[center]ЦСКА уреди капитана на Локо (Пд)[/center]
Ръководството на ЦСКА е постигнало устна договорка с капитана на Локо (Пд) Христо Златински и очаква играча да се присъедини към отбора през зимата, съобщава "Меридиан Мач".
Червените следят от доста време полузащитника и се очакваше той да акостира на "Българска армия" през лятото, но това не се случи. Тогава от Локо в ЦСКА пристигнаха накуп 6 играчи - Тасио, Сержиньо, Юнес Бенжалюн, Кириакидис, Джереми Родригес и Михаил Венков.
Сега обаче селекционната политика на ЦСКА е да привлича българи. Скаутите Аспарух Никодимов, Христо Маринчев и Стоян Йорданов вече наблюдаваха Златински, Стефан Велев от Берое и Александър Александров от Черно море.
Златински има договор с локо до юни 2014 година, но се очаква босът на "смърфовете" Веселин Марешки да го пусне, за да спре да плаща високата му заплата.
ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Смятам, че е крайно време да има такава тема и да обсъждаме вече трансферните слухове и възможността някои играчи да акостират на Българска армия. И нека дам старт с това:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
На бас по една каса бира, че Златински няма да дойде в ЦСКА?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- Артилериста
- Контакти:
Така ,ето какво мисля аз за селекцията:
-на първо време да се отървем от ненужните,а те не са малък процент от отбора.Говоря за играчи като Родригес,Макенджиев,Станко,Кириакидис,Пакурар,Бенжалюн,Нилсон Антонио и КАПИТАНА Тошко Янчев
-на второ място да привлечем млади и перспактивни БЪЛГАРИ от нашето първенство:
За мен се нуждаем от играчи на следните постово и от следните играчи:
Вратар:Трябва ни класен вратар,Черни показва добри игри,но като цяло защитата играе важно роля за това.Най-добре Владо Стоянов
Централен защитник/Ляв бек:Тук от решаващо значение е като какъв ще го играе Коце Стоянов.Ако е централен защитник да се търси бек и обратно.Най-добре да се вземе някой млад бек от школата примерно и Коцето да играе като централен защитник,където е много силен.
Вътрешни халвофе:за мен са ни нужни поне 3-ма:Стефан Велев,Златински и задължително Георги Илиев от Черно море
Дясно крилоЗа мен Присо не е чак толкова слаб и трябва да му се даде шанс,но задължително с някой добър конкурент-Мишо Александров,Уелингтом(от литекс където беше) или друг класен чужденец.
ПлеймейкърАко не успеем да вземем Георги Илиев,който може да играе на тази позиция,това означава,че ни трябва играч от класата на минимум Георги Миланов.
Това е за селекцията,като се има предвид ,разбира се,че не се разделяме с нито 1 от футболистите ни,които не са посочено по-отгоре.Това е само според мен
-на първо време да се отървем от ненужните,а те не са малък процент от отбора.Говоря за играчи като Родригес,Макенджиев,Станко,Кириакидис,Пакурар,Бенжалюн,Нилсон Антонио и КАПИТАНА Тошко Янчев
-на второ място да привлечем млади и перспактивни БЪЛГАРИ от нашето първенство:
За мен се нуждаем от играчи на следните постово и от следните играчи:
Вратар:Трябва ни класен вратар,Черни показва добри игри,но като цяло защитата играе важно роля за това.Най-добре Владо Стоянов
Централен защитник/Ляв бек:Тук от решаващо значение е като какъв ще го играе Коце Стоянов.Ако е централен защитник да се търси бек и обратно.Най-добре да се вземе някой млад бек от школата примерно и Коцето да играе като централен защитник,където е много силен.
Вътрешни халвофе:за мен са ни нужни поне 3-ма:Стефан Велев,Златински и задължително Георги Илиев от Черно море
Дясно крилоЗа мен Присо не е чак толкова слаб и трябва да му се даде шанс,но задължително с някой добър конкурент-Мишо Александров,Уелингтом(от литекс където беше) или друг класен чужденец.
ПлеймейкърАко не успеем да вземем Георги Илиев,който може да играе на тази позиция,това означава,че ни трябва играч от класата на минимум Георги Миланов.
Това е за селекцията,като се има предвид ,разбира се,че не се разделяме с нито 1 от футболистите ни,които не са посочено по-отгоре.Това е само според мен

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
Най-добрата селекция и подготовка ще са да се запази сегашната селекция с надстройка в центъра и добра подготовка ,без фанфари по медиите кой н-то дивизионен отбор сме били или от кой паднали..Нали сме голям отбор,големите отбори не правят селекция на всеки 6 месеца,а надстрояват с по едно две имена максимум.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Какви ветерани си написал за взимане!!!Александър Цветков,Георги Миланов,Радослав Кирилов....ето тези тримата бива
Какво му се радвате толкова на Стефан Велев? Няма чак толкова много български играчи, с които ще станем по-добри! Трябва ни класен плеймейкър от чужбина - единственият българин на тази позиция е Георги Миланов - невъзможно е да го вземем. Жоро Илиев е типичен дефанзивен халф - може да го вземем, но едва ли ще играе решаваща роля. В защитата ни трябва един централен и един бек. Присо е тотален некадърник и трябва да го махаме - привличаме ново крило. От другата страна трябва да има конкуренция за Карачанака. И един нападател за да имаме трима читави - Платини, Тасио и новия.
аз искам да вземем Божков и Ганчев, другите сами ще дойдат 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
За селекцията има време да говорим, но защо ви е този Г.Илиев ???
Нали беше при нас и го видяхме, че не става за голям футбол.
От България за жалост няма голям избор за качество, освен Г.Миланов друг няма да може да ни свърши работа . С.Велев също е играч с не лоши качества, но трансфер от Берое трудно ще направим на този етап .
Аз искам да се вземат най много 2-3 но да наистина добри играчи и да заиграя на момента, а не както досега по 10 човека и ако стане някой добре, ако не ......
+ 1
От България за жалост няма голям избор за качество, освен Г.Миланов друг няма да може да ни свърши работа . С.Велев също е играч с не лоши качества, но трансфер от Берое трудно ще направим на този етап .
Аз искам да се вземат най много 2-3 но да наистина добри играчи и да заиграя на момента, а не както досега по 10 човека и ако стане някой добре, ако не ......
шивача написа:аз искам да вземем Божков и Ганчев, другите сами ще дойдат
+ 1

[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
- Артилериста
- Контакти:
joro65 написа:Какви ветерани си написал за взимане!!!Александър Цветков,Георги Миланов,Радослав Кирилов....ето тези тримата бива
Георги Миланов няма да стане,а тези ветерани са национали и ще ни направят шампиони.Бойци ни трябват на нас,биткаджии

- Артилериста
- Контакти:
Joni_ написа:За селекцията има време да говорим, но защо ви е този Г.Илиев ???
Аз искам да се вземат най много 2-3 но да наистина добри играчи и да заиграя на момента, а не както досега по 10 човека и ако стане някой добре, ако не ......шивача написа:аз искам да вземем Божков и Ганчев, другите сами ще дойдат
+ 1
КД по-добре