Пътят към победата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

BGarmy
Контакти:

Пътят към победата

Мнениеот BGarmy » 12 май 2009 19:58

Защо трябва да вярваме? Защо си заслужава да гледаме напред с надежда? Защо не трябва да се отказваме?

Преди по-малко от година едва ли сме вярвали толкова, колкото сега. Едва ли сме очаквали това, което имаме в момента. Тогава мнозина ликуваха, изпадаха в душевен екстаз след всичко, което се случваше с НАС. Опитваха се да ни спънат, опитваха се да ни отнемат вярата и армейския дух. Отнеха ни мястото, към което принадлежим – Европа. Пращаха ни във „В”, присмиваха ни се. Някой вярваше ли тогава, че ще стигнем до тук? Повечето бяха свели глави и се бяха примирили с обстоятелствата. Други се вдигнаха, протестираха и отстояха честта и волята си. НИЕ ги смачкахме със сила, с единство, с класа и с непримиримост! Спомняте ли си празните им погледи? Спомняте ли си страха в очите им? Ако вярваме и се борим за това, което ни принадлежи, никой не може и няма силата да ни го отнеме, никой! НИЕ сме ЦСКА!

Месеци по-късно ние вече бяхме там където ни е мястото – на върха! Всички НИЕ вече живеехме с мечтата си. Запонахме да гледаме напред с надежда по-силна от всякога! Не се отказвахме, продължавахме, мачкахме, газихме и стигнахме до 09.05.2009г. В събота загубихме. Какво от това? Какво всъщност загубихме? Загубихме битката, но не и войната! След 10 поредни победи, онова глупаво българско изчадие надигна грозната си глава, за да забие прът в армейския ни колесник. Точно сега е моментът да се сетим за лято 2008, за мучащите от завист и злоба плагиати. Нима един мач може да ни отнеме това, което винаги сме имали? Това, което ще имаме? Хората са казали, че „това, което не ни убива ни прави по-силни”. След като дадохме поредната свежа глътка въздух на урудливото лице на българския футбол трябва да продължим напред по славният си път, за да го изритаме отново там ниско под НАС, за да продължи да се гърчи и да спре да надига жалката си глава.

Вече и малките деца знаят, че на Анфийлд побеждават само най-добрите. Има ли по-хубаво нещо за синята грандомания от това да излезеш срещу екзекутора на европейски шампиони и да го победиш – безценно! Затова съществуват те, с жалката си съдба и безпомощност на вечно втори. А има ли по-хубав момент от този, в който да се вдигнем, да докажем армейският ни дух, воля и шампионски манталитет и да смажем жалките сини амбиции и комплекси?

Сега е моментът да сме едно цяло, сега е моментът, в който заедно можем повече, сега е моментът да докажем верността и непримиримостта си към ЦСКА! Остават 4 мача до една „нереална” титла! Остават 4 мига, през които НИЕ трябва да сме като истински армейски лъвове! 4 мача да докажем, че сме над тях!

Нека сега сме най-силни, най-смели и най-предани! Нека подкрепим момчетата не само когато печелят, те имат нужда от НАС! НИЕ сме Сектор Г, НИЕ сме ЦСКА! НИЕ държим съдбата в ръцете си и няма да я изпуснем. Сега или никога!

Всички във Варна!

armeici1948.com
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Пътят към победата

Мнениеот TheClub » 12 май 2009 20:10

Пич се си мисля, че можем и сами да си го найдем в нета. Прочетох го и ми се напълни сърцето ако го прочетат на футболисите би трябва да станат и да сгазят всичко по пътя си за Титлата. Но на дали, поне чужденците няма да разберат..

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 май 2009 20:42

Поредната комплексарска статия на някой болен мозък, дето живее със спомни от миналия век :lol: :lol: :lol: За това сте на тоя хал момчета ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 12 май 2009 20:57

Няма нищо по-хубаво да подкрепяш любимия си отбор,ама с тая игра не знам как ще биете Черно Море.Дано стане хубав мач.Все си мисля,че ще загубите точки от Черно море.Аз като Левскар се надявам да загубите,независимо колко.И не го смятайте за заяждане,просто си казвам мнението. ;)

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 12 май 2009 21:02

Важното е да покажем игра и малко късмет е необходим! Честно да Ви кажа важно е да победим, но искам да видя раздаване до край, ако е необходимо и с кислород да ги съживяват след края на мача!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

vacheron
Контакти:

Мнениеот vacheron » 12 май 2009 21:03

Добре,че още водите с 1 точка,ина4е никакви нямаше да ви има във форума

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 12 май 2009 21:07

изкефих се ,пич, все едно аз съм го казал ;) .... просто трябва тия със свещената фланелка да разберат ,че в България има един отбор и всичко друго е допълнение !!!! сега ако станем шампиони , подуенци двойно ще страдат ...така ,че тия 4 мача трябва да дадат всичко от себе си !!!!!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 май 2009 21:10

gugushito написа:изкефих се ,пич, все едно аз съм го казал ;) .... просто трябва тия със свещената фланелка да разберат ,че в България има един отбор и всичко друго е допълнение !!!! сега ако станем шампиони , подуенци двойно ще страдат ...така ,че тия 4 мача трябва да дадат всичко от себе си !!!!!

ахахаха, в една друга теме те питах нещо, ама още чакам отговор ;) Като го раздаваш историк, поинтересувай се малко и тогава викай на някой подуенец и тем подобни :!: А вие достатъчно страдахте, че купената ви титла да горчи накрая 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 12 май 2009 21:12

не ,дребен, аз те питах нещо : 82- ра решен ли е мача с ПУУЛ ???? говори ,и не мучи ....

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 май 2009 21:17

gugushito написа:не ,дребен, аз те питах нещо : 82- ра решен ли е мача с ПУУЛ ???? говори ,и не мучи ....

Питаш не когото трябва - друг изказа това мнение, а и спри да живееш в миналото, което не съм убеден че си спомняш, или пък си видял ;)

Върни се в “ЦСКА”