Колко от Вас феновете посещават редовно мачовете на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

nqkoisitam
Контакти:

Колко от Вас феновете посещават редовно мачовете на ЦСКА

Мнениеот nqkoisitam » 16 мар 2009 01:41

И така,не съм фен на никой български отбор,след малко ще пусна същата тема във форума на ЛЕВСКИ
Взе да ми става смешно от доста време,как хора тръбят насам и там колко обичат любимия си тим...и т.н
То не бяха преброявания на фенове,то не беше чудо...милиони и други глупости
Защо реално никой от тези хора не стъпва на стадиона,и по мои наблюдения,ако съберете 1500 души ще е ебахти късмета...
София вече е над 2 000 000 души,ако в града в който живея имаше мой любим футболен отбор,щях да се скъсам да ходя по мачове(фен съм на Ямболгаз,на предпоследно място сме в баскетболния шампионат и на първо по посещаемост-около 1500 до 2000 на среща за баскетбол )

Не правя темата за обида или нещо подобно,просто искам да се замислите,защо хората не ходят по мачове,какво им пречи...малодушието ли,липсата на интрига или нещо друго ?
Преди известно време ходих на един предсезонен мач между Уест Хем и Норич на "Кероу Роуд", капацитета беше 27 000 души,на стадиона имаше около 24 000 (5000 фена на Уест Хем),Норич е далеч по-малък от София...

Успех на ЦСКА през настоящия сезон. :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Колко от Вас феновете посещават редовно мачовете на ЦСКА

Мнениеот kartago » 16 мар 2009 02:12

Темата е много болна, и за съжаление си прав! Аз лично мисля, че рибата започва да мирише откъм главата....... идват ти в града отбори със съдиите си, гледаш предизвестени мачове, мятат ти бомби ( телефони ), псуваш, дереш се, ядосваш се и накрая кво?! Пак паднахме......, мисля, че нормалния фен се умори да чака чудото, ако ставаха от време на време, може би повече публика щеше да има. Днес гледах Гонзо в Канал 3, много ми хареса като каза, че съдиите накъсват мача, ама направо си прекаляват, поне вече гледаме редовно всякакъв футбол, е нашите съдии като ходят по семинари не ги ли гледат тия работи?! Днес един по-нормален съдия видях ( да му се ненадяваш ) на мача Черноморец - Локомотив и веднага се видя хубав, бърз мач! Може да нямаше голямо качество, но желание и бързина имаше много!

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 16 мар 2009 02:16

Нали се сещаш, че като не си фен на никой български отбор, никой няма да те вземе на сериозно с това проучване. Колкото и да ти е смешно, че хората обичат любимия си отбор, няма как реално 1500 човека да се изредят тука и да ти напишат: - Аз ходя. Всеки за себе си много добре знае, къде ходи и за какво, и никой не е длъжен да дава отчет за действията си. Колкото до причините, защо хората не ходят по стадионите, то те са безброй. Едни предпочитат домашен уют със салатка, други гаджетата си и т.н., но това не ги прави по-малко фенове.

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 16 мар 2009 06:32

аз ходя най-редовно последните 4 години почти нямам пропуснат домакински мач на ЦСКА
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 16 мар 2009 06:41

Почти всеки кръг без значение къде се играе мача !
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 16 мар 2009 06:55

след "инцидента" в сандански взех да се замислям заслужава ли си да си рискувам живота като ходя на гостуванията на армията пак има риск но е по-малък
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 16 мар 2009 08:28

От близо година и половина не съм ходил,освен на дербито с Левски.Но не смятам,да обяснявам защо! ;)
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

DelPierro
Контакти:

Мнениеот DelPierro » 16 мар 2009 08:30

брат тази събота се бяхме навили да ходим на цска сливен(около 20 човека)след което се разбра че , юнайтед- ливърпоол играят по същото време! еми извинявай ма гледах двата мача паралелно- на фона на английския мач нашите пичове изглежддаха надрусани и напълно неадекватни......колкото и да ми се искаше да съм там не стааа батко!!!! и за тва не са виновни нито садиите ,нито президентите на БФС , отборите и тн. , а само и единствено футболистите ни - гледам и играя футбол вече над 30 години и ви казвам че в БГ в момента има не повече от 6-7 футболисти- истински мъже които се борят докрай за победа! Те това е за съжаление.........

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 16 мар 2009 09:26

Аз си ходя навсякъде! Този сезон само гостуването в Мездра пропуснах. Кръвта вода не става - където е ЦСКА там съм и аз! Ние сме ок 500 човека ,които вече се познават не само по лица, но и по имена. Жалко е толкова малко хора да ходят на мач.
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 16 мар 2009 10:45

Темата е много точна! Простата истина е, че истинските фенове на тези 2 гранда в София са много малко 2-3 хиляди човека. Те имат повече фенове по селата отколкото в София. А тези които казват че са от Левски или от ЦСКА но не ходят на мачове не са никакви фенове. Абе тъжна картинка за родните "грандове"...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Върни се в “ЦСКА”