Армейци,я се замислете!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- delqnski47
- Контакти:
Армейци,я се замислете!!!
Миналата година по това време се чудехме дали ще останем в ''А група'',а сега имаме претенции за ТИТЛАТА!Драги ми армейци,не мислите ли че тогава не можехме и да си помислим за нея!Според мене не е кой знае каква трагедия че паднахме,а и интригата продължава!Всичко щеше да се реши,ако ЦСКА бие,не ако Левски бие тъй че...... 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Re: Армейци,я се замислете!!!
delqnski47 написа:Миналата година по това време се чудехме дали ще останем в ''А група'',а сега имаме претенции за ТИТЛАТА!Драги ми армейци,не мислите ли че тогава не можехме и да си помислим за нея!Според мене не е кой знае каква трагедия че паднахме,а и интригата продължава!Всичко щеше да се реши,ако ЦСКА бие,не ако Левски бие тъй че......
бе гадно е,но надеждата умира последна

- delqnski47
- Контакти:
Miro написа:delqnski47 написа:Миналата година по това време се чудехме дали ще останем в ''А група'',а сега имаме претенции за ТИТЛАТА!Драги ми армейци,не мислите ли че тогава не можехме и да си помислим за нея!Според мене не е кой знае каква трагедия че паднахме,а и интригата продължава!Всичко щеше да се реши,ако ЦСКА бие,не ако Левски бие тъй че......
бе гадно е,но надеждата умира последна![]()
![]()
Естествено!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Miro написа:delqnski47 написа:Миналата година по това време се чудехме дали ще останем в ''А група'',а сега имаме претенции за ТИТЛАТА!Драги ми армейци,не мислите ли че тогава не можехме и да си помислим за нея!Според мене не е кой знае каква трагедия че паднахме,а и интригата продължава!Всичко щеше да се реши,ако ЦСКА бие,не ако Левски бие тъй че......
![]()
Последна ,но все пак умира.А накрая винаги надделяват знанията и уменията!!!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
delqnski47 написа:Miro написа:delqnski47 написа:Миналата година по това време се чудехме дали ще останем в ''А група'',а сега имаме претенции за ТИТЛАТА!Драги ми армейци,не мислите ли че тогава не можехме и да си помислим за нея!Според мене не е кой знае каква трагедия че паднахме,а и интригата продължава!Всичко щеше да се реши,ако ЦСКА бие,не ако Левски бие тъй че......
![]()
Естествено!
Обаче много се уголихме и мисля че не трябваше да играем толкова открито щото и х-а ни устроиваше перфектно
Според мен след този мач нямате право да претендирате за титла
Сори ако звуча краен, тъкмо се прибирам от стадиона
Беше супер дерби, това беше може би най-доброто последните 3-4 години 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Като ниго след такъв мач несъм ядосан и гневен.
Незнам но се чувсвам като след мача с Пирин за купата.
Дано тази загуба е за добро и момчета се замислят.Яд ме е само че на следващия мач с Уефски няма да има и на половона толкова хора колкото днес.
Незнам но се чувсвам като след мача с Пирин за купата.
Дано тази загуба е за добро и момчета се замислят.Яд ме е само че на следващия мач с Уефски няма да има и на половона толкова хора колкото днес.
- david_villa
- Контакти:
Бе я стига преувеличавайте... Не може един отбор да свърши с 15 победи от 15 мача, вече 60 години "А" група не познавата тоя факт (без сезона на Стойчо - 13 от 13). ЦСКА загуби битката, но държи в свой ръце войната. Ако не губи точки - до края - ОК. А не е и казано, че и "Левски" ще е 4 от 4 до края, така че нищо не е решено. За мене нещата са 60:40 за ЦСКА.
Аз няма да коментирам мача, защото го зяпах чак след 2-рия гол, но искам да попитам цесекарите - Харесва ли ви играта на отбора ви под ръководството на Любо Пенев ? Мисля си, че ако си отговорите на тоя въпрос, ще си дадете отговори и на много въпроси възникнали днес...
angulo написа:Вие, как мислите може ли да изгубим титлата ? Категорично НЕ. Ако трябва ще си купим мачовете и пак ще има ШАМПИОНИ АЛЕ ................................И К..Р ЗА ............. Нали държавата е с нас![]()
![]()
. к...р за левски.
Щом ти харесва такава измислена и купена титла, да ти е честита

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !