ЦСКА - Люлка на шампиони
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Люлка на шампиони
denizli написа:хахахаха тия още се радват на успех от 30г.все пак имат само 14коефициент в Европа те на малко се радват
А ти няма на какво да се радваш, а само злобееш и завиждаш! 7:2, 7:1, 5:0 и какво??????????????

Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
koi4i написа:Има ли нещо цветно ?
В цветно има само мачове с Слован,Копенхаген,Олимпия 2 пъти,Беверен,Антверпен,Публикум,Тампере,Бате и Жилина .... дълъг списък....направо цяла книжка за оцветяване екипите на тия мега колоси има ...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Има ги и тях ама има и едни други работи,които не споменаваш умишлено.Както и да е не е тук мястото за спор ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Angoff написа:koi4i написа:Има ли нещо цветно ?
В цветно има само мачове с Слован,Копенхаген,Олимпия 2 пъти,Беверен,Антверпен,Публикум,Тампере,Бате и Жилина .... дълъг списък....направо цяла книжка за оцветяване екипите на тия мега колоси има ...
А няма черно-брли такива, щото докато ние сме мачкали Ливърпул, Ювентус и Нотингам, те са гледали по телевизията!
И сега си мислят, че с крадене на лиценз нещо постигат...да, наистина... да паднеш от БАТЕ и Жилина си е цяло постижение!
koi4i написа:Има ги и тях ама има и едни други работи,които не споменаваш умишлено.Както и да е не е тук мястото за спор ...
Пич историята на един клуб не се характеризира с последните 5 или 15 години....защото иначе изглежда,че страдате от избирателна памет. Историята на един клуб обхваща всичко,от създаването до момента !
Статистиката и историята не лъжат и са безпристрасни а по-тях ЦСКА е единствения и безпорен номер 1 в България !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Не обхваща последните 20 ама не обхваща и първите 20-30 

ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
denizli написа:хахахаха тия още се радват на успех от 30г.все пак имат само 14коефициент в Европа те на малко се радват
А на вас не ви пука за позора от 2008г. Явно не е позор а поредната велика история на Левски
Приятелю, както сте я подкарали за последните 3 год не виждам какъв ще ви е коефициента след още 2
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН