ЦСКА:Делев-Камбуров-Манчев-Стоянов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

ЦСКА:Делев-Камбуров-Манчев-Стоянов

Мнениеот danko_sot » 27 май 2009 15:05

Сега прочетох в ***, че ЦСКА може да вземе Камбуров. Ако вземем и Делев, а както се говори и Иван Стоянов другия сезон ще къртим наред. Колкото и Любо да е зле, с тези играчи няма кой да ни спре. Ето как ще изглежда халфовата ни линия и нападение с тези играчи.
--------Делев-------------------Янчев---------------------------Чипев---------------------------Стоянов
-----------------------------------------------Камбуров------------------------------------------------------
------------------------------------------------Манчев-------------------------------------------------------
Заб. Делев, Стоянов, Камбуров и Манчев могат да играят почти на всяка от тези позиции, затова се създават предпоставки за постоянни смени на местата им. Оформя се четворка в нападение подобна на тази на Юнайтед в лицето на Руни, Роналдо, Бербатов и Тевес. На мен лично Делев ми напомня за Рууни и смятам, че ако ЦСКА вземе това момче това ще е удар в десятката. Да се надяваме, че ще бъдат привлечени и класни бранители, няма да е фатално ако бъдат продадени Котев или Иванов, просто трябва да се вземат качествени заместници
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ЦСКА:Делев-Камбуров-Манчев-Стоянов

Мнениеот PFC Litex » 27 май 2009 15:14

danko_sot написа:Сега прочетох в ***

Трябвало е да спреш да четеш на мига ;)
Изображение

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Мнениеот vlado_vdv » 27 май 2009 15:14

Изглежда добре,но...щом е излязло в дон Галфон... :?
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

Ado1284
Контакти:

Мнениеот Ado1284 » 27 май 2009 15:24

http://www.novsport.com/news37371_1.html :) Тези поне нямат славата на лъжци......
Само ЦСКА!!!!!!!!

govedo
Контакти:

Мнениеот govedo » 27 май 2009 15:29

В големи филми се вкарвате. Първо все сте ги взели тия и второ от тях само Камбуров е наистина качествен играч. Вие колко мача сте му гледали точно на тоя Делев, че едва ли не ви е като месия. Има желание да се докаже момчето, но като цяло нищо чак толкова особено не е. И за Стоянов май пак много се говори, ама най-вероятно щото е племенник на знаете кой. Едно е да си "звезда" в някое малко отборче, а съвсем друго е като отидеш в Левски или ЦСКА. Какво стана с гения на Муши, нали и за него пак така разправяхте?

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 май 2009 15:54

govedo написа:В големи филми се вкарвате. Първо все сте ги взели тия и второ от тях само Камбуров е наистина качествен играч. Вие колко мача сте му гледали точно на тоя Делев, че едва ли не ви е като месия. Има желание да се докаже момчето, но като цяло нищо чак толкова особено не е. И за Стоянов май пак много се говори, ама най-вероятно щото е племенник на знаете кой. Едно е да си "звезда" в някое малко отборче, а съвсем друго е като отидеш в Левски или ЦСКА. Какво стана с гения на Муши, нали и за него пак така разправяхте?

хахах Абе пичза първото съм съгласен , че не сме ги взели още , може и да не ги вземем въобще. Ама слепец ли си та не виждаш, че Делев е страхотен таллант. За Стоянов също какво като е племенник, вижда се момчето играе. Ти сигурно ще кажеш че и Манчев не става. А за Муши не помная някой да е говорил, аз съм от Плд и още като дойде бях наясно с качествата му. Става за резерва в някои мачове, но нищо повече, затова и ще го продадем сигурно
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

DidoManUtd
Контакти:

Мнениеот DidoManUtd » 27 май 2009 15:59

Звучи доста добре, но да изчакаме да видим все пак

govedo
Контакти:

Мнениеот govedo » 27 май 2009 16:15

danko_sot написа:
govedo написа:В големи филми се вкарвате. Първо все сте ги взели тия и второ от тях само Камбуров е наистина качествен играч. Вие колко мача сте му гледали точно на тоя Делев, че едва ли не ви е като месия. Има желание да се докаже момчето, но като цяло нищо чак толкова особено не е. И за Стоянов май пак много се говори, ама най-вероятно щото е племенник на знаете кой. Едно е да си "звезда" в някое малко отборче, а съвсем друго е като отидеш в Левски или ЦСКА. Какво стана с гения на Муши, нали и за него пак така разправяхте?

хахах Абе пичза първото съм съгласен , че не сме ги взели още , може и да не ги вземем въобще. Ама слепец ли си та не виждаш, че Делев е страхотен таллант. За Стоянов също какво като е племенник, вижда се момчето играе. Ти сигурно ще кажеш че и Манчев не става. А за Муши не помная някой да е говорил, аз съм от Плд и още като дойде бях наясно с качествата му. Става за резерва в някои мачове, но нищо повече, затова и ще го продадем сигурно

На Стоянов доста мачове гледах и с нищо особено не се открояваи прави сума ти пропуски, малко в стил Руи Мигел ми се струва да играе. В противен случай нямаше 2 години да си стои по Б групите. А Делев ви вкара един гол, после уж направи един добър мач срещу тотално демотивирания и неиграещ отбор на Левски и оттогава не млъквате. Вчера в мача с Литекс се бори, но имаше редица доста неправилни отигравания. Не отричам, че има талант, ама за такъв състав да ми твърдите, че сте с мега нападение е смешно. Помня преди време и Какалов като вкара един гол на Левски и се измазни с потник, на който пише ЦСКА, пак така се ентусиазирахте да го взимате и от него в крайна сметка нищо не излезе - 1 година в Беларус и после резерва в Черно море.

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 27 май 2009 16:15

трябва ни ивратар!вратаря е половин отбор.пифа нестава

Потребителски аватар
.cskara.
Контакти:

Мнениеот .cskara. » 27 май 2009 16:28

mite.1979 написа:трябва ни ивратар!вратаря е половин отбор.пифа нестава

Наистина,прави грешки,но последните два мача се представи много добре.Но въпреки това трябва да се мисли за алтернатива на Пифа.

Върни се в “ЦСКА”