Почетният президент на Литекс Гриша Ганчев изрази своята позиция относно актуалните събития, свързани с ЦСКА. Бизнесменът публикува специална декларация в сайта на „оранжевите“. Gong.bg публикува съобщението без редакторска намеса:
Червената общественост трябва да е наясно, че моето условие беше единствено и само да се започне "на чисто" в ЦСКА. Повтарям - "на чисто"! И аз го заявих публично пред в-к Тема Спорт и Дарик Радио, както и при многобройните си срещи и разговори с различните фракции на феновете, футболните деятели и отговорните фактори в клуба.
Държа да подчертая, че става изцяло въпрос за един бизнес проект. Милиони сделки се правят и развалят ежедневно по целия свят, аз никога не съм бил авантюрист, не бих си позволил по никакъв начин да поема ангажимент, ако има дори 1% съмнение от моя страна за настоящата ситуация, перспективата и успеха на това начинание. Защото както казах и преди, ЦСКА е национална кауза.
При така стеклите се обстоятелства, аз не мога да поема тази авантюра.
Желая успех на феновете, ръководството, треньорите и играчите на отбора!
С уважение: Гриша Ганчев
http://gong.bg/view_article.php?article_id=355257
Ганчев: Единственото ми условие бе ЦСКА да започне на чисто
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ганчев: Единственото ми условие бе ЦСКА да започне на чисто
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Re: Ганчев: Единственото ми условие бе ЦСКА да започне на чисто
Това е невъзможно! Цялата история на ЦСКА е пропита с мръсотия ,че трябва векове да минат за да започне на чисто. 

Изключително брутален боклук се оказа този. На чисто може всеки, те и Титан ще управляват много добре ЦСКА, стига да няма дългове. Обаче Гришата се изгаври с феновете на ЦСКА, като им пусна мухата, те я лапнаха, а след това буквално им се изака върху главите. Честно, в началото тази комедия с червените и на мен ми беше кеф. Обаче сега, остава чувството, че нещо неприятно се е случило. Ама това да им е за урок - издевателстваха над Левски след мачовете с Берое и Славия, вчера гледам били са готови на Гошо Петков да направят фелацио (след като 10 години го псуваха като хамали). Еми, заслужавате си съдбата.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
-
Червените фенове като не искат "на чисто" , сега нека си стоят "на мръсно" с боклукчиите.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
А защо да е боклук Гришата ? Защото не е искал да изсипе милиони, за да покрие натрупвани не от него дългове ? Защото може да е всякакъв, аз не го харесвам, казвам си, но не е глупав и не е стигнал дотук, като си пилее парите и ги хвърля на вятъра ? Тук маса от хората при 10 лева за билет за мач мрънкат и не им се дават, а тръгнали да му се сърдят защо не дал 12 милиона ?
Чакайте си руски олигарх или арабски шейх, те само за българските отбори мечтаят 

- mistreated
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:А защо да е боклук Гришата ? Защото не е искал да изсипе милиони, за да покрие натрупвани не от него дългове ?
А защо тогава тръгна на срещи с феновете и не спря да ни лъже 2 месеца? Като не иска защо бяха тия циркове?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Предполагам и последният наш фен се е убедил в нетоложността на зпочването от В група. За целта е необходимо БФС да отнеме лиценза на АД-то на Митьо Гърнето и неговото АД ще сподели съдбата на АД-то на Митьо Селския.
Останалото е ясно, начинът го показаха ботевистите.
Много хора са готови да помогнат на ЦСКА, само титаните да ги няма. Лично говорих със Стойне Манолов, каза ми "Базата ми ще се ползва от ЦСКА, всичко ще направя, само тези хора да ги няма".
Това е ЕДИНСТВЕНИЯТ възможен начин. И той е неотложен!
Останалото е ясно, начинът го показаха ботевистите.
Много хора са готови да помогнат на ЦСКА, само титаните да ги няма. Лично говорих със Стойне Манолов, каза ми "Базата ми ще се ползва от ЦСКА, всичко ще направя, само тези хора да ги няма".
Това е ЕДИНСТВЕНИЯТ възможен начин. И той е неотложен!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Ганчев се изплаши че Мафията БСП69ДПС сдава властта, за съжаление авантюрата на Ганчев завършва със съсипията на ЦСКА, искаше "на чисто" ПОЛУЧИ ГО вече няма ЦСКА, какво още иска тариката от Микре!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Viktor4o_Rs написа:А защо да е боклук Гришата ? Защото не е искал да изсипе милиони, за да покрие натрупвани не от него дългове ? Защото може да е всякакъв, аз не го харесвам, казвам си, но не е глупав и не е стигнал дотук, като си пилее парите и ги хвърля на вятъра ? Тук маса от хората при 10 лева за билет за мач мрънкат и не им се дават, а тръгнали да му се сърдят защо не дал 12 милиона ?![]()
![]()
Чакайте си руски олигарх или арабски шейх, те само за българските отбори мечтаят
Не милиони, боклуците не заслужават и 2 лева с които да се покрият техните дългове. Много е прав Гриша Ганчев.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
- mistreated
- Контакти:
Hrabar написа:Не милиони, боклуците не заслужават и 2 лева с които да се покрият техните дългове. Много е прав Гриша Ганчев.
Добре, причината за невзимането на дружеството на Титан я разбрахме. Защо обаче излъга и за другото? Защо не иска клубът да започне на чисто, било то във В група, Б група или А група с друг лиценз?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...