Христо Янев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Христо Янев

Мнениеот TheClub » 12 юни 2009 11:10

Българският полузащитник Христо Янев призна пред ****, че все още не е наясно къде ще продължи кариерата си. Известно е, че договорът на Ицо с френския елитен Гренобъл изтича на 30-и юни. Той обаче няма да бъде подновен и по този начин бившият футболист на ЦСКА ще стане свободен агент и ще може да премине във всеки един клуб без трансферна сума.

"Да, договорът ми с Гренобъл изтича, но аз все още не знам къде ще продължа кариерата си. Желанието ми в момента е само да играя качествен футбол, независимо къде. Ще разгледам предложенията и ще избера най-доброто за мен", заяви Янев, който така и не успя да се наложи във френския клуб.

"В момента имам оферти, има и интерес към мен. ЦСКА? Не желая да споменавам конкретни клубове, но интерес определено има, от кои отбори сега това е друг въпрос. Съвсем скоро ще седна и ще преусмисля това, което е най-доброто за мен и ще го избера него", допълни още бившият национал на България.

Та аз си мисля, че това момче би било перфектното попълнение за нас.. Какво ще кажете. Само не почвайте, ама той е от Левски и не знам какво си. Какво като е от Левски вкарал име е 6-7 гола. Смятам че човек с такъв опит, ще е много полезен на отбора ни. 4-5 по възрастни играчи + 4-5 млади ще стане перфектния отбор.. ;)

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Re: Христо Янев

Мнениеот angelov » 12 юни 2009 11:23

TheClub написа:Та аз си мисля, че това момче би било перфектното попълнение за нас.. Какво ще кажете. Само не почвайте, ама той е от Левски и не знам какво си. Какво като е от Левски вкарал име е 6-7 гола. Смятам че човек с такъв опит, ще е много полезен на отбора ни. 4-5 по възрастни играчи + 4-5 млади ще стане перфектния отбор.. ;)

И аз го прочетох това и си мисля, че е префектния трансфер за нас, в смисъл без трансферна сума. Пък и както каза е левскар.

niki_rs

Мнениеот niki_rs » 12 юни 2009 11:29

Христо Янев левскар? Играеше эа ЦСКА около 4 г и си е от ЦСКА е казвал от малък

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 12 юни 2009 11:29

Вече нищо не става от него-перманентно контузен! Халал да им е и на Левски и на ЦСКА :evil:

Потребителски аватар
Индианец

Мнениеот Индианец » 12 юни 2009 11:30

при нас е пълно със слаби футболисти ,защо не още 1 да дойде :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 12 юни 2009 11:33

Заформя се "изключително" силен отбор през новия сезон :evil: Пенев-центр.нападател,Св.Петров-в центъра,Ицо -по крилото :twisted: Аве тия от Титан много приказваха сега взеха да бият отбой.Ей това ме дразни-то не бяха обещания за светло бъдеще,за гръмка селекция.......алоооо това не е Металург Перник

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 12 юни 2009 11:34

Пенев ще направи голяма грешка, ако не го привлече. Янев си е чорбарче от пеленаче :)
Изображение

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 12 юни 2009 11:40

soilwork написа:Заформя се "изключително" силен отбор през новия сезон :evil: Пенев-центр.нападател,Св.Петров-в центъра,Ицо -по крилото :twisted: Аве тия от Титан много приказваха сега взеха да бият отбой.Ей това ме дразни-то не бяха обещания за светло бъдеще,за гръмка селекция.......алоооо това не е Металург Перник

Ей смешко, първо Титан и казаха тези дни, че няма да правят гръмки трансфери, защото има големи дългове... А ти си гледай отбора и не гледай нашия. Ицо Янев е много добър футболист за родните стандарти. В момента не знам да има толкова добър изпълнител на преки свободни удари като него... Говоря в българското първенство. Жалко че не го викаха по често и в национала. Спомням си как вкара головет си от преки свободни удари.. Красота...

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 12 юни 2009 11:47

Става, ако избора ще ни е Силва-Янев даже е перфектен.А и статичните положения-без Маркинъос и Лазаров, няма нито един способен от корнер да я центрира прилично, камо ли с преки свободни да цели вратата.Да му дават заплатката на Лазаров и да подписват!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 12 юни 2009 11:48

Не знам ама юни-юли винаги е така,никаква идея си нямат кого ще привличат и след това като почне едно купуване на килограм-Амунике,Ландзаат,Настич-от по ново време,преди това Агналдо,Да Заади,Чарас,Фабио Лима......вече и не ги помня всичките знайни и незнайни боклуци,на които все пак във визитката им пише че са играли в ЦСКА.И като се осерем с извинение в евротурнирите-пак феновете страдат и се ядосват а на ония им е през оная работа как са играли.Тия бълг.отбори и в частност ЦСКА-нямат ли си скаутска мрежа?Не следят ли и не набелязват ли футболисти от по рано? Пример за мен в това отношение е Венгер-доведе какви ли не африканчета,латиноси и всякви други и ги прави футболисти.Ебуе,Диаби,Туре,Денилсон....

Върни се в “ЦСКА”