ЦСКА - Левски или Ботев Пд - Локо Пд кое дерби е по голямо ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
ЦСКА - Левски или Ботев Пд - Локо Пд кое дерби е по голямо ?
Задавам този въпрост защото много мои приятели фенове на Локо и най вече на Ботев твърдят че това е най голямото дерби в България докато Аз съм на мнението че ЦСКА - Левски е НОМЕР 1 макар че вчера по трибуните не се доказа по никакъв начин това мое мнение 

Re: ЦСКА - Левски или Ботев Пд - Локо Пд кое дерби е по голямо ?
разбира се че софийското е по голямо, не случайно се казва Вечното дерби 
Може цяла година да губиш, но да победиш в такова дерби, води до невероятна наслада

Може цяла година да губиш, но да победиш в такова дерби, води до невероятна наслада

Дерби, което решава цялото първенство, или дерби на средняци? Ако вчера беше допусната хореографията ни, предполагам нямаше да ни настигнат и с 5 дербита, но..
Иначе главно Ботев са много комплексирани от както влезнаха отново в "А" група и за всичко се сравняват с нас, макар и това да е нормално, все пак ние колкото и да сме зле сме над всички.
Иначе главно Ботев са много комплексирани от както влезнаха отново в "А" група и за всичко се сравняват с нас, макар и това да е нормално, все пак ние колкото и да сме зле сме над всички.
Зависи какво имате предвид под голямо дерби!За мен голямото дерби е пловдивското,защото стават зрелищни и резултатни мачове.Също така атмосферата и настроението по трибуните е на макс!Софийското дерби е скучно ако си вкарат повече от 2 гола е направо чудо!Единственото нещо,с което софийското дерби превъзхожда пловдивското,е че доста често то решава титлата и затова го следят с такъв интерес.Иначе по-хубавите мачове стават в Пловдив и нека шопите не ми развиват някакви теории!Вчера се видя дербито ви е СКУЧНООООООООООООООООО!
Vict0ry написа:Зависи какво имате предвид под голямо дерби!За мен голямото дерби е пловдивското,защото стават зрелищни и резултатни мачове.Също така атмосферата и настроението по трибуните е на макс!Софийското дерби е скучно ако си вкарат повече от 2 гола е направо чудо!Единственото нещо,с което софийското дерби превъзхожда пловдивското,е че доста често то решава титлата и затова го следят с такъв интерес.Иначе по-хубавите мачове стават в Пловдив и нека шопите не ми развиват някакви теории!Вчера се видя дербито ви е СКУЧНООООООООООООООООО!
+1926
Миньор и Левски е най-голямото дерби! Но само когато мача е в Перник!
[center]1914[/center]
-
Vict0ry написа:Зависи какво имате предвид под голямо дерби!За мен голямото дерби е пловдивското,защото стават зрелищни и резултатни мачове.Също така атмосферата и настроението по трибуните е на макс!Софийското дерби е скучно ако си вкарат повече от 2 гола е направо чудо!Единственото нещо,с което софийското дерби превъзхожда пловдивското,е че доста често то решава титлата и затова го следят с такъв интерес.Иначе по-хубавите мачове стават в Пловдив и нека шопите не ми развиват някакви теории!Вчера се видя дербито ви е СКУЧНООООООООООООООООО!
Брател хайде да не се излгаме и Аз по принцип съм от Пловдив ама нека да не сравняваме двете дербита едното дерби си е регионално докато Лефски ЦСКА е дербито на България а в Европа кои ли е чувал за Ботев или Локо ?
- we are the champions
- Контакти:
Без име написа:Миньор и Левски е най-голямото дерби! Но само когато мача е в Перник!

- Red Warrior
- Контакти:
Няма смисъл за пореден път да се захваща тази тема. Ясно е кое е по-голямото дерби. ЦСКА и Левски имат фенове в цяла България включително и Пловдив за разлика от пловдивските отбори. Ние не сме Италия, където Милано е по-големия футболен център от Рим. Въпреки това Пловдив е футболен град дал много велики футболисти на България и аз изказвам уважението си към тях. Точка.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
Red Warrior написа:Няма смисъл за пореден път да се захваща тази тема. Ясно е кое е по-голямото дерби. ЦСКА и Левски имат фенове в цяла България включително и Пловдив за разлика от пловдивските отбори. Ние не сме Италия, където Милано е по-големия футболен център от Рим. Въпреки това Пловдив е футболен град дал много велики футболисти на България и аз изказвам уважението си към тях. Точка.
+1948