Юноши на ЦСКА - фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Юноши на ЦСКА - фен тема

Мнениеот Червени Воини » 04 юли 2013 12:56

Темата е създадена със цел да информира всичко случващото се със ДЮШ на ЦСКА!

Като за начало, ще постна едно интервю за новоизлюпената звезда на ЦСКА и бъдеща звезда на българския футбол! :P

[center]Григор Долапчиев е една от най-големите надежди на ЦСКА. Той е юноша на „армейците", като преминава през всички групи на ДЮШ. Дебютира за първия отбор на ЦСКА при победата като гост над ПФК Миньор (Перник) с 4:1, на 31 август 2012 година, заменяйки в 84-тата минута Станко Йовчев. Долапчиев е автор на последните три гола за ЦСКА в официални мачове и контроли. Той се разписа в последния мач от изминалия шампионат срещу Локо (Сф), а в първите две контроли със Светкавица и Славия също порази противниковите мрежи. Гришо остана верен на родния * ЦСКА и въпреки че все още няма ав професионален договор, продължи да тренира. Досега Долапчиев играеше без пари на „Армията", но нито за миг не си е помислил да предаде „червената" идея. Младият нападател се надява след време да постигне успехите на кумира си Димитър Бербатов. Долапчиев говори пред „Меридиан Мач" за ЦСКА - клуба, с който е свързан целият му живот досега.[/center]

Здравей, Гришо. Първо искам да те попитам какво е настроението в ЦСКА в този съдбовен за клуба момент?

- Тренираме с настроение въпреки проблемите около ЦСКА. Всички футболисти се вълнуваме в коя група ще играем. Аз лично се надявам да останем в „А" група и да покажем, че мястото ние там.

Какво си говорите с момчетата, които останаха?

- На първо място чакаме с нетърпение какво ще се случи с ЦСКА. Ще го има или не е тема номер 1. Тези, които останаха, са си получи всичките си пари. Поне така казват, а поведението им показва, че е така.

В тази връзка ти получи ли възнагражденията си?

Още нямам професионален договор с ЦСКА. Поради тази причина не получавам и заплата.

Не те ли притеснява, че си без договор?

- Много искам да подпиша с любимия си ЦСКА. Сега не знам какво повече да кажа. Нямам обяснение защо не ми предлагат договор. Може би неуредиците са проблем. Чакам да говорят с мен.

Напускането на основни играчи отрази ли ви се?

- Тръгнаха си добри футболисти, но ЦСКА винаги ще има такива, които да ги заместят. Ние сме играчи на най-великия клуб в България. Пак си имаме отбор и ще се справим и без тях.

Допреди няколко дни нямахте треньор.

- Беше много притеснително, когато нямаше треньор. Подготвяхме се само с Роко Перота. През главите ни минаваха мисли за най-лошото. Когато дойде Сашо Борисов, всичко се промени към добро. Аз и голяма част от момчетата го познаваме от юношеските формации на ЦСКА.
- Твоите очаквания за бъдещето на отбора?
- Убеден съм, че пак ще сме фактор в „А" група. Имаме всички сили да се справим. Имаме
предимно български играчи, което е голям плюс. Вальо Илиев почна тренировки с нас, което даде голям импулс. Неговият опит ще ни помогне страшно много.

Какво е за теб ЦСКА?

- Най-важното нещо в кариерата ми досега. Аз обичам истински този клуб. Пожелавам си съвсем скоро да водя атаката на ЦСКА. Все още не съм напълно готов, но имам желание и правя всичко, за да изпълня целите си. Искрено се надявам да радвам феновете ни, които изстрадаха много в последно време. Те са прекрасни и заслужават само най-доброто.

Ти си голмайстор в последните три мача на „армейците". Това прави ли те звезда?

- В никакъв случай. Просто ми дава необходимото самочувствие. Не искам да се мисля за звезда. Гледам да подобря играта си и да помогна с всички сили на отбора.

Би ли отличил някой треньор, на когото дължиш най-много в кариерата си досега?

- Благодаря на всички треньори, с които съм работил досега. Най-вече на Стойчо Младенов, който ме взе при мъжете. През миналата година записах официален дебют за ЦСКА и сбъднах най-съкровената си мечта. Първият ми гол срещу Чавдар (Етрополе) за Купата на България ми донесе много тръпка и радост. След това под ръководството на Милен Радуканов се разписах и за първенство. Беше просто невероятно изживяване. Само ме беше яд, че загубихме от Славия. Не мога да приема поражение за ЦСКА дори в приятелски мач.

Вече си юношески национал. Каква е следващата цел?

- Надявам се след време да получа повиквателна за младежите. Голямата цел пред всеки млад играч е представителният отбор. Головете при юношите са едно, а при мъжете - съвсем друго. Чувството в двата случая е страхотно.

Разкажи нещо за семейството ти.

- На близките си хора дължа всичко. Те ми помагат страшно много. Аз съм едно дете и майка и татко дават всичко, за да постигна мечтите си. Дядо ми също ме окуражава във всичко.

Кой е твоят кумир?

- Димитър Бербатов. Съотборниците ми сложиха и такъв прякор. Опитвам се да копирам играта му и дано някой ден стигна поне част от неговите успехи.

Кой мач ще си спомняш винаги като фен на ЦСКА?

- Пазя отлични спомени от победата срещу Байер Леверкузен на стадион „Българска армия". Баща ми ме заведе на трибуните, а тръпката бе допълнително засилена, защото в редиците на противника бе Бербатов.

А в кариерата ти досега?

- При юношите имам два незабравими мача. Срещу Левски падахме 2:0, а след това аз вкарах два гола и завършихме наравно. В един мач срещу Славия вкарах и четирите попадения за победата с 4:2. В сърцето си пазя всичките си мачове за мъжете досега.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

urkoto

Re: Юноши на ЦСКА - фен тема

Мнениеот urkoto » 04 юли 2013 12:57

Тоя, барабар с Грънчов и Карачанаков ще ги вземем веднага след като изпаднете в селските. Иначе казано до 2 седмици са в Ловеч
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 04 юли 2013 13:02

urkoto написа:Тоя, барабар с Грънчов и Карачанаков ще ги вземем веднага след като изпаднете в селските. Иначе казано до 2 седмици са в Ловеч

Карачанаков и Грънчов предпочитат да играят на село със ЦСКА отколкото на село в Ловеч! ;)
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

urkoto

Мнениеот urkoto » 04 юли 2013 13:05

Червени Воини написа:Карачанаков и Грънчов предпочитат да играят на село със ЦСКА отколкото на село в Ловеч! ;)

Ние ще ги прикоткаме с обещания за трансфер в оригиналния ЦСКА, пък на тях ако не им стига акъла и искат да останат в обявеното в несъстоятелност (тогава) софийско копие, тяхна си работа ;)

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 04 юли 2013 13:07

urkoto написа:Тоя, барабар с Грънчов и Карачанаков ще ги вземем веднага след като изпаднете в селските. Иначе казано до 2 седмици са в Ловеч

е, Грънчов за кво ви е?
Дебел, ухилен некадърник.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

urkoto

Мнениеот urkoto » 04 юли 2013 13:09

Заклет Левскар написа:

е, Грънчов за кво ви е?

Ами то от този отбор има 2-ма които стават за нещо. Единия е самородния талант Карачанаков, другия е посредствения, но перспективен Грънчов. В крайна сметка ако не може да се пребори за титулярно място ще го вземем да връща топките на тренировка или да коси тревата. Споко, все ще му намерим някаква работа

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 04 юли 2013 13:13

urkoto написа:
Заклет Левскар написа:

е, Грънчов за кво ви е?

Ами то от този отбор има 2-ма които стават за нещо. Единия е самородния талант Карачанаков, другия е посредствения, но перспективен Грънчов. В крайна сметка ако не може да се пребори за титулярно място ще го вземем да връща топките на тренировка или да коси тревата. Споко, все ще му намерим някаква работа

Да връща топките на официален мач е далеч по-престижно.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 04 юли 2013 13:14

Заклет Левскар написа:

е, Грънчов за кво ви е?

А тоя ревналия кой беше?

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KkDB6VMVzHA[/youtube]
Последна промяна от Червени_шампиони на 04 юли 2013 13:18, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

urkoto

Мнениеот urkoto » 04 юли 2013 13:17

Заклет Левскар написа:Да връща топките на официален мач е далеч по-престижно.

Първо трябва да оправдае доверието на тренировките :?

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 04 юли 2013 13:37

Точат лиги за чужди играчи без пари, пък после ние сме биле "крали"! Трябваше да удари ЦСКА дъното, за да се види колко жалки сте всички останали! Проблемът обаче, е че сте толкова тъпи, че не може да се осъзнаете колко сте жалки!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Върни се в “ЦСКА”