Днес разгледах официалната програма на родния букмейкър и изпаднах във възторг ! От може би над 500 /петстотин футболни срещи,БОТЕВ ВРАЦА-ЦСКА се оказа с уникален коефициент !!!! брой голове отбелязани от домакина?
За 3 /три/ или повече гола е определен коефициент ?????? 55 !!!!!! ДА петдесет и пет? Съвсем СЛУЧАЙНО!!!!! ДОМАКИНИТЕ които в досегашните 19 /ДЕВЕТНАДЕСЕТ/ кръга бяха отбелязали ОБЩО!!!! 9 /девет/ гола се ОТПУШИХА И ОТБЕЛЯЗАХА ТОЧНО толкова, че да покрият КОЕФИЦИЕНТА!!!!??????
Сериозно се замислих и си правя следните изводи: В родното ни футболно първенство няма,няма,няма уговорени мачове!!!!!! В родното ни футболно първенство се играе ФЕЪР-ПЛЕЙ и футболистите ни не залагат на мачовете си,даже и тези от ЧЕРНОМОРЕЦ !!!!! грешка,те залагали на мачове в чужбина.
ЕВРОФУТБОЛ стартира програма за развитие на млади родни таланти,но дали и футболистите ни са ТАКИВА?????
Замислих се и за това,че при скромен залог,да речем 100 /сто/ , лева от всички участници в ЗРЕЛИЩНИЯ МАЧ естествено и треньорите КОИТО ЕСТЕСТВЕНО НЕ ЗНАЯТ НИЩО???? се получава нещо такова!!!25 от един отбор и 25 от втори отбор =50 /петдесет/ х 100 лева =5000 /пет хиляди/ х 55 /петдесет и пет/ коефициент =275000 левчета!!!!
Така си мисля,че ОТ цска НЯМА ДА ИЗЛИЗАТ НА ТРЕНИРОВКИ с извадени джобове,ТИТАНИТЕ нямат проблем с лиценза,А МОМЧЕТАТА ОТ Ботев заслужават да останат в А група и ЕВРОФУТБОЛ може да си определя каквито и да е коефициенти,така се развиват нещата в Родния футбол и съдийството е върха на АЙСБЕРГА.
ЕВРОФУТБОЛ спонсориро таланти ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЕВРОФУТБОЛ спонсориро таланти ?
Нищо чудно факт е, че Ботев имат слабо нападание. Може да са си стиснали ръцете хем ЦСКА ще спечели със сигурност хем ще вземе пари, хем феновете на Ботев ще бъдат в добро настроение след като показват добра игра срещу български гранд, хем и ще има пари за врачани. Това е някакъв колосален коефициент. Някой ако си размърда ръцете може и да провери залозите специално за тая среща.
Стига сте се вкарвали във филми.Този мач дори да искат да го нагласят не могат толкова добре, както стана.Сугурно в онлайн букмейкарите е бил 100 този коефициент, който споменаваш.Интер вчера ги обърнаха за 10 мин. от 3:1 до 3:4. и той е стъкмен значи.Защитата на ЦСКА с К.Стоянов е пълна дупка, така че голове, дузпи, картони- радост за окото толкова..!
Empty написа:Стига сте се вкарвали във филми.Този мач дори да искат да го нагласят не могат толкова добре, както стана.Сугурно в онлайн букмейкарите е бил 100 този коефициент, който споменаваш.Интер вчера ги обърнаха за 10 мин. от 3:1 до 3:4. и той е стъкмен значи.Защитата на ЦСКА с К.Стоянов е пълна дупка, така че голове, дузпи, картони- радост за окото толкова..!
Aбе те и тук мин година Ман Сити им трябваше победа в последния мач за да станат шампиони, и до 92-93 мин правеха равен.

Мда... и черепа подарява 300 бона понеже не ги разбира тия неща и яде доматите с колци...
Хубаво е като се опитвате да размишлявате - да погледнете нещата от всички страни. Да помислите дали парите ще ги берат от дърветата съответните "играчи" или ще трябва да ги вземат от някоя мутра... И съответно как ще стане това...
Хубаво е като се опитвате да размишлявате - да погледнете нещата от всички страни. Да помислите дали парите ще ги берат от дърветата съответните "играчи" или ще трябва да ги вземат от някоя мутра... И съответно как ще стане това...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- gubernatora62
- Контакти:
- JohnnieWalker
- Контакти:
Ами колко да е коеф. ВРАЦА да вкара 3 ??? Просто в програмата има раздел за 3+ гола и хората са дали коеф.... По тая логика на финала 99 на ШЛ има черно тото защото МЮ бият накрая ? Ебати филма 

expert25, добре дошъл във форумите на gong.bg за начало.
Надявам се, че това е първия и последен подобен пост, в който се търси "интриги" и "измами" навсякъде.
Моето лично мнение е, че може и да си прав, но аз не мисля така. Аз, лично, не се интересувам от български футбол точно поради причината, че има уговорки за мачове и трансфери в българското първенство, а и българкските футболисти в по-голямата им част са ми доста смешни и за мен не са никакви спортисти.................. но това е друга тема.
По темата искам да кажа, че трябва да допуснеш възможността, че може би Ботев Враца наистина са се "надъхали" (все пак играят срещу ЦСКА) и след като не са вкарвали толкова много голове последните кръгове, сега играта им е тръгнала.
За мен когато нещо такова се случи (уж съмнително) веднъж от 10 мача - си е чиста случайност. Виж ако Ботев вкарат още в 3 мача по 3 гола на доста по-сериозни отбори от тях от тук до края на първенството - тогава бих си помислил, че има нещо не както трябва.
Надявам се, че това е първия и последен подобен пост, в който се търси "интриги" и "измами" навсякъде.
Моето лично мнение е, че може и да си прав, но аз не мисля така. Аз, лично, не се интересувам от български футбол точно поради причината, че има уговорки за мачове и трансфери в българското първенство, а и българкските футболисти в по-голямата им част са ми доста смешни и за мен не са никакви спортисти.................. но това е друга тема.
По темата искам да кажа, че трябва да допуснеш възможността, че може би Ботев Враца наистина са се "надъхали" (все пак играят срещу ЦСКА) и след като не са вкарвали толкова много голове последните кръгове, сега играта им е тръгнала.
За мен когато нещо такова се случи (уж съмнително) веднъж от 10 мача - си е чиста случайност. Виж ако Ботев вкарат още в 3 мача по 3 гола на доста по-сериозни отбори от тях от тук до края на първенството - тогава бих си помислил, че има нещо не както трябва.
LIVERPOOL RULZZ
-
- Контакти:
Толкова очевАдно е..толкова дузпи с ръце не е имало в цялата "а" група за 3 сезона..
gubernatora62 написа:
Честито, пише те и във вестник Еврофутбол на 2-ра страница