Г-н Борисов, започваме с горещата тема на седмицата и атаките срещу ЦСКА. Как ще ги коментирате?
- По принцип не обичам и не искам да коментирам глупости. Ние, от фирма "Титан", предпочитаме да си гледаме нашия отбор и да не се занимаваме с другите клубове. За това нямам желание да внасям
излишно напрежение. Все пак футболът е игра за забавление, а не война.
Много хора твърдят, че има директива ЦСКА да е шампион. Дори от Левски са на това мнение.
- От кого е директивата? Най-вероятно от Европейския съюз. Много параноици има в тази държава. Вижте, моето мнение по въпроса е
следното: ЦСКА и Левски винаги ще бъдат атакувани. Интригите срещу двата гранда са се превърнали в бизнес от вас, журналистите. Пишете,
защото се чете. Това е.
Не само ние пишем и футболните хора говорят.
- Интернет порталите сте страшна работа. Не ме разбирайте погрешно. Не ви обвинявам. Пак повтарям, отдавна съм разбрал, че писането срещу
ЦСКА и Левски е бизнес, който е част от играта. Лично аз не се сърдя на никого. Знам, че футболът в България не може без тези неща. Той е като сапунен латиносериал.
Защо?
- Левски и ЦСКА имат голяма аудитория по подобие на сапунките. За да е интересен сериалът е вкарана интрига, във футбола тя се внедрява от
вас и после започва да се върти едно и също всеки ден.
Как ще отговорите на атаките, че Сливен играе за вас?
- Сливен да не ни е домашен отбор. Това няма как да се случи. Само ще припомня, че единствената загуба на ЦСКА в първенството е именно от Сливен.
Да обърнем внимание и на другите теми в ЦСКА. Защо сделката се бави?
- Решението на КЗК вече е факт. Има обаче неща, които трябва да се доуточнят.
Слуховете твърдят, че в петък ще бъдете обявен за президент на ЦСКА.
- Не е вярно. Първо, ЦСКА няма президент, а председател на надзорния съвет. В момента той се казва Александър Томов. Дали на по-късен етап ще стане промяна и аз ще заема поста, все още не сме уточнили. Може пък решението на "Титан" да е друго. Тук е моментът да уточня, че на този етап не искам да коментирам и темата за пари. Все още има много детайли и не е коректно да си отварям устата.
В ЦСКА непрестанно се говори на тази тема.
- Мога да успокоя всички, че лека-полека нещата се оправят.
Ще направите ли и вие обещание, че ЦСКА ще стане шампион на България и ще влезе в групите на ШЛ?
- Такова нещо не мога да гарантирам. Не само ние се целим в титлата. Към нея претенции имат и други клубове. Ще се борим, пък нека най-добрият я спечели.
Предполагам имате дългосрочна стратегия за развитие. Каква е тя?
- Нашата цел №1 е да направим така, че всеки домакински мач в "А" група да е посетен поне от 10-12 хиляди зрители. Знаем, че ЦСКА има огромен фенски потенциал и ако постигнем планираното, това ще е истинската победа за "Титан", а и за родния футбол.
Стана въпрос за фенове, те се връщат на стадиона с добра игра. Какво мислите за треньора Любослав Пенев и играта на отбора?
- От позицията на футболен запалянко харесвам как играе ЦСКА. Знам, че не е възможно всеки мач да сме на високо ниво. Що се касае до Любо Пенев и Хесус Паредес, според мен те си вършат работата добре и имат пълната ми подкрепа.
Да ви попитаме и за няколко слуха, които се въртят из публичното пространство...
- Какви?
Първият е, че ще бутате "Българска армия" и ще построите нов стадион.
- Подали сме документи за концесия и чакаме. Ако я получим, ще предприемем известни ремонти, но тази тема не желая да я коментирам, защото всичко е в далечно бъдеще.
Ще взимате ли футболисти от дублиращите състави на Реал Мадрид и Ливърпул?
- Като привърженик на футбола харесвам да гледам тези отбори по телевизията. Но да вземем играчи от тях ми звучи малко нереалистично.
Босът на "Титан" Димитър Борисов: Директивата "ЦСКА шампион"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- smash_the_reds
Re: Босът на "Титан" Димитър Борисов: Директивата "ЦСКА шампион"
Съществително нарицателно име, женски род.
Директива – предстaвлява нормативен акт на Европейския съюз, с който на държавите членки се поставя определена цел, без да се налагат изрични мерки за постигането й. Трябва да се прави разлика между директива и регламент на ЕС, който се прилага автоматично и не изисква приемането на допълнителни мерки на национално равнище, за да влезе в сила. Директивата задава определен срок от време, в който вътрешното законодателство на държавите членки трябва да се приведе в съответствие с нейните разпоредби. Това може да бъде осъществено с различни нормативни процедури в зависимост от материята, която се урежда.
Баси директивата

Да де , ама се съмнявам , че всички съдии и отбори ще се надупват толкова показно на Панчеревците !
smash_the_reds написа:Съществително нарицателно име, женски род.
Директива – предстaвлява нормативен акт на Европейския съюз, с който на държавите членки се поставя определена цел, без да се налагат изрични мерки за постигането й. Трябва да се прави разлика между директива и регламент на ЕС, който се прилага автоматично и не изисква приемането на допълнителни мерки на национално равнище, за да влезе в сила. Директивата задава определен срок от време, в който вътрешното законодателство на държавите членки трябва да се приведе в съответствие с нейните разпоредби. Това може да бъде осъществено с различни нормативни процедури в зависимост от материята, която се урежда.
Баси директивата
Много добре си го извадил от Уикипедия, но иронията няма смисъл, защото думата "директива" се задава от журналиста, на която Д.Борисов отговаря:
- От кого е директивата? Най-вероятно от Европейския съюз. Много параноици има в тази държава.
Сещаш ли се ,кои са параноиците???
- smash_the_reds
Сещаш ли се ,кои са параноиците???
Не се сещам-честно.

Докога ще се спекулира със загубата на ЦСКА от "Сливен" през есента.Тогава отбора беше в ръцете на несретника Лупи.Клубът едва креташе финансово.Чест прави на Д.Пенев,че го пое във време,когато всички "милеещи" за ЦСКА деятели и специалисти,се бяха скрили в миши дупки.Никой освен чичо Митко не се нае първо да сглоби а след това и да тренира отбора,защото не бе сигурна заплатата му.Благодарение на Д.Пенев отборът не само оцеля,но и бе дълго време начело в класирането.Защо тогава никой не говореше за уредени мачове и съдии??? Появиха се "титаните'',скроиха номер на чичо Митко/никой не може да ме убеди,че загубата от "Пирин" е случайна/,появи се и Л.Пенев,чийто коефициент на интелигентност заедно с този на Кокала,е по-малък дори от бившия президент на САЩ Буш,и театъра започна.На сцената се изкачи и друго величие-кмета Лечков.Питам се-има ли полза от това футбола ни?Кого лъжем или се самозалъгваме...
smash_the_reds написа:Сещаш ли се ,кои са параноиците???
Не се сещам-честно.
Ами, мощната синя журналистика бе пич. То какви ли не определения написаха, а ти сега за една дирекрива - това си е капка в морето.
Последна промяна от msm на 07 апр 2009 16:41, променено общо 2 пъти.
smash_the_reds написа:Съществително нарицателно име, женски род.
Баси директивата
Я прочети внимателно стстията и виж кой използва думата ДИРЕКТИВА в интервюто!
dimitar59 написа:Докога ще се спекулира със загубата на ЦСКА от "Сливен" през есента.Тогава отбора беше в ръцете на несретника Лупи.Клубът едва креташе финансово.Чест прави на Д.Пенев,че го пое във време,когато всички "милеещи" за ЦСКА деятели и специалисти,се бяха скрили в миши дупки.Никой освен чичо Митко не се нае първо да сглоби а след това и да тренира отбора,защото не бе сигурна заплатата му.Благодарение на Д.Пенев отборът не само оцеля,но и бе дълго време начело в класирането.Защо тогава никой не говореше за уредени мачове и съдии??? Появиха се "титаните'',скроиха номер на чичо Митко/никой не може да ме убеди,че загубата от "Пирин" е случайна/,появи се и Л.Пенев,чийто коефициент на интелигентност заедно с този на Кокала,е по-малък дори от бившия президент на САЩ Буш,и театъра започна.На сцената се изкачи и друго величие-кмета Лечков.Питам се-има ли полза от това футбола ни?Кого лъжем или се самозалъгваме...
Виж сега. Мисля, че не си много наясно с развитието на футбола по принцип. Нивото на БГ футбола в момента е с една идея по-високо, от есента на миналата година .Няма как да отречеш развитието на Черноморец, Черно море, Локомотив Сф, Славия, Литекс и някой други отбори в определени мачове. Това ,че някой като теб се занимават с интелекта на определени ръководители, в никаква степен не се отразява на самата игра. Параноиците са много в тая държава, и всеки мисли , че е разкрил най-голямата конспирация на света. Щом и ти така мислиш си е твой проблем.
- Al_Abrashev
- Контакти:
100% съм съгласен с теб.dimitar59 написа:Докога ще се спекулира със загубата на ЦСКА от "Сливен" през есента.Тогава отбора беше в ръцете на несретника Лупи.Клубът едва креташе финансово.Чест прави на Д.Пенев,че го пое във време,когато всички "милеещи" за ЦСКА деятели и специалисти,се бяха скрили в миши дупки.Никой освен чичо Митко не се нае първо да сглоби а след това и да тренира отбора,защото не бе сигурна заплатата му.Благодарение на Д.Пенев отборът не само оцеля,но и бе дълго време начело в класирането.Защо тогава никой не говореше за уредени мачове и съдии??? Появиха се "титаните'',скроиха номер на чичо Митко/никой не може да ме убеди,че загубата от "Пирин" е случайна/,появи се и Л.Пенев,чийто коефициент на интелигентност заедно с този на Кокала,е по-малък дори от бившия президент на САЩ Буш,и театъра започна.На сцената се изкачи и друго величие-кмета Лечков.Питам се-има ли полза от това футбола ни?Кого лъжем или се самозалъгваме...
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]