Треньорът, извел ЦСКА до юбилейната 30-а шампионска титла,Миодраг Йешич
сподели пред "Меридиан мач"очакванията си за изхода от борбата за шампионската титла.
"Загубата от Левски наистина е болезнена, но аз твърдо вярвам,че няма да е
фатална.Вярвам,защото знам какво е ЦСКА. Знам какви футболисти и какъв треньор имат.
Това е най големият отбор в България, отбор, който има най-добрите фенове", каза Йешич
"ЦСКА има една точка предимство, а остават само 4 мача, така че не виждам
причина за безпокойство.ЦСКА трябва да подходи смело, със самочувствие, да си
спечели мачовете и да не се интересува от резултатите на претендента за титлата".
"Няма да е лесно, но ЦСКА може да го постигне. Задължително е отборът да вярва в себе си
и да разчита само на собствените си сили, а не да чака грешна стъпка от Левски.
Отборът трябва да се изправи бързо и да си повярва".
"Необходимо е пълно доверие към треньора и футболистите. Те са на ниво и очаквам
в следващите мачове да го докажат и да смачкат съперниците си, като покажат несломима
воля за победа",допълни той.
"ЦСКА имат възможности, има и най-многобройната публика и очаквам отборът да покаже
характер и задържи преднината си, защото го заслужава.ЦСКА загуби една битка, но ще
спечели войната", заяви Генерала.
Препечатано от "Gol.bg"
Йешич:ЦСКА загуби битката, но ще спечели войната
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Йешич:ЦСКА загуби битката, но ще спечели войната
Тоя пак ли е безработен и се подмазва 

Е днес ще загуби и войната! 

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Тоя пък смешник не виждал заплаха за едната точка разлика, с която ЦСКА води в оставащите 4 кръга.
Хайде като му е къса паметта, някой да му припомни, че точно при него стопихме 8т. разлика! Значи 8т. нищо не са, ама 1т. , това вече е надеждна преднина
???

Save Ukraine!
Като гледам, всяко изказване в положителна насока относно отбора на ЦСКА, яко бърка под лъжичката на някой. Страх ли вие, завиждате ли или сте си комплексари? Какво толкова се палите от някакво изказване. Всеки свободно може да си изкаже мнението по определени въпроси, но тъпото е когато други, на които това не и харесва да отговарят с обиди и заядливи мнения. Не виждам нищо, с което Йешич да се е заяждал или обидил някой.
- Sleepwalker
- Контакти:
msm написа:Като гледам, всяко изказване в положителна насока относно отбора на ЦСКА, яко бърка под лъжичката на някой. Страх ли вие, завиждате ли или сте си комплексари? Какво толкова се палите от някакво изказване. Всеки свободно може да си изкаже мнението по определени въпроси, но тъпото е когато други, на които това не и харесва да отговарят с обиди и заядливи мнения. Не виждам нищо, с което Йешич да се е заяждал или обидил някой.
Е тука не видях някой да се заяжда,нищо повече от безобидни закачки,подплатени с доволен брой емоти.

Да се надяваме да е прав.На всички фенове на ЦСКА им харесват такива думи и изказвания и съвсем нормално за други фенове е "малко" провокиращо за изказвания в друга насока.Ако загубим и днес, май освен битката е все по-реално и да загубим и войната, след приблизително 10ч ще сме наясно.Въпреки, че според мен и Левски може да сгреши, но е малко вероятно. Не е много по темата, но помолих мои познати, работещи на комплекса на Черно Море да ми вземат билети за мача.Ами сега е 10ч и от управата на стадиона очакват до към обяд, ранния следобед да са свършили билетите.Естествено сигурно ще може да се намерят и преди мача, но стадиона ще е препълен до дупка.Така, че ако някой ще си взема билети, да не чака накрая.
много бързо забравихте как тоя кръгъл идиот плюеше ЛЕВСКИ голям цесекар се извъди-ПОДЛИЗУРКО
СМЕШООО, от къде те изгониха пак, че се подмазваш толкова, но не се притеснявай, НИЕ ВИНАГИ ЩЕ ТИ НАПОМНЯМЕ ЛЮБИМИТЕ ТИ 7 ТОЧКИ ПРЕДНИНА, КОИТО ТИ ТАКА ВЕЛИКО ПРОПИЛЯ

BE STRONG
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
Бием ли днес съм 80% сигурен ,че ще сме шампиони.Ловеч от години не са ни побеждавали а на Армията Локотата няма да спечелят и точка