Божил Колев смята, че Черно море ще бие ЦСКА, а той рядко бърка.
http://www.narodnodelo.bg/news.php?rubrika=12
Черно море - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
- a boy named goo
- Контакти:
Re: Черно море - ЦСКА
Зависи как ще играят футболистите на ЦСКА. Ако играят така, както играха срещу Черноморец, не мисля, че ще имаме проблеми.Но направим ли мач като този срещу Левски невиждам как ще победим.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- bigbonusprize
- Контакти:
Едно е "ще бие", а съвсем друго "надявам се да бие". Иначе ви пожелавам да загубите...
нищо лично, просто футбол!

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Дано не греши! И аз така мисля, Черно Море не е по- слаб от Левски в спортно- технически план, а и там бие "синьото сърце" на Кривия, за когото няма тайни във футбола.
И никой не е виновен на свинете, че до мача с Левски заблуждаваха себе си и феновете си, че играят футбол с купени мачове и дузпи с/у Славия...
И никой не е виновен на свинете, че до мача с Левски заблуждаваха себе си и феновете си, че играят футбол с купени мачове и дузпи с/у Славия...
"QUOS DEUS VULT PERDERE PRIUS DEMENTAT ! "
- Sleepwalker
- Контакти:
Мачът според мене от всякъде си е троен!Най-вероятно ще се реши с един гол,а през другото време борба в центъра,подобно на мача на моряците с Левски преди няколко кръга.Просто и за двата отбора сблъсъкът е ключов и залогът е доста голям,за това ще се действа предпазливо. 

много труден мач, все пак се надявам ЦСКА да бие 
стартовият състав на ЦСКА според мен:
----------------------------------Ив. Петров-------------------------------------
--Виданов------------Котев------------------Иванов--------------Минев--
--Тодоров-----------Янчев------------------Чипев----------------Лазаров--
-----------------------Тонев----------------Саидходжа------------------------

стартовият състав на ЦСКА според мен:
----------------------------------Ив. Петров-------------------------------------
--Виданов------------Котев------------------Иванов--------------Минев--
--Тодоров-----------Янчев------------------Чипев----------------Лазаров--
-----------------------Тонев----------------Саидходжа------------------------
Последна промяна от redrOck на 15 май 2009 12:16, променено общо 2 пъти.
погледнете традицията на "тича" от последните 7-8 сезона , там много ясно си пише кой ще бие 

-
- Контакти:
ЦДНА може да бие,само ако Морето им застане с г..а напред,но като се има предвид ,че варненци има за какво да играят,надявам се на истински мач,другото ще дойде само!...
a boy named goo написа:Зависи как ще играят футболистите на ЦСКА. Ако играят така, както играха срещу Черноморец, не мисля, че ще имаме проблеми.Но направим ли мач като този срещу Левски невиждам как ще победим.
Ако моряците играят като акулите,проблемите за червените ще са никакви!Те си играят по един начин,но противниците по различен-Левски,Славия и Пирин по един,а останалите през пролетта по съвсем друг!