Вие какво мислите по казуса с Платини? Ако може и една анкета да се пусне дали трябва да остане в клуба или не след лятото. Моето мнение е ясно. Но държа да отбележа, че за мен той е най-качествения нападел в А група.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red Warrior написа:Не го приемай толкова вътрешно. Платини си е чепат характер, но е може би най-добрият ни футболист. Мисля си, че не показвал досега някакво тотално неадекватно поведение в отбора. Има такива хора в живота, има ги и във футбола.
Red Warrior написа:Не го приемай толкова вътрешно. Платини си е чепат характер, но е може би най-добрият ни футболист. Мисля си, че не показвал досега някакво тотално неадекватно поведение в отбора. Има такива хора в живота, има ги и във футбола.
danko_sot написа:Добре, не съм ли прав. Я си представете в някъв голям отбор, примерно в Юнайтед Перси или в Барса Меси точно преди най-важнвия мач за сезона да вземе една бутилка от земята и да я изрита в публиката. И после нито Майкъла дето се прави на много страг нито никой, даже и една забележка не казаха за Платини. И на следващия мач след наказанието, оп пак веднага титуляр. Руни в някъв мач на националите беше изритал някъв точно преди европейското миналата година и посрле не знаеше къде се намира. Даже в Юнайтед формата му беше паднала....
Red Warrior написа:danko_sot написа:Добре, не съм ли прав. Я си представете в някъв голям отбор, примерно в Юнайтед Перси или в Барса Меси точно преди най-важнвия мач за сезона да вземе една бутилка от земята и да я изрита в публиката. И после нито Майкъла дето се прави на много страг нито никой, даже и една забележка не казаха за Платини. И на следващия мач след наказанието, оп пак веднага титуляр. Руни в някъв мач на националите беше изритал някъв точно преди европейското миналата година и посрле не знаеше къде се намира. Даже в Юнайтед формата му беше паднала....
Братле, ти безгрешен ли си? Ако си играл футбол знаеш, че понякога краката не те слушат, или емоциите са ти в повече и бъркаш. По-спокойно...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта