Титлата е червена!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Титлата е червена!
Титлата е червена! Няма кой да ни спре!!!
Re: Титлата е червена!
е няма, от пролетта почнахте със схемите - черноморец на локо, локо на цска; сливен на спартак, спартак на цска. За 15 мача вкарахте 26 гола, а сега само за 3 - 9. Да се просълзи човек...
- Al_Abrashev
- Контакти:
Червено ти е само въображението!CSKA_32 написа:Титлата е червена! Няма кой да ни спре!!!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
-
- Контакти:
CSKA_32 написа:Титлата е червена! Няма кой да ни спре!!!
Може ама по спортна стрелба

longer написа:е няма, от пролетта почнахте със схемите - черноморец на локо, локо на цска; сливен на спартак, спартак на цска. За 15 мача вкарахте 26 гола, а сега само за 3 - 9. Да се просълзи човек...
Пич, мач с мач не си приличат. И каква сметка държиш колко гола за колко мача сме вкарали.. Почнахте едни философии. Има ли са шанс да вкарат повече от 1 или 2 гола, вкарали са ги... Приемете най-накрая че ЦСКА е шампион

longer написа:е няма, от пролетта почнахте със схемите - черноморец на локо, локо на цска; сливен на спартак, спартак на цска. За 15 мача вкарахте 26 гола, а сега само за 3 - 9. Да се просълзи човек...
Нали нямаме пари и ще фалираме! Но купуваме мачове не само наши, но и на други отбори?

Говеда смешни сте! Не ние си купихме гостуванията в Мездра и Перник!
Гледайте си смешното подобие на отбор и не се занимавайте с нас!

Последна промяна от RED MAGIC на 19 мар 2009 10:51, променено общо 1 път.
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
По твоята логика следва че:
1. Локото от Черноморец
2. ЦСКА от Локото
и най-важното
3. Локото от Левски като гост на Герена. Ще ви благодаря ако го направите за нас
Глупости са това бе пич. Погледни играта. ЦСКА мачка всеки мач още от миналия сезон. Дори равенството с Локо Мездра беше случайност, при положение че ги разбихме. И сега е така. Да ти напомня ли, че и Левски се оттърва от загуба на точки не защото има организация, а защото играе слабо. Освиркванията на Герена го доказват.
Ще се радвам да ги чуя и в неделя вечер
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
[offtopic]аз се чудя на нашите момчета във форума , кво им обръщате внимание на тия рога ??? те все пак мразят ЦСКА , нали си развяваха знаменцето "шумен мрази ЦСКА" хахах[/offtopic]
[offtopic]
Улавям страх у говеждите! Титлата е червена! ЦСКА е отбора, който цял свят го знае. Подуяне са известни само с ЕВРОИДИОТЩИНИТЕ си! Любо тая пролет ще бие "вечно вторите" минимум с 3:0!!![/offtopic]
Улавям страх у говеждите! Титлата е червена! ЦСКА е отбора, който цял свят го знае. Подуяне са известни само с ЕВРОИДИОТЩИНИТЕ си! Любо тая пролет ще бие "вечно вторите" минимум с 3:0!!![/offtopic]