Предлагам и вие да дадете прогноза как ще изглежда ЦСКА през пролетта
------------------------------Черни---------------------------------
----Бандаловски-----Попов-----Крачунов----Венков----
-----------------------------Саша------------------------------
------Присо--------------Анисе------------------Делев--------
(Чочев)------------(Варела)---------------(Карата)
---------------------Платини------Камбуров--------------------
Стартов състав на втория полусезон - ЦСКА 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стартов състав на втория полусезон - ЦСКА 2013/2014
колега не се сърди ,но аз като Левскар знам че състава ви е този с две въпросителни едната си е сложил ти а другата е Делев-той няма да е титуляр вервай ми. а за другото крило титуляр ще е Варела.
Иначе състава ви не е лош особено в нападение,но отзад ще берете много ядове-в това съм сигурен.
Иначе състава ви не е лош особено в нападение,но отзад ще берете много ядове-в това съм сигурен.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:колега не се сърди ,но аз като Левскар знам че състава ви е този с две въпросителни едната си е сложил ти а другата е Делев-той няма да е титуляр вервай ми. а за другото крило титуляр ще е Варела.
да се смея ли да плача ли защитата ни е сработена от 1 година играят момчетата даже и повече с изключение (венков) най-добрата защита в първенството е в момента какво искаш повече ??? :D

да се смея ли да плача ли защитата ни е сработена от 1 година играят момчетата даже и повече с изключение (венков) най-добрата защита в първенството е в момента какво искаш повече ??? :D
извини ме братле може би сбърках като си дадох мнението-ИЗВИНЯВАМ СЕ.
Вие сте машини-приеми моите извинения-само си спомни обаче колко гола инкасирахте за 5 контроли.
И не ми казвай че това са само контроли или че сте играли тото.
Не искам скандали-имате най сработения отбор в групата -РАДВАЙ СЕ.
извини ме братле може би сбърках като си дадох мнението-ИЗВИНЯВАМ СЕ.
Вие сте машини-приеми моите извинения-само си спомни обаче колко гола инкасирахте за 5 контроли.
И не ми казвай че това са само контроли или че сте играли тото.
Не искам скандали-имате най сработения отбор в групата -РАДВАЙ СЕ.
LEVSKI_FOREVER
- Udoji90
- Контакти:
Re: Стартов състав на втория полусезон - ЦСКА 2012/2013
В началните кръгове очаквам да е: Черни - Венков; Крачунов; Попов; Бандаловски - Анисе; Саша - Сержиньо; Камбуров; Нюаджи - Платини. Именно такъв състав се очерта в контролите.
След като навакса с подготовката, Варела може би ще се наложи, като ще измести един измежду Сержиньо и Нюаджи (като позиция изглежда по-логично да е Нюаджи, но пък в контролите сякаш той получаваше повече доверие от Сержиньо, така че не се знае).
За Делев ще се почака по-дълго да навлезе във форма, а когато го направи, едва ли ще е титуляр. Горе-долу същото ще е при Карачанаков, който може би ще е готов около месец преди края на сезона. Марсиньо може би ще се завърне към края на март и нищо чудно веднага да бъде използван като титуляр, а най-логично ми изглежда да измести Анисе (доколкото ми е известно, Марсиньо беше взет именно за вътрешен халф).
Иначе аз лично изобщо не съм убеден, че Анисе трябва да е толкова назад (най-добре го виждам на крилото - бърз е и с широка крачка, има и прилична техника), нито че Нюаджи трябва да е крило (в центъра ще е най-силен), нито че Крачунов трябва да се предпочита пред Грънчов. И все пак се надявам да греша и тези ходове да се окажат успешни.
След като навакса с подготовката, Варела може би ще се наложи, като ще измести един измежду Сержиньо и Нюаджи (като позиция изглежда по-логично да е Нюаджи, но пък в контролите сякаш той получаваше повече доверие от Сержиньо, така че не се знае).
За Делев ще се почака по-дълго да навлезе във форма, а когато го направи, едва ли ще е титуляр. Горе-долу същото ще е при Карачанаков, който може би ще е готов около месец преди края на сезона. Марсиньо може би ще се завърне към края на март и нищо чудно веднага да бъде използван като титуляр, а най-логично ми изглежда да измести Анисе (доколкото ми е известно, Марсиньо беше взет именно за вътрешен халф).
Иначе аз лично изобщо не съм убеден, че Анисе трябва да е толкова назад (най-добре го виждам на крилото - бърз е и с широка крачка, има и прилична техника), нито че Нюаджи трябва да е крило (в центъра ще е най-силен), нито че Крачунов трябва да се предпочита пред Грънчов. И все пак се надявам да греша и тези ходове да се окажат успешни.
Последна промяна от Udoji90 на 14 фев 2013 16:30, променено общо 10 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
13/14 е след една година.
Защита е ясна, в полузащита са сигурни Саша и Анисе, все си мисля че Карачанаков и Варела трябва да играят, в нападение Платини за другите нз.
Някой знае ли Карачанаков кога се връща?
Някой знае ли Карачанаков кога се връща?
Какво има да се умува... тои състава и да искаш неможе да се обърка в момента !!!
Черни , Бандаловски , Попов , Крачунов , Венков , Саша , Анисе , Сержинио , Платини , Варела , Камбуров ... ( Платини зад нападателя Камбуров ) .... това е .. ако Спас Делев набързо влезне във форма застава на другото крило на мястото на Сержинио и това ти е отбора ... Има си и много прилични резерви ако недаи си боже стане нещо .. ( Грънчов , К.Стоянов , Кирякидис , Присо , Нюанджи ) така че няма от какво да се претисняваме излизаме на пролет .. бием наред .. взимаме купата на БГ и другите да му мислят !!!
А НИЕ СМЕ ЦСКА ЦСКА ЦСКА !!!
Черни , Бандаловски , Попов , Крачунов , Венков , Саша , Анисе , Сержинио , Платини , Варела , Камбуров ... ( Платини зад нападателя Камбуров ) .... това е .. ако Спас Делев набързо влезне във форма застава на другото крило на мястото на Сержинио и това ти е отбора ... Има си и много прилични резерви ако недаи си боже стане нещо .. ( Грънчов , К.Стоянов , Кирякидис , Присо , Нюанджи ) така че няма от какво да се претисняваме излизаме на пролет .. бием наред .. взимаме купата на БГ и другите да му мислят !!!
А НИЕ СМЕ ЦСКА ЦСКА ЦСКА !!!
- Червени_шампиони
- Контакти:
-------------------------- Черни ------------------------
- Бандаловски --- Попов - Крачунов --- Венков---
----------------- Саша ---------- Анисе ---------------
--- Варела ---------- Камбуров ------ Сержиньо ---
------------------------ Платини -----------------------
Анисе/Чочев
Сержиньо/Делев, докато Карачанаков се възстанови напълно, а това няма да е по рано от месец април.
Платини/Камбуров
- Бандаловски --- Попов - Крачунов --- Венков---
----------------- Саша ---------- Анисе ---------------
--- Варела ---------- Камбуров ------ Сержиньо ---
------------------------ Платини -----------------------
Анисе/Чочев
Сержиньо/Делев, докато Карачанаков се възстанови напълно, а това няма да е по рано от месец април.
Платини/Камбуров
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Кирякидис до Саша не е ли по-добър вариант? Анисе по крилото-мисля че Херо беше го сложил там.
Когато Варела е готов ще имаме две сравнително добри крила.Платини между тях зад Камбуров.
Когато Варела е готов ще имаме две сравнително добри крила.Платини между тях зад Камбуров.