ЧРД, Ице!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЧРД, Ице!
Христо Янев, днес празнува 30-ия си рожден ден. Христо е роден в Казанлък на 4-ти май 1979 г.От лятото на 2006 г. е играч на френския Гренобъл. От 2000 г. е играч на ЦСКА. Шампион на България през 2003 и 2005 г. Футболист номер 1 с червената фланелка за 2005 г. Има 139 мача за "червените" и отбелязани 59 гола, както и 8 мача и 3 гола за националния отбор на България.
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Re: ЧРД, Ице!
ЧРД!Жалко,че попадна в грешния отбор
- rostheboss
- Контакти:
- smash_the_reds
ЧРД Янев
smash_the_reds написа:ЧРД!
И..........не забравяйте краля,нали така беше
Не бива така със смях да се говори за даден играч и аз съм ЛЕВСКАР ама той със гонзо са едни от малкото играчи които се борят до последно затова ми харесват играчи от този тип.
Да е жив и здрав и всичко най хубаво.
СТИГА ВЕЧЕ СЪС ТОЗИ НЕГАТИВИЗЪМ дайте всики да гледаме реално на тези неща.
Дано по скоро двата отбора да се сетят да разкакарат чужденците и да заложат на играчи от школите си тогава ще се върне истинското дерби,според мене чужденците не ги интересува каква фанелка носят тях ги интересуват само парите,през оная им работа е какво означава за тях ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА.
ЧРД Ице. Много да се слушате с Бистра мисля се казваше приятелката му (ако още са заедно) и оня ти тренер повече да те пуска в тоя Гренобъл. А ако не...сектор Г и червената България те чакат. Кралят е жив !!!

Ч.Р.Д-Ице,БАДИ ЗДРАВ,И Я ГИ ЗАЕБИ,ОНИЯ ОТ ГРЕНОБЪЛ,И ОБЛИЧАЙ ЧЕРВЕНИЯ ЕКИП,,ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС,,,УСПЕХ