Съгласни ???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
no_choice
Контакти:

Съгласни ???

Мнениеот no_choice » 17 май 2009 21:24

ами аз какво да кажа.... от ЦСКА съм Левски си бият и по добре , не искам Цска в ШЛ , толкова са зле че няма на къде. Трябват примени ама мащабни промени... да се дават пари на по слабите отбори да се развиват... например в Пирин има много силни футболисти които чакат да се развиват, но да се развиваш не означава да играеш в ЦСКА или Левски.... има и други отбори литекс , морето, локо сф. Локо ПД например преди време бяха бая силнички а се какво тея мръсни мутри преебаха всичко. За да има футбол в БЪлгария трябва да има хора които милеят за футбола, не са малко , но трябва още,
Правехте се на Ултраси и хулигани после на мутри и наркомани, а сега сте Путки насрани !! САМО ЦСКА !!!

Потребителски аватар
Red_champions

Re: Съгласни ???

Мнениеот Red_champions » 17 май 2009 21:33

Само ЦСКА,нашите се стягат и диограваме първенството с чест и достойнство.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 май 2009 21:40

no_choice написа:ами аз какво да кажа.... от ЦСКА съм Левски си бият и по добре , не искам Цска в ШЛ , толкова са зле че няма на къде. Трябват примени ама мащабни промени... да се дават пари на по слабите отбори да се развиват... например в Пирин има много силни футболисти които чакат да се развиват, но да се развиваш не означава да играеш в ЦСКА или Левски.... има и други отбори литекс , морето, локо сф. Локо ПД например преди време бяха бая силнички а се какво тея мръсни мутри преебаха всичко. За да има футбол в БЪлгария трябва да има хора които милеят за футбола, не са малко , но трябва още,

Не разбрах само, какво общо има заглавието, с изложението... :?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 17 май 2009 21:40

Дано Пенев да пуска ето този състав в следващите 2 мача :)
-----------------------------Караджов---------------------------
Виданов---------Узунов---------Иванов-----------Събев-----
Тонев---------Чипев---------Зехиров----------Aeсс-----------
---------------------Тошев------Костадинов--------------------
Много ще се радвам!!!
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 17 май 2009 21:45

no_choice написа:ами аз какво да кажа.... от ЦСКА съм Левски си бият и по добре , не искам Цска в ШЛ , толкова са зле че няма на къде. Трябват примени ама мащабни промени... да се дават пари на по слабите отбори да се развиват... например в Пирин има много силни футболисти които чакат да се развиват, но да се развиваш не означава да играеш в ЦСКА или Левски.... има и други отбори литекс , морето, локо сф. Локо ПД например преди време бяха бая силнички а се какво тея мръсни мутри преебаха всичко. За да има футбол в БЪлгария трябва да има хора които милеят за футбола, не са малко , но трябва още,
хахаха преди една седмица друго говорехте...така е завиждате и тва си е !И когато влязохме в групите пак така викахте,а докато бяхте първи бяхте много добрия отбор.
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
no_choice
Контакти:

Мнениеот no_choice » 17 май 2009 21:50

slavia_forever написа:

Не разбрах само, какво общо има заглавието, с изложението... :?

еми ще поясня само за теб

СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ С МЕН !!??
Правехте се на Ултраси и хулигани после на мутри и наркомани, а сега сте Путки насрани !! САМО ЦСКА !!!

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 17 май 2009 21:52

Искам да попитам ще правите ли хореография с Локо Сф нали сте най-добрите по..........хореография.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 май 2009 21:53

no_choice написа:
еми ще поясня само за теб

СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ С МЕН !!??

Ок, но според теб, ако това е логиката, не трябва ли всички теми, да са с това заглавие?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska_evropeiski
Контакти:

Мнениеот cska_evropeiski » 17 май 2009 21:57

Според мен играчите на ЦСКА имат потенциал и ако изгубим титлата то това ще е най-вече заради лабилната психика на отбора.В най-важните мачове отбора не показа никакъв характер. Според мен трябва да се работи в това отношение с играчите. Може би трябва в отбора да има психолог, който да помага на играчите да преодоляват напрежението и да не играят като сковани във важните и решителни мачове или нещо друго подобно трябва да се направи.
2009-10-23
Монтана прати Левски на 10-то място в "А" група
Своге-Левски, сблъсъка на опашкарите е в неделя

Потребителски аватар
no_choice
Контакти:

Мнениеот no_choice » 17 май 2009 22:01

cska_evropeiski написа:Според мен играчите на ЦСКА имат потенциал и ако изгубим титлата то това ще е най-вече заради лабилната психика на отбора.В най-важните мачове отбора не показа никакъв характер. Според мен трябва да се работи в това отношение с играчите. Може би трябва в отбора да има психолог, който да помага на играчите да преодоляват напрежението и да не играят като сковани във важните и решителни мачове или нещо друго подобно трябва да се направи.

еми тоя испанеца точно това прави, но явно не го прави както трябва

Върни се в “ЦСКА”