Стойчо - остани!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tytti
Контакти:

Стойчо - остани!!!

Мнениеот tytti » 07 юли 2008 15:41

Стойчо - остани! Аз като един фен на ЦСКА, те моля да останеш. Ти си ни нужен. Защото ти си човек, който може да сплоти отбора и публиката, да нахъса футболистите. Ти си ни нужен за да бием пак отбора на ПФК "Левски". Ти си ни нужен за да станем пак шампиони - тоя път с 20 точки и да се надяваме че тогава ще затворим устата на Баткоффф. Наистина Лупи и Костадинов разпродадоха целия отбор и сигурно вече са изпили парите, но какво да се прави, очевидно те са хора които не обичат ЦСКА. Но ти Стойчо си човек който искрено обича ЦСКА и си дал много за него. Надявам се да останеш и да дадеш още много на отбора и на верните му фенове. НИЕ ИМАМЕ НУЖДА ОТ ТЕБ, СТОЙЧО. ТИ СИ ЕДИН ОТ НАС - ЗАВИНАГИ! един истински фен на най големия отбор в България ЦСКА

bii4orbata
Контакти:

Re: Стойчо - остани!!!

Мнениеот bii4orbata » 07 юли 2008 15:48

Трогателно! Само аз ли се съмнявам че това ще му подейства на тройчо?

Romanista81
Контакти:

Мнениеот Romanista81 » 07 юли 2008 16:10

Другаря, и да му пишеш на бат'Стойчо за съжаление човека няма да остане при нас повече.В интерес на истина го разбирам.

Kerimov

Мнениеот Kerimov » 07 юли 2008 16:18

Човека си каза вчера по Нова-работи се и за пари-и като баща и съпруг има отговорности в семейството си...Никой не би работил без пари,само за славата...

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 07 юли 2008 16:42

Въпросът е къде Томов ще намери треньор който да му работи без пари
Последна промяна от a boy named goo на 07 юли 2008 16:54, променено общо 1 път.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 07 юли 2008 16:46

Kerimov написа:Човека си каза вчера по Нова-работи се и за пари-и като баща и съпруг има отговорности в семейството си...Никой не би работил без пари,само за славата...

еййй батко, то един славен период се очертава ама стойчо, или чолето, или беройчо, или тройчо...

fen4o
Контакти:

Стойчо:Тръгвам си, няма връщане назад!

Мнениеот fen4o » 07 юли 2008 16:54

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов си тръгва безвъзвратно от клуба. Пред репортер на Sportline.bg специалистът бе категоричен, че връщане назад няма.

"Подадох молба до Арбитражната комисия, защото това е законният път да напусна ЦСКА. Решението ми не подлежи на коментар, защото е добре обмислено. Хората от ръководството не могат да ме върнат, дори и да променят нещо преди заседанието на комисията. Заради футболистите реших все пак да водя отбора в сряда срещу Рилски спортист. Рано е да се впускаме в подробности за мотивите, които ме накараха да взема това трудно за мен решение. В крайна сметка мисля, че по този начин облекчавам Емил Костадинов и Александър Томов", завърши енигматично Стойчо.

Така наставникът намекна, че в последно време нормалните му треньорски изисквания са се превърнали в проблем за управата на ЦСКА. Вчера Младенов сподели възмущението си от факта, че отборът бива разпродаван без неговото съгласие. Той възнегодува и от пълната информационна затъмненост, в която по принуда е поставен. "Бях прескачан и пренебрегван в много неща, което за мен е крайно обидно", заяви вчера Екзекутора на Ливърпул.

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Re: Стойчо:Тръгвам си, няма връщане назад!

Мнениеот bai mile » 07 юли 2008 17:04

тва па може ли....те се разпаднаха... даржавата.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
LocoMotion

Мнениеот LocoMotion » 07 юли 2008 17:54

Стойчо не може да остане, защото без пари, ще се ракрие какви са неговите треньорски качества! Лесно е да си треньор, когато зад гърба ти стоят големи, макар и откраднати от "Кремиковци", пари! Но много трудно е, когато звездите са продадени, заплатите - намалени, мечтите- приземени! Тогава лъсва истината - кой какъв треньор е, Стойчо го е страх точно от това - да лъсне истината за неговата посредственост! :P

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 07 юли 2008 18:41

... брей то голяма любофф .... бре бре ... Стойчо остани ..... сълзи , сополи , .... ей , не е лесно да си цесекар ... направо като в сапунен сериал :D :D :D

Върни се в “ЦСКА”