Армейци,я се замислете!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Армейци,я се замислете!!!

Мнениеот delqnski47 » 09 май 2009 21:28

Миналата година по това време се чудехме дали ще останем в ''А група'',а сега имаме претенции за ТИТЛАТА!Драги ми армейци,не мислите ли че тогава не можехме и да си помислим за нея!Според мене не е кой знае каква трагедия че паднахме,а и интригата продължава!Всичко щеше да се реши,ако ЦСКА бие,не ако Левски бие тъй че...... ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Re: Армейци,я се замислете!!!

Мнениеот Miro » 09 май 2009 21:34

delqnski47 написа:Миналата година по това време се чудехме дали ще останем в ''А група'',а сега имаме претенции за ТИТЛАТА!Драги ми армейци,не мислите ли че тогава не можехме и да си помислим за нея!Според мене не е кой знае каква трагедия че паднахме,а и интригата продължава!Всичко щеше да се реши,ако ЦСКА бие,не ако Левски бие тъй че...... ;)

бе гадно е,но надеждата умира последна :( :( :(

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 май 2009 21:35

Miro написа:
delqnski47 написа:Миналата година по това време се чудехме дали ще останем в ''А група'',а сега имаме претенции за ТИТЛАТА!Драги ми армейци,не мислите ли че тогава не можехме и да си помислим за нея!Според мене не е кой знае каква трагедия че паднахме,а и интригата продължава!Всичко щеше да се реши,ако ЦСКА бие,не ако Левски бие тъй че...... ;)

Естествено!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 09 май 2009 21:42

Miro написа:

Последна ,но все пак умира.А накрая винаги надделяват знанията и уменията!!!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Мнениеот Miro » 09 май 2009 21:42

delqnski47 написа:
Miro написа:

Естествено!

Обаче много се уголихме и мисля че не трябваше да играем толкова открито щото и х-а ни устроиваше перфектно

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 09 май 2009 21:44

Според мен след този мач нямате право да претендирате за титла :!: Сори ако звуча краен, тъкмо се прибирам от стадиона 8-) Беше супер дерби, това беше може би най-доброто последните 3-4 години ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
maxbullet
Контакти:

Мнениеот maxbullet » 09 май 2009 21:53

Като ниго след такъв мач несъм ядосан и гневен.
Незнам но се чувсвам като след мача с Пирин за купата.
Дано тази загуба е за добро и момчета се замислят.Яд ме е само че на следващия мач с Уефски няма да има и на половона толкова хора колкото днес.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 09 май 2009 21:57

Бе я стига преувеличавайте... Не може един отбор да свърши с 15 победи от 15 мача, вече 60 години "А" група не познавата тоя факт (без сезона на Стойчо - 13 от 13). ЦСКА загуби битката, но държи в свой ръце войната. Ако не губи точки - до края - ОК. А не е и казано, че и "Левски" ще е 4 от 4 до края, така че нищо не е решено. За мене нещата са 60:40 за ЦСКА.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 09 май 2009 21:58

Аз няма да коментирам мача, защото го зяпах чак след 2-рия гол, но искам да попитам цесекарите - Харесва ли ви играта на отбора ви под ръководството на Любо Пенев ? Мисля си, че ако си отговорите на тоя въпрос, ще си дадете отговори и на много въпроси възникнали днес...

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 09 май 2009 22:06

angulo написа:Вие, как мислите може ли да изгубим титлата ? Категорично НЕ. Ако трябва ще си купим мачовете и пак ще има ШАМПИОНИ АЛЕ ................................И К..Р ЗА ............. Нали държавата е с нас :D :D :D . к...р за левски.

Щом ти харесва такава измислена и купена титла, да ти е честита 8-) Замисли се обаче какъв фен си :roll: И какво ви чака, след като се видя че имахте 3 истински мача и в 3-те бяхте трагедия :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “ЦСКА”