Ангел Грънчов пред GF: Ние сме ЦСКА и гоним най-високите цел

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Ангел Грънчов пред GF: Ние сме ЦСКА и гоним най-високите цел

Мнениеот baerba1995 » 01 юни 2013 18:38

Ангел Грънчов пред GF: Ние сме ЦСКА и гоним най-високите цели, защото имаме качество, амбиция и желание да ги постигнем.

Централният защитник на ЦСКА - Ангел Грънчов говори пред GrandeFootball.com броени дни преди да започне лятната подготовка на "армейците". Един от най-добрите продукти на "червената" школа в последните години споредели мнението си за финансовата ситуация в клуба, за целите през новия сезон и за бъдещето си в състава.

- Разкажи нещо повече за себе си? Как започна да тренираш? Твое ли беше решението да се занимаваш с футбол?

- Започнах да тренирам в моя роден град Елин Пелин. Всичко стана много случайно, след като един мой приятел ми каза: "Искаш ли да дойдеш на някоя тренировка?". И така започна всичко... Откакто се помня съм с топка в ръка... (смее се)Решението да се занимавам точно с футбол беше изцяло мое. Сам за себе си реших, че футболът е моят спорт и реших да се посветя на него.

- В медиите се твърди, че след продажбата на Апостол Попов ти и Венци Василев ще оформите централната двойка зашитници... Чувстваш ли се готов за това?

- Не обръщам голямо внимание какво се пише по медиите. Няма значение кой ще остане и кой ще си тръгне. Чувствам се физически и психически готов, за да съм титуляр в отбора на ЦСКА. Разбира се, това го решава треньорът . Това, което се изисква от мен е да се раздавам максимално и да показвам най-доброто, на което съм способен. Решен съм да се боря за мястото си!

- Миналта пролет беше неизменен титуляр за ЦСКА... Какво се промени, за да се превърнеш в резерва?

- Не бях в най-добрата си форма по време на подготовката. Играех колебливо, което в крайна сметка ми костваше титулярното място. Но тогава бях все още зелен и напълно неопитен. Сега нещата са малко по-различни и вече се чувствам подготвен за всяко едно предизвикателство.

http://grandefootball.com/index.php?pvt=3837

urkoto

Re: Ангел Грънчов пред GF: Ние сме ЦСКА и гоним най-високите цел

Мнениеот urkoto » 01 юни 2013 19:18

Последните години гоните с всички сили и средства третото място и след това 48/48. Не знам какви ги бълнува тоя безхаберник
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 01 юни 2013 19:54

Гоните Михаля.С този президент,с тези управители,с тези футбалери,с тези фенове.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 01 юни 2013 19:58

най-високата цел скоро няма да е видим ако отбора продължава по този път.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 01 юни 2013 21:26

Високи цели...трето място и лиценз за догодина!
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 01 юни 2013 21:31

С тва ръководство нищо не гоните... и за това и такива гъзарчета като това момченце са в редиците на отбора (пасва на посредственото ниво)... ама ваша си работа де... оправяйте си се - ние да мислим как да изгоним това недоразумение Митов :Х :Х :Х
[center]Изображение[/center]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 01 юни 2013 21:41

Alex написа:С тва ръководство нищо не гоните... и за това и такива гъзарчета като това момченце са в редиците на отбора (пасва на посредственото ниво)... ама ваша си работа де... оправяйте си се - ние да мислим как да изгоним това недоразумение Митов :Х :Х :Х

Тва момченце ако бъде налагано като титуляр след 2-3 години ще играе в някое от топ първенствата и ще бъде титуляр в националния отбор.
Гадничко ще ви е да гледате Русия и Грънчов като титуляри в националния, но какво да се прави.
Също така тва момченце е класи над Илия Миланов и Терзиев.

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 01 юни 2013 21:50

Третото място малка цел ли е? Гледай догодина да не го изтървете. :lol:

urkoto

Мнениеот urkoto » 01 юни 2013 21:58

Venko123 написа:
Alex написа:С тва ръководство нищо не гоните... и за това и такива гъзарчета като това момченце са в редиците на отбора (пасва на посредственото ниво)... ама ваша си работа де... оправяйте си се - ние да мислим как да изгоним това недоразумение Митов :Х :Х :Х

Тва момченце ако бъде налагано като титуляр след 2-3 години ще играе в някое от топ първенствата и ще бъде титуляр в националния отбор.
Гадничко ще ви е да гледате Русия и Грънчов като титуляри в националния, но какво да се прави.
Също така тва момченце е класи над Илия Миланов и Терзиев.

По-голям виц не бях слушал през живота си. Единия действащ национал на България, другия капитан на младежкия национален, третия резерва в разпасаната команда на плешивия Моуриньо с я има 5 мача през сезона, я не :lol: :lol: :lol:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 юни 2013 22:57

Уау, колко "гениални" мнения до момента... Не знам какви цели гони отборът, но някои хора тука ги гони някаква необяснима злоба, а и нищо чудно някой модератор да ги подгони скоро...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”