Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
джони
Контакти:

ще накаже ли бфс отбора на ЦСКА?

Мнениеот джони » 21 апр 2013 19:09

Изображение
Шефът на фенклуба на ЦСКА Росен Петров - Животното е ударил бившият треньор на няколко тима в А група Костадин Ангелов.

Специалистът показа пораженията от интервенцията на Животното. Ангелов е със спукана устна и отток на скулата.

Според Ангелов инцидентът е станал в сектор В на стадион „Българска Армия“, където той е наблюдавал мача.

„Дойде едно говедо в истинския смисъл на думата. Викато му Животното и директно ме удари, без да ми се обяснява“, коментира Ангелов.

„Каза ми, че съм се държал за главата при гола, незнаейки реално, че аз съм израснал в този клуб и съм играл за него.“

„Отидох да гледам мача при феновете. Вече знам, че трябва да гледам от сектор А. Те са пълни идиоти, а това не е нормално държание. Този човек трябва да бъде съден. Аз ще се опитам да го съдя. Полицаите казаха, че не са видели. Това е идиотска работа. Стигна се до бой, без да провокирам никой и без да съм казал нещо. Разби ми носа. Това е поредната тъпотия“, каза още Костадин Ангелов.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=342021
Изображение

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: ще накаже ли бфс отбора на Цска?

Мнениеот джони » 21 апр 2013 19:10

Шефът на "Черно море" Красен Кралев постави ултиматум на БФС да отмени наложеното наказание от 2 срещи лишаване от домакинство. Варненци бяха санкционирани, след като фен счупи с бутилка носа на треньора на "Ботев" Трифон Пачев

http://novinar.bg/news/cherno-more-postavi-ultimatum-na-bfs_MTIyODs1Ng==.html

OfanzivaCSKA
Контакти:

Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!

Мнениеот OfanzivaCSKA » 21 апр 2013 19:14

Един от тарторите в агитката на ЦСКА, арестуваният за наркотрафик Росен Петров Животното преби футболния треньор Костадин Ангелов на трибуните на стадион „Българска армия" по време на столичното дерби със Славия.

Това заяви именно Ангелов на излизане от „Армията". Треньорът показа къде е бил удрян от запалянкото, заявявайки че е била разбита устната му.

„Дойде едно говедо в истинския смисъл на думата. Викат му Животното. Дойде и ме удари, защото съм се държал за главата при гола на ЦСКА. Той не знае, че аз съм израснал с този клуб".
Поредно безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!

„В една нормална държава този човек ще бъде осъден и аз възнамерявам да предприема тези действия. Полицаите обаче казаха, че не са видели нищо".

В този момент към Ангелов е отправен въпрос от близкостоящ фен защо е псувал, докато е бил на трибуните. Бившият треньор на Видима-Раковски пък се закле в децата си, че не е псувал никого.

„Кой съм псувал? Аз съм израснал в тази школа. Имам две деца заклевам се в тях, че не съм псувал. Вие сте ненормални, бе! Това е идиотска работа. Вие знаете ли, че за малко щях да вляза в екипа на Радукана. Стигна се до бой, че не съм казал нищо. Удари ми два тупаника, разби ми джуката. Поредната тъпотия!", недоумяваше Ангелов.

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 21 апр 2013 19:14

По коя точка точно?
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 апр 2013 19:15

Какъв се явява Лаптопа на този мач - служебно лице, длъжностно лице противников състезател?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

OfanzivaCSKA
Контакти:

Re: Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!

Мнениеот OfanzivaCSKA » 21 апр 2013 19:16

Защо да не пускаме?! Такива елементи като Животното нямат място в Г!!!!!!!!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 21 апр 2013 19:17

http://@№$/11tIfbo Eто линка.
То това не е фен. Това е мастия. :evil:

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 21 апр 2013 19:18

Тогава, като ви дънят главите и взимат шалове и фланелки ще се сърдите само на себе си. Тоя човек може да е всякакъв, но е истински армеец за разлика от други, които ходят на мач само, за да имат снимки за фейсбука.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 21 апр 2013 19:18

vaskonti написа:Какъв се явява Лаптопа на този мач - служебно лице, длъжностно лице противников състезател?

той е треньор,при всички положения има карта от бфс,така че си е служебно лице,освен това има точка и за масова сживане,т.е би трябвало да има 3 мача наказание

OfanzivaCSKA
Контакти:

Мнениеот OfanzivaCSKA » 21 апр 2013 19:19

Червени_шампиони написа:Тогава, като ви дънят главите и взимат шалове и фланелки ще се сърдите само на себе си. Тоя човек може да е всякакъв, но е истински армеец за разлика от други, които ходят на мач само, за да имат снимки за фейсбука.

Как хубаво ви е промил мозъците този, не е истина.. ;)

Върни се в “ЦСКА”