Цензура на транспаранти на Сектор Г!В каква държава живеем?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Цензура на транспаранти на Сектор Г!В каква държава живеем?

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 24 ное 2012 19:44

Днес, преди срещата реванш между отборите на ЦСКА и Лудогорец се случи нещо твърде притеснително за футболна България. По нареждане отгоре на полицията е било наредено да не пуска тези знамена и транспаранти на сектор "Г", които изразяват някаква позиция. Според информация на Sportal.bg причината се крие в нареждане на ръководството на ЦСКА, което в предишния домакински двубой на тима бе глобено с 5000 лева от БФС за издигнат от сектор "Г" транспарант. Ето какво пишеше на знамената и плакатите, които не бяха допуснати на трибуните:

Транспарантите за мача, които не бяха допуснати на трибуните:

"Немили-недраги, без спонсор, стадион и бази. Надежда само една - 90 минути подкрепа... В името на ЦСКА"

"Некадърници, от истината ви боли, нали? Свещи да си купите с нашите пари" - това е насочено срещу БФС и глобата, която футболният съюз наложи на клуба заради издигнат от привържениците транспарант в предишно домакинство.

Знамената, които не бяха пуснати на трибуните:

"Забрана на забраните"

"За нас това е идеалът - България пак да бъде цяла"

Освен това в сектор "Г" щеше да бъде издигнат транспарант с лика на президента на БФС Борислав Михайлов, който да е с прическата на звездата на Евертън Маруан Фелайни.
Доколкото знам живеем във свободна и правова държава или се бъркам?След днешната случка ми прилича повече на тоталитарна главочовщина!

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Re: Цензура на транспаранти на Сектор Г!В каква държава живеем?

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 24 ное 2012 19:46

Аз си мисля че скандиранията : " Бойко Борисов пед..аст , пед..аст" са някакъв вид престъпление .... но не съм убеден има ли такава точка в закона :?

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 24 ное 2012 19:50

В държава управлявана от мутри, какво да очакваме. За първи път на мач на ЦСКА виждам как влсата начело с ББ се опитва да смаже феновете, ама няма да успеете. Фелайни от "Иван-Асен" е друга мутра от българския "фолклор".
Боко ти си аут. Юни иде, само с братя от източните квартали няма да стане. Хората независимо от кой отбор са, са крайно обидени, разочаровани и бедни.
За това отговорните хора в тая държава да се вземат в ръце иначе разни мутро-пожарникари ще ни доведат до 1997, 1990..... т.е. най-бедните хора в целия район.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 24 ное 2012 19:51

Нормално е като ни управляват комунисти като тиквата и цялото му обкръжение да действат така.
Нищо общо нямате с Апостола

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 24 ное 2012 19:51

Ивайло Лудогорец написа:Аз си мисля че скандиранията : " Бойко Борисов пед..аст , пед..аст" са някакъв вид престъпление .... но не съм убеден има ли такава точка в закона :?

:lol: :lol: ... От къде на къде да е престъпление? Кой по-точно е за да не бъде псуван?

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 24 ное 2012 19:54

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:...причината се крие в нареждане на ръководството на ЦСКА...

иииииии край на темата. :lol: Горките те, немили-недраги. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 24 ное 2012 19:56

Ивайло Лудогорец написа:Аз си мисля че скандиранията : " Бойко Борисов пед..аст , пед..аст" са някакъв вид престъпление .... но не съм убеден има ли такава точка в закона :?

Колко сте жал-ки. Само хора на нивото на един престъпник като тиквата, може да му вярват и да му дават цялата власт. Скоро като почнете да страдате(ако не сте вече), тогава друга песен ще пеете. Ама вас ви интересува пошлото- някакъв си отбор дето като се смени власта и той изчезва от картата. Вярвай те си, нагледал съм се на наивници.
Тая държава със всеки ден все на по - зле отиват нещата, ама прост народ (електорат), слаба държава.
Улицетворявайте се с Тиквата- па после друг трябва да оправя кашата
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 24 ное 2012 19:57

Миналата година когато псувахме Боко Тиквата в Разград не закъсня отговора на мутрата. Той се видя след есенното дерби...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fG_FnX4xfpQ[/youtube]
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 24 ное 2012 19:58

Vincenzo написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:...причината се крие в нареждане на ръководството на ЦСКА...

иииииии край на темата. :lol: Горките те, немили-недраги. :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Кво да ги правиш, четат през ред, теми пускат, че и политика обсъждат на всичко отгоре :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”