Сензационен трансфер в ЦСКА !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Phoenix_Plovdiv
Контакти:

Сензационен трансфер в ЦСКА !!!

Мнениеот Phoenix_Plovdiv » 28 апр 2009 00:50

http://mysportalk.com/quickstart/index. ... &Itemid=65

Емерсон Ферейра Да Роса ще премине в ЦСКА като свободен агент. Футболистът идва не от кой да е, а от италианският гранд Милан. Играчът идва като свободен агент. Шефовете на червените най-сетне ще докарат голям играч на Армията.
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Сензационен трансфер в ЦСКА !!!

Мнениеот 0007 » 28 апр 2009 00:53

Е пич това ми звучи налудничаво :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 28 апр 2009 01:02

Да не го е докарал Митко Баретата.Той има сериозни контакти в Италия... :roll:
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 28 апр 2009 01:13

Аз пък си помислих, че е Димо Момиров! Защото вече почнаха да закъсват.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 апр 2009 01:16

Ами, ако това наистина се случи, (за което все пак се съмнявам)ще има наистина човек с голям международен опит, от когото младите футболисти на ЦСКА да научат доста неща. Емерсон е врял и кипял в много битки по футболните терени и ако пристигне при нас, ще е наистина голяма придобивка и ще вдигне още класата на отбора.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 28 апр 2009 02:16

Не, че имам нещо против, но за мен това е пълна глупост. Информацията си е изсмукана от пръстите, не видях и една що= годе сериозна медия да я споменава.
От друга страна ще е хубаво, да почнат да идват добри играчи от западните клубове, па макар и застарели- ако не друго , поне могат да споделят опита си с младите ни футболисти. Реално погледнато турците и гърците по този начин си повишиха нивото.

CSKA_RED_FANS
Контакти:

Мнениеот CSKA_RED_FANS » 28 апр 2009 03:12

и според мен е малко налудничево но доиде ли емерсон ще сме с класа над другите отбори и се пак ако до два три дни не излезе информаця от някои сериозен източник то това ще е поредната глупост(което е по сигорното)

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 28 апр 2009 03:32

Аз пък не мисля, че е толкова налудничаво...Що да не дойде у нас някой добър футболист? На дърти години. Има всички предпоставки за това: 1. Дисциплината е рехава. 2. Кръчмите и момичетата са евтини. 3. Няма голяма конкуренция. 4. Най-важното - темпото е като за ветерански мачове!!!
Проблемът е не дали ще дойде или не, проблемът е, че в Турция, която вие фенове на ЦСКА оплювате в спортно отношение, минаха тоя етап преди поне 10 - 15 години! Т.е. омразните ви турци ни бягат поне с толкова ...Това е.

koi4i

Мнениеот koi4i » 28 апр 2009 07:22

И кой ше му плаща заплатата на Емерсон???
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
hide_and_seek

Мнениеот hide_and_seek » 28 апр 2009 08:39

mike28 написа:Не, че имам нещо против, но за мен това е пълна глупост. Информацията си е изсмукана от пръстите, не видях и една що= годе сериозна медия да я споменава.
От друга страна ще е хубаво, да почнат да идват добри играчи от западните клубове, па макар и застарели- ако не друго , поне могат да споделят опита си с младите ни футболисти. Реално погледнато турците и гърците по този начин си повишиха нивото.

под сериозна медия какво имаш предвид ДОНХОРМОН ЛИ ??? това, че mysportalk са първи да не те подразни неще ?

Върни се в “ЦСКА”