Тонев номер едно!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- delqnski47
- Контакти:
Тонев номер едно!
Едно голямо браво за най-добрия от всичките юноши в България!БРАВО И ОТНОВО БРАВО!Ако той,Иван Иванов и останалите ни млади таланти се развият, ги чака едно голямо бъдеще! 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Re: Тонев номер едно!
Браво на Сашо и Ванката, всички трябва да сме горди с тях, а Иван Иванов е напълно готов за националния отбор.
И Мариян Огнянов стартира кариерта си с 2 гола в 1 мач ама вище го сега къде, дано и с това момче несе случи нещо подобно 

Радвай му се ако държи форма поне до 22 - пожелавам му го. Просто като съвет. Българските юноши имат таланта да си съсипват таланта с невероятна скорост.
Иначе за Иван определено не съм съгласен.
Иначе за Иван определено не съм съгласен.
Наистина браво,много добре играе момчето.Стори ми се обаче ,че на втория му гол имаше засада,поне така ми се видя от първи поглед.Иначе много се радвам за него 

Не се и съмнявай в това...за пореден път се убедих,че не пансиони,тревни покрития в школите раждат млади и талантливи футболисти....ражда ги историята на клуба,ражда ги духа на отбора и мисленето като цяло.ЦСКА е една голяма люпилня на таланти и само чифтокопитен може да го отрече...най хубавото е че специално Тонев е мн земно и скромно момче...напомня като поведение на Бербатов в юношиските му години,дано стигне успехите му....като се замисли човек следващия Бербатов излязъл от тук ще е именно от отбора на ЦСКА ! ....логиката,историята и момемнтното състояние го доказва това !
И не на последно място...Браво Г-н Пенев.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- POPCORN
- Контакти:
Браво радвам се много за неговите първи голове.Много ги чакахме ама вече са факт.Браво на всички за второто поувреме 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Браво! Бълтарските отбори трябва да разчитат на талантите си, а не да взимат някакви пенсионери от чужбина и пълни бездарници за сумати пари 

Angoff написа:Не се и съмнявай в това...за пореден път се убедих,че не пансиони,тревни покрития в школите раждат млади и талантливи футболисти....ражда ги историята на клуба,ражда ги духа на отбора и мисленето като цяло.ЦСКА е една голяма люпилня на таланти и само чифтокопитен може да го отрече...най хубавото е че специално Тонев е мн земно и скромно момче...напомня като поведение на Бербатов в юношиските му години,дано стигне успехите му....като се замисли човек следващия Бербатов излязъл от тук ще е именно от отбора на ЦСКА ! ....логиката,историята и момемнтното състояние го доказва това !
Не бъди убеден. Въпреки, че според определенията ти аз съм просто чифтокопитно, мога да те уверя, че по една случайност съм по-наясно с юношеския футбол от 99% от хората тук. И съм ходил на повече мачове на вашите лапета, отколкото голяма час от вашите фенове. Имам наблюдения и имам и съмнения. И не става въпрос за Тонев чисто личностно, а за това, че в България има страхотен проблем в крачката от талант до футболист.
ПП Бай дъ уей, политика на цска винаги е била да не разчита на собствени юноши, защото е голям отбор. Четете си собствените форуми малко

Доволен съм че вкара два гола...но ми се струва че още не е напълно дорасъл за големи мачове.Може следващия сезон.
п.с Помня че Д.Пенев го беше извадил от състава за почти цялата есен.Помните ли защо?
п.с Помня че Д.Пенев го беше извадил от състава за почти цялата есен.Помните ли защо?