До всички фенове на ЦСКА!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
До всички фенове на ЦСКА!!!
Момчета в събота да сте на стадиона!Ще има невероятна хореография и мисля,че отборът ни в този момент най-много заслужава подкрепата ни.Не забравяите какво преживяхме,изхварляне от участие в Европа,слухове за вадене от елита!Говореше се,че даже ако останем в "А" група ще се борим за да не изпаднем!А вместо това какво стана,нов собственик(надявам се перспективен),що годе стабилен отбор и 1 място с 4 точки преднина пред вечно вторите!!!Сега е наш ред,дори и да не спечелим,няма място за срадни!Момчетата заслужиха подкрепата ни през целия сезон,сега тя трябвя да е невероятна!Нека да покажем(както каза Велизар Димитров след мача с Блекбърн) кой е отбора на народа!!! ТИМ ЛЮБИМ, ТИМ ЕДИН, ТИМ НЕЗАМЕНИМ!!!
Re: До всички фенове на ЦСКА!!!
[offtopic]lionel_messi не зная, кой колега, какво е трил, но не мислиш ли, че аватарът ти не е актуален
[/offtopic]

- lionel_messi
- Контакти:
[offtopic]
Да,мисля да го махна вече,за съжаление
![/offtopic]
PFC Litex написа:lionel_messi не зная, кой колега, какво е трил, но не мислиш ли, че аватарът ти не е актуален
Да,мисля да го махна вече,за съжаление

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
[offtopic]Научи се на правопис първо.И самото ти име говори за културата ти...[/offtopic]

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
ss_killer написа:да цесекарчета така е вашият отбор трябва да се доказва в дербитата за напред,докато ЛЕВСКИ вече се е доказал
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ,АЛЕ,АЛЕЕЕЕЕЕ
Пич стига си писал глупости във всяка тема свързана с ЦСКА.С какво сте се доказали повече от нас?Да не би да имате повече титли...или да сте ни били с повече от 1 гол...скоро, стига глупости само дрънкате, така Левски няма да бие.....
- Модератор ЦСКА
- Контакти:
Аз трия мненията. И ако някой иска нещо да ми казва, да ми напише на ЛС.
П.П. За всички, които не могат да четат, темата е: "До всички фенове на ЦСКА".
А, който се чувства такъв да заповяда.
П.П. За всички, които не могат да четат, темата е: "До всички фенове на ЦСКА".
А, който се чувства такъв да заповяда.
- david_villa
- Контакти:
Дано да стане шоуто, стискам палци за победата на ЦСКА. В един сезон, който изглеждаше преходен за шампионите, повтаряме сценария от миналата година и левскарите - пак на сухо.
А укаСът, с който сме създадени вече се търси 61 години, все неуспешно. ТоИ е плод на нечие въображение.
А укаСът, с който сме създадени вече се търси 61 години, все неуспешно. ТоИ е плод на нечие въображение.
До всички сини тъпанари да прочетат заглавието отново."До всички фенове на ЦСКА"
Четете ,че става въпрос за един позитивен призив,който с нищо не предизвиква сините тъпанари да изливат злоба отново.
Да подкрепим отбора любим независимо от резултата.
Само ЦСКА!
Четете ,че става въпрос за един позитивен призив,който с нищо не предизвиква сините тъпанари да изливат злоба отново.
Само ЦСКА!
Прав е автора на темата,трябва да подкрепим отбора!Още повече,че эаслужава.Игрят момчетата последно време,има едни 15 мин. на мач преэ които адски се кефя,вярно малко са,но ги има.Дават ли си сметка някои хора,че дори те са играли повече с приятели в квартала,отколкото по-голямата част от отбора?!?Нека ги подкрепим,эащото сме ЦСКА и эащото искам отново да рева от радост,като бием силните в Европа ....и това ще се случи-сигурен съм!Било е и пак ще бъде......Успех!
-
- Контакти:
moje_bi написа:До всички сини тъпанари да прочетат заглавието отново."До всички фенове на ЦСКА"
Само ЦСКА!
AGREE!!