Нова песен за ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Нова песен за ЦСКА
песента е написана буквално за няколко минути , след последната победата над левски и изпълнена същата вечер , по време на АРПЕЗОС РОКФЕСТ в гр.КЪРДЖАЛИ ето линк за слущане не парчето http://www.facebook.com/photo.php?v=448 ... =3&theater
Re: Нова песен за ЦСКА
Ихаааа, малко ме съмнява да е написана за няколко минути ама е яко да има такива парчета

- ЛАЗО ЛЕВСКАРА
- Контакти:
Добре ви се е получило. Дано има повече такива песни, нека всеки пее за своя отбор, а не да плюе чуждия.
Какво да кажа... едно от най-добрите парчета писани за любимия отбор. Слушах го не знам колко пъти и определено заслужава да достигне и да се чуе от повече фенове. Сигурен съм, че ще хареса на всички.
Нещо не ми звучи като за вас,не отговаря на идеологията на клуба ви.Виж тази дето ви е химн,си е точно като от комунистическия "Златен Орфей".
talpata написа:Нещо не ми звучи като за вас,не отговаря на идеологията на клуба ви.Виж тази дето ви е химн,си е точно като от комунистическия "Златен Орфей".
Нещо те е яд, че не е ваша ли,кво? Може да е хубава, но щом е за ЦСКА за нищо не става, а? Отивай да маршируваш пред новите началници и не забравяй "Рапорт даден, рапорт приет"!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Къде ако не в Кърджали да я измислят

БАЙ ШНУР написа:Къде ако не в Кърджали да я измислят![]()
![]()
аха ха ха да изпревари ме тъкмо бях почнал да го пиша

За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ
СУПЕР !!! Аз тая песен я знам и с един друг текст,от който на "Намиращият спонсори" свят ще му се завие

talpata написа:Нещо не ми звучи като за вас,не отговаря на идеологията на клуба ви.Виж тази дето ви е химн,си е точно като от комунистическия "Златен Орфей".
Комплексар.