Тонев номер едно!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Тонев номер едно!

Мнениеот delqnski47 » 22 апр 2009 16:54

Едно голямо браво за най-добрия от всичките юноши в България!БРАВО И ОТНОВО БРАВО!Ако той,Иван Иванов и останалите ни млади таланти се развият, ги чака едно голямо бъдеще! :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

dani***
Контакти:

Re: Тонев номер едно!

Мнениеот dani*** » 22 апр 2009 16:58

Браво на Сашо и Ванката, всички трябва да сме горди с тях, а Иван Иванов е напълно готов за националния отбор.

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 22 апр 2009 16:59

И Мариян Огнянов стартира кариерта си с 2 гола в 1 мач ама вище го сега къде, дано и с това момче несе случи нещо подобно :roll:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 апр 2009 16:59

Радвай му се ако държи форма поне до 22 - пожелавам му го. Просто като съвет. Българските юноши имат таланта да си съсипват таланта с невероятна скорост.
Иначе за Иван определено не съм съгласен.

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 22 апр 2009 17:00

Наистина браво,много добре играе момчето.Стори ми се обаче ,че на втория му гол имаше засада,поне така ми се видя от първи поглед.Иначе много се радвам за него :)

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 22 апр 2009 17:02

Не се и съмнявай в това...за пореден път се убедих,че не пансиони,тревни покрития в школите раждат млади и талантливи футболисти....ражда ги историята на клуба,ражда ги духа на отбора и мисленето като цяло.ЦСКА е една голяма люпилня на таланти и само чифтокопитен може да го отрече...най хубавото е че специално Тонев е мн земно и скромно момче...напомня като поведение на Бербатов в юношиските му години,дано стигне успехите му....като се замисли човек следващия Бербатов излязъл от тук ще е именно от отбора на ЦСКА ! ....логиката,историята и момемнтното състояние го доказва това !

И не на последно място...Браво Г-н Пенев.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 апр 2009 17:05

Браво радвам се много за неговите първи голове.Много ги чакахме ама вече са факт.Браво на всички за второто поувреме :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 22 апр 2009 17:06

Браво! Бълтарските отбори трябва да разчитат на талантите си, а не да взимат някакви пенсионери от чужбина и пълни бездарници за сумати пари ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 апр 2009 17:09

Angoff написа:Не се и съмнявай в това...за пореден път се убедих,че не пансиони,тревни покрития в школите раждат млади и талантливи футболисти....ражда ги историята на клуба,ражда ги духа на отбора и мисленето като цяло.ЦСКА е една голяма люпилня на таланти и само чифтокопитен може да го отрече...най хубавото е че специално Тонев е мн земно и скромно момче...напомня като поведение на Бербатов в юношиските му години,дано стигне успехите му....като се замисли човек следващия Бербатов излязъл от тук ще е именно от отбора на ЦСКА ! ....логиката,историята и момемнтното състояние го доказва това !

И не на последно място...Браво Г-н Пенев.

Не бъди убеден. Въпреки, че според определенията ти аз съм просто чифтокопитно, мога да те уверя, че по една случайност съм по-наясно с юношеския футбол от 99% от хората тук. И съм ходил на повече мачове на вашите лапета, отколкото голяма час от вашите фенове. Имам наблюдения и имам и съмнения. И не става въпрос за Тонев чисто личностно, а за това, че в България има страхотен проблем в крачката от талант до футболист.

ПП Бай дъ уей, политика на цска винаги е била да не разчита на собствени юноши, защото е голям отбор. Четете си собствените форуми малко ;) Или сега се обърнаха нещата?

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 22 апр 2009 17:11

Доволен съм че вкара два гола...но ми се струва че още не е напълно дорасъл за големи мачове.Може следващия сезон.

п.с Помня че Д.Пенев го беше извадил от състава за почти цялата есен.Помните ли защо?

Върни се в “ЦСКА”