те не искали отличията си. Червените щели да получат медалите си по служебен път и ще си ги раздават помежду си.
"От БФС ни попитаха дали искаме награждаване, но ние отказахме. Ще играем в провинцията, а и какво да се бием в гърдите със сребърните медали. Не сме Черно море, които печелят отличие на 50 години. Във Варна заслужават да има празник", каза близък до червените
цска отказа да бъде награден!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: цска отказа да бъде награден!
Безименните близки, дават "най-точната" информация!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
-
- Контакти:
няма уважение към бфс как ще продължаваме така ?
-
- Контакти:
20 години не можете да се порадвате мълчите като риби и таа годин пак същото
не разбирам обидени сте на някой и за това не си искате медалите, или просто сте разочаровани от 2рото място???
[center]
[/center]

Alex написа:не разбирам обидени сте на някой и за това не си искате медалите, или просто сте разочаровани от 2рото място???
Ами нормално е да сме разочаровани от второто място. А след наказанието за домакинство на чужд терен, няма как награждаването да е на Армията. Не мисля, че е подходящо да се връчват някъде в провинцията. Защо примерно, на Левски, не им беше дадена купата и медалите в Благоевград? След като от БФС, не могат да организират връчването на сребърните медали в София, то няма смисъл да се дават в Мездра. По-добре е служебно и всички по-живо, по-здраво.
Уаул,браво.
Такива като тебе кадето заплашват пред комп. се наричат интернет хулигани.

[quote="ТАМПЛИЕР"]Уаул,браво.
[/quote
Така ли?Че какво съм заплашвал?Просто напомням исторически факти.А "кадето" се пише с"Ъ".Или там при Соломоновия храм имате друг правопис?Да,бе-вие сте тамплиери,вие ги разбирате нещата.Между другото,сте минали и през нашите земи,ама цар Калоян малко ви е понабил каските,или греша?Ей-това да си българин,и да се правиш на латински цървул или на негър,не е лесно!Вземи почети малко история и махни тоя тъп аватар,ако искаш някой да те приема сериозно.Инак не са ти глупави мненията,ама...

Така ли?Че какво съм заплашвал?Просто напомням исторически факти.А "кадето" се пише с"Ъ".Или там при Соломоновия храм имате друг правопис?Да,бе-вие сте тамплиери,вие ги разбирате нещата.Между другото,сте минали и през нашите земи,ама цар Калоян малко ви е понабил каските,или греша?Ей-това да си българин,и да се правиш на латински цървул или на негър,не е лесно!Вземи почети малко история и махни тоя тъп аватар,ако искаш някой да те приема сериозно.Инак не са ти глупави мненията,ама...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
124 написа:ТАМПЛИЕР написа:Уаул,браво.![]()
Такива като тебе кадето заплашват пред комп. се наричат интернет хулигани.[/quote
Ти на комуняга ли ми се правиш,че ми нареждаш.И аз, ако ти правя забележки.
почети се пише прочети и бла,бла,бла и бла.................

Къде подяволите си видял човек със синьо сърце?
От теб научавам че франсетата са били латински цървули,евала.
Дърт комунист такъв.

Че те калъфките навсякъде могат да си ги вземат