Трябва ли отново да потрошим БФС?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
Трябва ли отново да потрошим БФС?
Миналия път не бях съгласен с погрома над сградата на БФС, защото виновни бяха боклуците, но сега мисля, че си го заслужават напълно. Ако оставим нещата така ще продължат да ни мачкат. Оставка на Перуката, оставка на съдийската комисия и целия нелигитимен футболен съюз!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Re: Трябва ли отново да потрошим БФС?
Red Warrior написа:Миналия път не бях съгласен с погрома над сградата на БФС, защото виновни бяха боклуците, но сега мисля, че си го заслужават напълно. Ако оставим нещата така ще продължат да ни мачкат. Оставка на Перуката, оставка на съдийската комисия и целия нелигитимен футболен съюз!
И като ги потрошим, какво нещо ще се промени ли?!? Истината е нов конгрес, нов президент, който да разчисти всичко и да няма приближение до даден отбор в БФС.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
мрън, мрън

terata написа:мрън, мрън![]()
![]()
Вие пък какво се радвате не знам!От цялата работа Лудогорец са единствените печеливши!

много кофти когато я няма съдийската подкрепа по партийна линия
ееех как се печелеха тогава титла след титла 

-
- Контакти:
Изчакайте да дойде Платини в България и пред очите му действайте. УЕФА отдавна ви е вдигнала мерника!
- captain_drifuss
- Контакти:
Да! тая подигравка не трябва да остане ненаказана! и някой трбява да намери сечника, който свири тоя мач и да му стъжни животеца, също и помошниците. Росен трябва да ги навести!
Red Warrior написа:Миналия път не бях съгласен с погрома над сградата на БФС, защото виновни бяха боклуците, но сега мисля, че си го заслужават напълно. Ако оставим нещата така ще продължат да ни мачкат. Оставка на Перуката, оставка на съдийската комисия и целия нелигитимен футболен съюз!
За това, че си затвориха очите и не ви изхвърлиха ли ще го трошите?
Шефовете ви здраво ви манипулират.
Имало поръчка, но нямало да кажат от кой е, е защо няма да каже, нали сте ощетени?
- Red Warrior
- Контакти:
Lyubooo написа:много кофти когато я няма съдийската подкрепа по партийна линияееех как се печелеха тогава титла след титла
На вас и другите начини на Тонката и всевъзможната подкрепа по думите на Сираков пак не ви помогнаха. Няма купаааааа, няма титлааааа, само синя тишинааааааааа.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Най-добрата торбичка
- Контакти:
те тия корумпирани чичковци както ги е страх да се разхождат по улицата , така някой ше ги напъне един ден , че свят ше им се завие
/няма наши , няма ваши всички ФОСТАФКА !!/

[wrapimg=]http://31.media.tumblr.com/ed85acfbc30ce79ff2f33e36772981ba/tumblr_ml71isoqnc1qgbp1jo1_250.gif[/wrapimg]
Levskar_90 написа:Щастие носи най-добрата торбичка, която не се къса даже когато е препълнена