Агитката на ЦСКА (Тема само за Армейци)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Агитката на ЦСКА (Тема само за Армейци)
Вчера пуснах тема за агитките в България, днес нека разгърнем темата за червената агитка която не веднъж е правела стадиона ад за гостуващия отбор.
Re: Агитката на ЦСКА (Тема само за Армейци)
Темата е интересна (както и миналата),но поне тук качвайте снимки на агитката (само вашата щом темата е за ЦСКА) ,доста по-интересно ще е 

Мнението ми е, че откакто Офанзива води публиката, тя не е достатъчно на ниво. Каквото искате говорете за Дучето, но наистина правеше шоу и агитката изглеждаше добре. Мисля че и при феновете не Левски имаше някакво разделение преди години, но се оправиха.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
CSKA ME написа:Мнението ми е, че откакто Офанзива води публиката, тя не е достатъчно на ниво. Каквото искате говорете за Дучето, но наистина правеше шоу и агитката изглеждаше добре. Мисля че и при феновете не Левски имаше някакво разделение преди години, но се оправиха.
Напълно съм съгласен все си мисля че боклуците са виновни и за сегашното състояние на Сектор Г, който според мен не е на нивото от преди година, две.
-
- Контакти:
Не ни сравнявайте със сините, моля. И на нас да ни дават по 15 бона ще имаме всичко и всеки мач ше пълниме стадионите, ама не е тва целта 

това ли ви е капацитета?
само питам и няма намерение да влизам повече тук.
само питам и няма намерение да влизам повече тук.

Безкрайна е историята на Сектор "Г"! Ако почна да качвам снимки от всяко пирошоу, хореографии, подкрепа... няма да ми стигне цял ден.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- No Pyro No Fun
- Контакти:
Истината е че повечето фенове на ЦСКА и Левски са "глорихънтъри"... по-малко сме не защото Дучето вече го няма а заради състоянието на отбора... а това да ни сравнявате с Левски и да ги изкарвате по-добре последната година е... тъпо... те на домакински мачове са колкото нас, на гостуванията почти винаги е пълна клетката на Левски или нашата, просто първия полусезон ходеха повече от нас заради добрите резултати, а ние по-малко заради слабата игра и най-важното домакинствахме из цяла България докато не ни настаниха на стадиона на Славия с цена на билетите 10 лева. Миналата година втория полусезон помните от мача с Локо София до края какво беше. Като пеене сме най-добри.

-
- Контакти:
Агитката на ЦСКА е пълна с пияндурници. Същото важи и за агитката на Левски. Според мен трябва да се наложи някакъв контрол и да не може да влизат хора на стадиона, които са обърнали по 5 водки преди мача
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]