ЦСКА сбъдна мечтата на свой фен!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

ЦСКА сбъдна мечтата на свой фен!

Мнениеот Брабиняка » 05 ное 2013 11:47

Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев изрази благодарност към Господ, че е имал възможността да участва в изпълнението на мечтата на привърженика на "червените" Добри в предаването "Предай нататък" по bTV. Незрящият фен получи шанс да бъде заедно с любимия си отбор, като специално се прегърна с Илиев, който е сред идолите му на футболния терен. "Благодаря на Господ, че ми даде възможността да бъда част от мечтата на един наш приятел и затова, че ме направи истински щастлив, когато видях лицето на Добри да сияе от щастие и любов към любимия му клуб!!!", написа във Фейсбук защитникът

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=456339

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rcQoWh-1xiU#t=1816[/youtube]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: ЦСКА сбъдна мечтата на свой фен!

Мнениеот ros » 05 ное 2013 12:00

Брабиняка написа:Респект към Добри! Ето това е лицето на ЦСКА

Не само лицето... Това момче е туптящото сърце на ЦСКА !!!

Тук е момента да предложим на ръководителите на клубовете, в частност на ЦСКА, тази идея да се ощастливяват фенове в неравностойно положение да продължи. Инцидентните шансове като този са хубав пример, но съвсем спокойно PR отдела на клуба може да измисли вариант, при който регулярно привърженици на отбора с различни затруднения да се доближат до клуба, историята, футболистите и стадиона и да направят живота си малко по-лек и с една сбъдната мечта повече!

Дано някой отговорен фактор на Армията осъзнае СОЦИАЛНАТА РОЛЯ на отбора и възможността много повече хора да се приобщят към идеята
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 05 ное 2013 12:04

Респект към един истински фен ! Това предаване е страхотно, заслужава си да се гледа !!
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 05 ное 2013 12:16

Браво на момчето и на хората които го направиха щастлив . Супер позитивен човек , въпреки неравностоното положение в което се намира . Жалко че всички фенове , не само на ЦСКА не са като него .

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 05 ное 2013 12:18

Поздравления за добрата инициатива! Хубаво е да се помага на хората в неравностойно положение ,защото техния живот наистина не е лек. А тях тези "малките" неща ги правят много щастливи. Ще е много успешно и нашият клуб да вземе пример и да обърне внимание на тези хора. ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 05 ное 2013 12:21

Браво!
Така се прави и по белия свят. Не мисля че някой нормален човек би отказал да нправи такъв жест и да достави радост на някого. Трябва да сме преди всичко хора. А и футболът е една игра, която трябва да доставя радост на хората. Понякога трябва толкова малко...

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 05 ное 2013 12:24

Браво, какво друго да кажем, респект!!!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 05 ное 2013 13:30

Лятото, при култовата пресконференция на Ицо, той беше поел ангажимент играчите ни да правят подобни неща. Дано като следствие и от това предаване, това започне да се случва по-често. Повече момчета и момичета в инвалидни колички да получат достъп до стадиона, други дечица и възрастни в неравностойно положение да имат възможност да се докоснат до играчите. Това понякога е повече от всичките пари на света. По този начин и клубът печели - спонсорите оценяват подобно поведение, ние нормалните фенове, още повече заобичваме клуба си и ще даваме повече от себе си в негова подкрепа. В нормалните държави футболните клубове са партньори на много благотворителни организации, защото футболът е социалния феномен на 21 век.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 ное 2013 13:44

Браво! Крайно време е да се обърне малко повече внимание към хората в неравностойно положение. Такива събития искам да се случват. С такива действия се връщат и хората по трибуните :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “ЦСКА”