оппааааа
новинка
Данчо изгонен от ЦСКА
предлагам тук да се коментира новинката на деня
Данчо Тодоров изгонен от ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- tihomir_rs
- Контакти:
Re: Данчо Тодоров изгонен от ЦСКА
Дей линк към съобщението!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- tihomir_rs
- Контакти:
- a boy named goo
- Контакти:
Надявам се, че Любо Пенев знае какво прави. Данчо Тодоров е един най-силните ни играчи и опредлено ще ни се отрази негативно лиспата му. Съгласен съм, че трябва да има ред в отбора, но пък мача ни срещу Черноморец ще е много тежък и изключително важен, дано не се окаже фатално това, че няма да играе.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Надявам се, че Любо Пенев знае какво прави. Данчо Тодоров е един най-силните ни играчи и опредлено ще ни се отрази негативно лиспата му. Съгласен съм, че трябва да има ред в отбора, но пък мача ни срещу Черноморец ще е много тежък и изключително важен, дано не се окаже фатално това, че няма да играе.
По принцип си прав,но съществуват и понятия като дисциплина.Помниш как постъпи САФ с Бекъм в съблекалнята,когато манекена превиши правата си.Трабва да се знае мястото на всеки в отбора!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- a boy named goo
- Контакти:
Old_death написа:Надявам се, че Любо Пенев знае какво прави. Данчо Тодоров е един най-силните ни играчи и опредлено ще ни се отрази негативно лиспата му. Съгласен съм, че трябва да има ред в отбора, но пък мача ни срещу Черноморец ще е много тежък и изключително важен, дано не се окаже фатално това, че няма да играе.
По принцип си прав,но съществуват и понятия като дисциплина.Помниш как постъпи САФ с Бекъм в съблекалнята,когато манекена превиши правата си.Трабва да се знае мястото на всеки в отбора!
Все пак обаче Данчо Тодоров се извини, можеше Любо Пенев да си затвори очите поне този път.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- borislavcho
- Контакти:
Аз съм от ЦСКА ама Данчо не го уважавам. Да си ходи, не е чак толкова добър колкото медиите го изкарват. Тича бори се ама нещо... грешни подавания много, пропуски в решаващи мачове. Да го продават заедно с Маркиньос, Удоджи и Беконо
Да напсуваш треньорът на отбора в който играеш и който ти плаща заплатата си е чиста проба проява на неуважение към личността на треньора и на клубът .
Наказанието на Данчо трябва да бъде сурово .
Въпреки , че е важен играч мисля че Любо ще намери кой да го замести .
ЦСКА е над който и да е играч и те нямат право да обиждат треньора , а следователно и клубът
Наказанието на Данчо трябва да бъде сурово .
Въпреки , че е важен играч мисля че Любо ще намери кой да го замести .
ЦСКА е над който и да е играч и те нямат право да обиждат треньора , а следователно и клубът
не разбрах как разбрахте че дан40 е напсувал пенев
айде стига измислици бе ей.
ДЯКОНА:ЗАЩО СЕ ГАВРИТЕ С ИМЕТО МИ ГЕЙРЕНЦИ НЕЩАСТНИ
мездрата написа:не разбрах как разбрахте че дан40 е напсувал пенев
Валю косача на стадиона казал на бат Пешо семкаджията, който пък казал на Иван ряпата, неговия приятел... който споделил със сина си, а сина му с негови приятели - те пък като достоверен източник докладвали на гонг.бг и ето ти новина